tigrunia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='AmiX'][FONT=Calibri]Dobre miałam przeczucie poród zaczął się 5.30 teraz mamy 6 maluchów:multi: ale to nie koniec;)[/FONT] Szybko wam poszło :crazyeye::crazyeye: Matko Aniu .. super :multi: :loveu: Rób zdjęcia :evil_lol: Quote
Aurunia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Trzymamy kciuki za Fastusie :kciuki::kciuki::kciuki: i czekamy z niecierpliwością za zdjęcia szczęśliwej mamy i jej gromatki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AmiX Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [FONT=Calibri]Dobre miałam przeczucie poród zaczął się 5.30 teraz mamy 6 maluchów:multi: ale to nie koniec;)[/FONT] Quote
AmiX Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='tigrunia']Przyszli właściciele ? Super, że już pieski porezerwowane :multi: Ile klusek masz zaklepanych ?[/quote] mam 3 rezerwacje.... Quote
cardea Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [LEFT]Hej Anusia Fajnie :loveu: Czekamy i trzymamy kciuki ;) [/LEFT] Quote
AmiX Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Dzięki dziewczyny :)właśnie urodził sie 7 maluch:loveu: Quote
Aga76 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='AmiX']Dzięki dziewczyny :)właśnie urodził sie 7 maluch:loveu: Gratulacje Quote
tigrunia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='AmiX']Dzięki dziewczyny :)właśnie urodził sie 7 maluch:loveu:[/quote] :sweetCyb: Słyszałam, że same dziołchy :loveu: Czy ten siódmy to już rodzynek ? :loveu: Quote
Aurunia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Super :sweetCyb::sweetCyb: Dzielna mamusia :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AmiX Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='tigrunia']:sweetCyb: Słyszałam, że same dziołchy :loveu: Czy ten siódmy to już rodzynek ? :loveu:[/quote] same damy:loveu: Quote
Aga76 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='AmiX']same damy:loveu: O rany 8 dam Quote
tigrunia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='AmiX']same damy:loveu:[/quote] To dopiero numer :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Wielkie gratulacje dla ciebie i mamusi, niech się kluseczki dobrze chowają:multi: Quote
AmiX Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='tigrunia']To dopiero numer :evil_lol:[/quote] żebyś wiedziała:lol: az własnym oczom nie wierze i cały czas sprawdzam:evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='AmiX']żebyś wiedziała:lol: az własnym oczom nie wierze i cały czas sprawdzam:evil_lol:[/quote] Jest coś jeszcze w drodze ? :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='AmiX']jako 9 urodził sie rodzynek!!!!:loveu:[/quote] To już ostatni szczeniak? Ale fajnie, ze tak dużo klusków:loveu: Gratulacje dla rodzynka:multi: Quote
AmiX Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 jako 9 urodził sie rodzynek!!!!:loveu: Quote
cardea Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Anusia to już koniec czy cuś jeszcze w kanale siedzi :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 No bez przesady .. dajcie Fastusi odpocząć :evil_lol: Biedna mama .. jak ona wykarmi to towarzystwo ? :crazyeye: :mdleje: Quote
laurin Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 o rany :loveu: tego chyba się nikt nie spodziewał :multi: Quote
tigrunia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='AmiX']Mamy 10:loveu: kolejna dama sie urodziła:loveu: To normalny BABINIEC:loveu::lol:[/quote] Ale jaja :roflt::roflt::roflt: Co ten chlopak bidny tam pocznie ? :evil_lol: Macie coś jeszcze w zanadrzu? :diabloti: Quote
Recommended Posts