Kasia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 a na czym to oni tak leżą Aniu? to Wasze łóżko czy taka "zagroda" specjalna dla nich? :lol: Quote
Guest Agata_B Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Jakie słodkie :loveu: Aniu, nie mają wstążeczek/ kolorowych gumek, jak je oznaczyłas? Quote
AmiX Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Dzięki za miłe słowa:) [quote name='Agata_B']Jakie słodkie :loveu: Aniu, nie mają wstążeczek/ kolorowych gumek, jak je oznaczyłas? [FONT=Calibri]Każdego malca przy porodzie opisałam(jego znaki szczególne):)… mam nadzieje że mi się nie pomylą;)[/FONT] [quote name='Kasia']a na czym to oni tak leżą Aniu? to Wasze łóżko czy taka "zagroda" specjalna dla nich? :lol: [FONT=Calibri]Zrobiliśmy specjalnie kojec koło naszego łóżka w sypialnie ale to wstawanie było takie męczące że rozkładam sobie na noc materac w kojcu.:)[/FONT] Quote
Aurunia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Aniu powiedz jak odnajduje się w nowej sytuacji Eti?? Jak reaguje na maleństwa?? I jak na nią reaguje Fastusia?? Całusy dla Fstusiowej mamy i maluszków :buzi: Quote
Kaladan Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [FONT=Calibri]Każdego malca przy porodzie opisałam(jego znaki szczególne):)… mam nadzieje że mi się nie pomylą;)[/FONT] [FONT=Calibri]Zrobiliśmy specjalnie kojec koło naszego łóżka w sypialnie ale to wstawanie było takie męczące że rozkładam sobie na noc materac w kojcu.:)[/FONT] Aniu taki opis powinien wystarczyć, masz to szczęście że masz dzieci ze znaczeniami :) Heh, ja też zawsze na materacu obok dzieci :) Nie martw się, jeszcze kilka nocy a już będziesz robić wszystko automatycznie i nie będziesz taka padnięta. Do wszystkiego można się przyzwyczaić :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Maluchy przegapiłam :placz: :mdleje: Aniu, zazdroszczę gromadki, szczenięta są takie słodkie i rozbrające, a te ich różowe łapinki :mdleje: Sama słodycz :loveu: Quote
nane Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='AmiX'] [FONT=Calibri]Myślę ze jeszcze do końca tygodnia i chyba wrócę do łóżka co? :lol:Bo jak jeszcze dłużej to na jakiś porządny masarz będę musiała iść;):evil_lol:…. Wydaje mi się że jak skończą tydzień to już silniejsze będą…[/FONT] [FONT=Courier New]Aniu nie chcę cię straszyć ale ja spałam przy kojcu na materacu do 7 tygodnia :evil_lol: [/FONT] Quote
AmiX Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [FONT=Verdana][quote name='Aurunia']Aniu powiedz jak odnajduje się w nowej sytuacji Eti??[/FONT] [FONT=Verdana]Jak reaguje na maleństwa??[/FONT] [FONT=Verdana]I jak na nią reaguje Fastusia??[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Całusy dla Fstusiowej mamy i maluszków [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Eti to tylko zagląda z łóżka w sypialni zdziwiona :-oa jak podejdzie bliżej to Fasti patrzy na nią z pod byka….:evil_lol:[/FONT] [FONT=Verdana]Nie chce stresować Fasti więc na razie nie pozwalam Eti podchodzić za blisko.[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana][quote name='Kaladan']Aniu taki opis powinien wystarczyć, masz to szczęście że masz dzieci ze znaczeniami [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Heh, ja też zawsze na materacu obok dzieci Nie martw się, jeszcze kilka nocy a już będziesz robić wszystko automatycznie i nie będziesz taka padnięta. Do wszystkiego można się przyzwyczaić [/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Calibri]Myślę ze jeszcze do końca tygodnia i chyba wrócę do łóżka co? :lol:Bo jak jeszcze dłużej to na jakiś porządny masarz będę musiała iść;):evil_lol:…. Wydaje mi się że jak skończą tydzień to już silniejsze będą…[/FONT] [FONT=Verdana][quote name='Sara_i_Aris']Maluchy przegapiłam [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Aniu, zazdroszczę gromadki, szczenięta są takie słodkie i rozbrające, a te ich różowe łapinki Sama słodycz [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Dzięki Sara… naprawdę są słodkie.:loveu:[/FONT] Quote
Aurunia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 No to teraz trzymam kciuki za zdanie poprawki ;) Quote
AmiX Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Aurunia']no to dobrze. Ania a jak egzamin ?? Niestety oblany:placz::oops: a myślałam że dobrze mi poszło...no ale cóż poprawka 10 marca wiec mam sporo czasu;) Ale takim sposobem obrone mam dopiero w czerwcu:shake: [quote name='nane'] [FONT=Courier New]Aniu nie chcę cię straszyć [/FONT] [FONT=Courier New]ale ja spałam przy kojcu na materacu do 7 tygodnia :evil_lol:[/FONT] Oooo rany:evil_lol: potrzebuje masażyste:evil_lol: Quote
AmiX Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Aurunia']No to teraz trzymam kciuki za zdanie poprawki ;)[/quote] Dzięki :) napewno sie przydadzą... Quote
AmiX Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Jeszcze pare godzin siedzenia mnie czeka to wstawie kilka fotek ;):loveu: Quote
Aga76 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Cześć Aniu :loveu: Masażysta już zamówiony? :cool3: Kluski są niesamowite :loveu: Cud narodzin... Quote
Kaladan Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Aniu ja śpię przy małych tak 3 pierwsze tygodnie. Najgorszy jest pierwszy tydzień, człowiek snuje się jak cień. Ale później to już automatycznie budzisz się na każdy pisk maluchów oraz w regularnych odstępach żeby policzyć dzieci czy wszystkie są, czy żaden nieprzygnieciony. Quote
AmiX Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='Kaladan']Aniu ja śpię przy małych tak 3 pierwsze tygodnie. W piętek pierwszy tydzień za nami :) [quote name='Aga76']Cześć Aniu :loveu: Masażysta już zamówiony? :cool3: Kluski są niesamowite :loveu: Cud narodzin... No właśnie masażysty nie mam:mad: musze popracować nad Adamem:evil_lol: Córusia mamusi...to jedyna sunia która chociaż troche przypomina Fastusie:loveu: bo reszta to czysty tata:loveu: Quote
tigrunia Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 http://images26.fotosik.pl/325/db463e248e60c920med.jpg Cudowna fotka Aniu :loveu: Quote
Aga76 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 http://images26.fotosik.pl/325/db463e248e60c920med.jpg Piękna fotka :loveu: Quote
Aurunia Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Śliczne zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Quote
laurin Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 popieram dziewczyny, to zdjęcie jest przepiękne http://images26.fotosik.pl/325/db463e248e60c920med.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Śliczne różowe mordeczki:loveu::loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 moglabym tak godzinami siedziec i patrzec na te sweetasnie kluseczki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dzasta Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Aniu śliczne te Wasze kluseczki takie do zacałowania :loveu: I te różowe noseczki, pyszczki i łapeczki :loveu: Quote
***Paulina*** Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Hejka:bye: Jak tam maluszki??? I co tam u mamusi cudownych kluseczek??? Quote
Zuza i Noddy Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Prześliczne te wasze kluseczki:loveu: Quote
Recommended Posts