Jump to content
Dogomania

Etienne De Villar & Fasti-Fastryga Gold Bonzo CZYLI YORK&AMSTAFF hodowla Magic Lider

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Agata_B
Posted

Jakie słodkie :loveu:
Aniu, nie mają wstążeczek/ kolorowych gumek, jak je oznaczyłas?

Posted

Dzięki za miłe słowa:)

[quote name='Agata_B']Jakie słodkie :loveu:
Aniu, nie mają wstążeczek/ kolorowych gumek, jak je oznaczyłas?

[FONT=Calibri]Każdego malca przy porodzie opisałam(jego znaki szczególne):)… mam nadzieje że mi się nie pomylą;)[/FONT]

[quote name='Kasia']a na czym to oni tak leżą Aniu?
to Wasze łóżko czy taka "zagroda" specjalna dla nich? :lol:

[FONT=Calibri]Zrobiliśmy specjalnie kojec koło naszego łóżka w sypialnie ale to wstawanie było takie męczące że rozkładam sobie na noc materac w kojcu.:)[/FONT]

Posted

[FONT=Calibri]Każdego malca przy porodzie opisałam(jego znaki szczególne):)… mam nadzieje że mi się nie pomylą;)[/FONT]

[FONT=Calibri]Zrobiliśmy specjalnie kojec koło naszego łóżka w sypialnie ale to wstawanie było takie męczące że rozkładam sobie na noc materac w kojcu.:)[/FONT]

Aniu taki opis powinien wystarczyć, masz to szczęście że masz dzieci ze znaczeniami :)

Heh, ja też zawsze na materacu obok dzieci :) Nie martw się, jeszcze kilka nocy a już będziesz robić wszystko automatycznie i nie będziesz taka padnięta. Do wszystkiego można się przyzwyczaić :eviltong:

Posted

[quote name='AmiX']

[FONT=Calibri]Myślę ze jeszcze do końca tygodnia i chyba wrócę do łóżka co? :lol:Bo jak jeszcze dłużej to na jakiś porządny masarz będę musiała iść;):evil_lol:…. Wydaje mi się że jak skończą tydzień to już silniejsze będą…[/FONT]

[FONT=Courier New]Aniu nie chcę cię straszyć
ale ja spałam przy kojcu na materacu do 7 tygodnia :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[FONT=Verdana][quote name='Aurunia']Aniu powiedz jak odnajduje się w nowej sytuacji Eti??[/FONT]
[FONT=Verdana]Jak reaguje na maleństwa??[/FONT]
[FONT=Verdana]I jak na nią reaguje Fastusia??[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Całusy dla Fstusiowej mamy i maluszków [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Eti to tylko zagląda z łóżka w sypialni zdziwiona :-oa jak podejdzie bliżej to Fasti patrzy na nią z pod byka….:evil_lol:[/FONT]
[FONT=Verdana]Nie chce stresować Fasti więc na razie nie pozwalam Eti podchodzić za blisko.[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana][quote name='Kaladan']Aniu taki opis powinien wystarczyć, masz to szczęście że masz dzieci ze znaczeniami [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Heh, ja też zawsze na materacu obok dzieci Nie martw się, jeszcze kilka nocy a już będziesz robić wszystko automatycznie i nie będziesz taka padnięta. Do wszystkiego można się przyzwyczaić [/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Calibri]Myślę ze jeszcze do końca tygodnia i chyba wrócę do łóżka co? :lol:Bo jak jeszcze dłużej to na jakiś porządny masarz będę musiała iść;):evil_lol:…. Wydaje mi się że jak skończą tydzień to już silniejsze będą…[/FONT]
[FONT=Verdana][quote name='Sara_i_Aris']Maluchy przegapiłam [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Aniu, zazdroszczę gromadki, szczenięta są takie słodkie i rozbrające, a te ich różowe łapinki Sama słodycz [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Dzięki Sara… naprawdę są słodkie.:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Aurunia']no to dobrze. Ania a jak egzamin ??

Niestety oblany:placz::oops: a myślałam że dobrze mi poszło...no ale cóż poprawka 10 marca wiec mam sporo czasu;) Ale takim sposobem obrone mam dopiero w czerwcu:shake:

[quote name='nane']

[FONT=Courier New]Aniu nie chcę cię straszyć [/FONT]

[FONT=Courier New]ale ja spałam przy kojcu na materacu do 7 tygodnia :evil_lol:[/FONT]

Oooo rany:evil_lol: potrzebuje masażyste:evil_lol:

Posted

Aniu ja śpię przy małych tak 3 pierwsze tygodnie. Najgorszy jest pierwszy tydzień, człowiek snuje się jak cień. Ale później to już automatycznie budzisz się na każdy pisk maluchów oraz w regularnych odstępach żeby policzyć dzieci czy wszystkie są, czy żaden nieprzygnieciony.

Posted

[quote name='Kaladan']Aniu ja śpię przy małych tak 3 pierwsze tygodnie.

W piętek pierwszy tydzień za nami :)

[quote name='Aga76']Cześć Aniu :loveu:

Masażysta już zamówiony? :cool3:

Kluski są niesamowite :loveu: Cud narodzin...

No właśnie masażysty nie mam:mad: musze popracować nad Adamem:evil_lol:

Córusia mamusi...to jedyna sunia która chociaż troche przypomina Fastusie:loveu: bo reszta to czysty tata:loveu: