Guest Agata_B Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Piękna :loveu::loveu: jeszcze jakiś tydzień :multi: Zuzia, Ja też jestem bardzoooo ciekawa ile bedzie maluchów :) Stawiam, że 5 lub 7 :lol: Quote
Aurunia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Nie ważna jest ilość ważne żeby były zdrowe i piękne :loveu::loveu::loveu: Quote
Guest Agata_B Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='nane']ja obstawiam 4 sztuki :razz: Z takim dużym brzucholem 4 sztuki? hmmm ;) Quote
nane Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Agata_B']Z takim dużym brzucholem 4 sztuki? hmmm ;) to że suka ma duży brzuch wcale nie świadczy o tym, że ma dużo szczeniąt czasami jest dużo wód płodowych i z 6 sztuk robią się 2 :cool1: Quote
laurin Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 ważne żeby maluszki były zdrowe:loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Jak na taki brzusio to z 5 będzie:loveu::loveu::loveu: Już tylko max. 8 dni:multi::multi::multi: Quote
AmiX Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Ja na początku obstawiałam 5-6 i chyba tak będzie...ale jak dotykam tego brzucha....co tam sie dzieje:-o nawet juz nie tylko czuć ale i widać co one tam wyprawiają:loveu::evil_lol: jeszcze troche i zobaczymy ile będzie juniorów:loveu: Quote
AmiX Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 laurin napisał(a):ważne żeby maluszki były zdrowe:loveu::loveu::loveu: To najważniejsze:loveu: lepiej niech nie idą w ilość ale w jakość:loveu:;) Quote
Guest Agata_B Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 AmiX napisał(a):To najważniejsze:loveu: lepiej niech nie idą w ilość ale w jakość:loveu:;) No dokładnie ;) Kiedy jakieś nowe fotuszki Eti? :oops: Quote
AmiX Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Agata_B napisał(a):No dokładnie ;) Kiedy jakieś nowe fotuszki Eti? :oops: Na razie mam dużo na głowie ale postaram sie coś zrobić w czwartek albo piątek ;) Quote
tigrunia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 W czwartek albo piątek to Ty do porodu się szykować będziesz :evil_lol: Fajny brzuchol :loveu: Czekamy na dzidzie :loveu: Quote
AmiX Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 tigrunia napisał(a):W czwartek albo piątek to Ty do porodu się szykować będziesz :evil_lol: Fajny brzuchol :loveu: Czekamy na dzidzie :loveu: Dlatego przed porodem jeszcze musze Eti wykąpać bo potem to zabraknie mi czasu:evil_lol: Maluchów spodziewam sie między sobotą a wtorkiem:loveu:...ale teoretycznie to nawet w środę mogą być:loveu: Środa 58 dzień a wtorek 64 dzień.... Quote
AmiX Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Znalazłam fajną strone :loveu: tak wyglądają szczeniaki 56 dniu:loveu: Quote
beatkacg Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 AmiX napisał(a):Ja na początku obstawiałam 5-6 i chyba tak będzie...ale jak dotykam tego brzucha....co tam sie dzieje:-o nawet juz nie tylko czuć ale i widać co one tam wyprawiają:loveu::evil_lol: jeszcze troche i zobaczymy ile będzie juniorów:loveu: śliczny brzusio ma Fastusia, a jakie śliczności w środku muszą się chować :loveu:, położyć ręke na takim falującym brzusiu to sama przyjemność. Quote
AmiX Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 beatkacg napisał(a): położyć ręke na takim falującym brzusiu to sama przyjemność. ojjjj TAK:loveu: Quote
beatkacg Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 AmiX napisał(a):ojjjj TAK:loveu: ooo ja Ci tego mega zazdrościć, ale może jeszcze kiedyś i u nas będzie taki falujący brzusio Quote
AmiX Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 beatkacg napisał(a):ooo ja Ci tego mega zazdrościć, ale może jeszcze kiedyś i u nas będzie taki falujący brzusio Brzuszek jest super:loveu: ale szczeniki to dopiero będzie radość:loveu: Quote
beatkacg Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 AmiX napisał(a):Brzuszek jest super:loveu: ale szczeniki to dopiero będzie radość:loveu: to sama słodycz będzie :loveu: i ja tych "słodyczy" życzę wam co najmniej 8 :evil_lol:, co byscie się nie mieli czasu za bardzo nudzić Quote
AmiX Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 beatkacg napisał(a):to sama słodycz będzie :loveu: i ja tych "słodyczy" życzę wam co najmniej 8 :evil_lol:, co byscie się nie mieli czasu za bardzo nudzić No czuje że tak właśnie może być:evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Kaladan Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Aniu trzymamy kciuki i czekamy razem z Tobą :) A my teraz z niecierpliwością będziemy czekać czy nasza Di postanowiła zostać mamą :loveu: Quote
AmiX Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Kaladan']Aniu trzymamy kciuki i czekamy razem z Tobą :) A my teraz z niecierpliwością będziemy czekać czy nasza Di postanowiła zostać mamą :loveu:[/quote] Dzięki :) A ja trzymam mocno za was :kciuki: maluchy napewno będą i to jakie śliczne:loveu::Cool!: Quote
Guest Agata_B Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Kaladan, super, jakim repkiem kryliście?;) Jutro 58 dzień :multi: Quote
Aurunia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 OOO śliczny reprodukror:loveu::loveu::loveu: może jakieś foty Di :cool3:. Ania a jak Fastusia:loveu::loveu::loveu:?? Quote
Recommended Posts