AmiX Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Agata_B']Kaladan, super, jakim repkiem kryliście?;) Jutro 58 dzień :multi: To może ja powiem bo to chyba nie tajemnica ;) Ch.PL, Mł.Ch.PL HARLEY DAVIDSON of New Deal:loveu: Quote
Aurunia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 trzymam kciuki za Fastusie :kciuki::kciuki: i czekamy na kluseczki:loveu::loveu::loveu: Quote
AmiX Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Aurunia']OOO śliczny reprodukror:loveu::loveu::loveu: może jakieś foty Di :cool3:. Ania a jak Fastusia:loveu::loveu::loveu:?? [FONT=Verdana]Fatstusia ma za sobą prawie nie przespaną noc...ciężko już jej...myślę do 64 dnia to ona nie będzie czekać:lol:[/FONT][FONT=Verdana]Wydaje mi sie że w piątek albo sobotę będzie po wszystkim:loveu:[/FONT] Quote
madziasto4 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Czekamy z niecierpliwoscia :loveu: Jejku az żal będzie się rozstawać z małymi kluskami... Quote
Aurunia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Anie a jak egzamin już jesteś po czy jeszcze przed?? Quote
AmiX Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='madziasto4']Czekamy z niecierpliwoscia :loveu: Jejku az żal będzie się rozstawać z małymi kluskami...[/quote] Chyba serce mi pęknie:shake: [quote name='Aurunia']trzymam kciuki za Fastusie :kciuki::kciuki: i czekamy na kluseczki:loveu::loveu::loveu:[/quote] Dzięki :) Quote
Kaladan Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 To może ja powiem bo to chyba nie tajemnica ;-) Ch.PL, Mł.Ch.PL HARLEY DAVIDSON of New Deal:loveu: Oczywiście, że nie tajemnica :) Właśnie wróciliśmy z drugiego krycia. A Harley ujął nas także swoim prawdziwym yorkowym temperamentem, do tego ma przemiłych właścicieli :loveu: Chyba serce mi pęknie:shake: Ech to chyba najgorsza chwila...ja ryczę przy każdym oddawanym szczeniaku... Quote
AmiX Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Aurunia']Anie a jak egzamin już jesteś po czy jeszcze przed?? [FONT=Calibri]Już po …to mój ostatni egzamin na tych studiach właściwie to oblałam go na 4 roku i wzięłam powtarzanie przedmiotu…. strasznie się stresuje a wyniki dopiero w piątek …było tyle osób że zabrakło miejsca na ogromnej auli(rok 4 i połowa 5)…. Napisałam na 4 pytania z 5 :roll:ale u tego profesora jak nie jest wszystko napisane dokładnie tak jak na wykładach to oblewa:roll:…. Jak nie zaliczę to jeszcze poprawka a potem to tylko komis na którym oblał w tamtym roku 40os z 45 NA OSTATNIM ROKU!:angryy:[/FONT] [FONT=Calibri]Jak zaliczyłam a daj boże żeby tak było;) to już tylko obrona i KONIEC NAUKI!:multi:[/FONT] Quote
AmiX Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Kaladan']Oczywiście, że nie tajemnica :) Właśnie wróciliśmy z drugiego krycia. A Harley ujął nas także swoim prawdziwym yorkowym temperamentem, do tego ma przemiłych właścicieli :loveu: [/quote] Aniu trzymam kciuki...teraz Di będziemy odliczać dni do porodu:loveu: Harley to rewelacyjny wybór:loveu: Quote
laurin Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Kiedy mają przyjść na świat maleństwa :loveu:??? Quote
AmiX Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='laurin']Kiedy mają przyjść na świat maleństwa :loveu:???[/quote] Myślę że w tym tygodniu:loveu: Quote
tigrunia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 łał .. Harley super chłopak :loveu: Aniu trzymam kciuki za egzamin ;) Quote
AmiX Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='tigrunia']łał .. Harley super chłopak :loveu: Aniu trzymam kciuki za egzamin ;)[/quote] Też myśle że chłopak cudny:loveu: Beata dzięki...okaże się w piatek co mnie dalej czeka...poprawka czy obrona:oops: Quote
Kaladan Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Cieszę się, że Wam też się podoba :) Trochę się namęczyłam nim go wybrałam :eviltong: Teraz pozostaje nam czekać czy będę dzieciaczki. Ani już o tym mówiłam, ale jeszcze napisze tutaj - szukając reproduktora odwiedziłam pewną hodowlę i mi ręce opadły. Warunki fatalne :angryy: Przerażające jest to, że pewnie wiele hodowli (tych zarejestrowanych w Związku Kynologicznym!) tak wygląda... Zero pasji, tylko zarobek, a psy nie są przyjaciółmi, towarzyszami tylko produktami :mad: Quote
AmiX Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Kaladan']Cieszę się, że Wam też się podoba :) Trochę się namęczyłam nim go wybrałam :eviltong: Teraz pozostaje nam czekać czy będę dzieciaczki. Ani już o tym mówiłam, ale jeszcze napisze tutaj - szukając reproduktora odwiedziłam pewną hodowlę i mi ręce opadły. Warunki fatalne :angryy: Przerażające jest to, że pewnie wiele hodowli (tych zarejestrowanych w Związku Kynologicznym!) tak wygląda... Zero pasji, tylko zarobek, a psy nie są przyjaciółmi, towarzyszami tylko produktami :mad: [FONT=Calibri]Jak widać hodowca bywają różni…. :angryy:[/FONT] [FONT=Calibri]Aniu przeczucie mi mówi że maluszki u was będą:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Guest Agata_B Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Harley ten od Numenków? Znakomity wybór, on jest cudnyyy :loveu: Maluchy będą boskie :lol: Aniu, jak sie czuje Fasti?;) Quote
Aurunia Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Aniu tak się nieśmiało spytam:oops: Na jaką literę planujesz miot Fastusi?? Jak czuje się przyszła mama??:loveu::loveu: Quote
AmiX Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Agata_B']Harley ten od Numenków? Znakomity wybór, on jest cudnyyy :loveu: Maluchy będą boskie :lol: Aniu, jak sie czuje Fasti?;)[/quote] Ania wybrała ślicznego reproduktora :) [quote name='Aurunia']Aniu tak się nieśmiało spytam:oops: Na jaką literę planujesz miot Fastusi?? Jak czuje się przyszła mama??:loveu::loveu:[/quote] Długo sie zastanawiałam ale zdecydowałam że na "A" :) Mam kilka fajnych pomysłów a kilka podrzucili mi tez przyszli właściciele :) np.ANATHEMA OF LOVE -klątwa miłości i AMICO MOI - przyjaciel mój A Fastusia:loveu:...ciężko już dziewczynie...Ja oczywiście zwarta i gotowa :) Quote
Guest Agata_B Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 No to jeszcze z 2-3dni.. ale ten czas leci :loveu: Quote
AmiX Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Agata_B']No to jeszcze z 2-3dni.. ale ten czas leci :loveu:[/quote] Może być nawet jutro...Fasti troche inaczej sie zachowuje. Mleko oczywiście jest....Czekamy:loveu: Quote
***Paulina*** Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Już coraz bliżej... Ale ten czas leci... Ciekawe kiedy maluszki będą...:roll: Quote
Guest Agata_B Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='AmiX']Może być nawet jutro...Fasti troche inaczej sie zachowuje. Mleko oczywiście jest....Czekamy:loveu:[/quote] Stawiam na poniedziałek ;) Quote
AmiX Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Agata_B']Stawiam na poniedziałek ;)[/quote] Nie do poniedziałku to ona raczej nie donosi;) Quote
Guest Agata_B Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Tak? No to niech będzie niedziela :D Quote
tigrunia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Przyszli właściciele ? Super, że już pieski porezerwowane :multi: Ile klusek masz zaklepanych ? Quote
Recommended Posts