tigrunia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Aniu śliczne są te Twoje dziewczyny :loveu: Kiedy się spotkamy na wystawie ? Gdzie się najprędzej wybierasz? :razz: Quote
Kaladan Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Aniu Eti ślicznie wygląda, chylę czoła że utrzymujesz jej szatę w takiej kondycji. No i czekam na Prodówce na kolej Fasti :) A my zastanawiamy się nad kryciem Di. Nigdy nie planowałam hodować yorków...ale jak oglądam te foty yorkowych dzieciaczków to mi się coś robi... Szczególnie jak już takie gremliny ze stojącymi uszkami się robią :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Kaladan napisał(a): A my zastanawiamy się nad kryciem Di. Nigdy nie planowałam hodować yorków...ale jak oglądam te foty yorkowych dzieciaczków to mi się coś robi... Szczególnie jak już takie gremliny ze stojącymi uszkami się robią :loveu: Tak, tak, tak :multi::multi::multi: http://images43.fotosik.pl/53/8acc9451bcd59c77med.jpg - piękna, brzuszek jej rosnie w oczach :loveu:;) Quote
AmiX Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Agata_B']Tak, tak, tak :multi::multi::multi: http://images43.fotosik.pl/53/8acc9451bcd59c77med.jpg - piękna, brzuszek jej rosnie w oczach :loveu:;) ooojjj rośnie rośnie:loveu: dzisiaj 50 dzień.... [quote name='tigrunia']Aniu śliczne są te Twoje dziewczyny [quote name='tigrunia']Kiedy się spotkamy na wystawie ? Gdzie się najprędzej wybierasz? Dzięki Beata :) Co do wystaw to tak sobie planuje może Bydgoszcz…. ale to nic pewnego. [quote name='Kaladan']Aniu Eti ślicznie wygląda, chylę czoła że utrzymujesz jej szatę w takiej kondycji. [quote name='Kaladan'] No i czekam na Prodówce na kolej Fasti A my zastanawiamy się nad kryciem Di. Nigdy nie planowałam hodować yorków...ale jak oglądam te foty yorkowych dzieciaczków to mi się coś robi... Szczególnie jak już takie gremliny ze stojącymi uszkami się robią Dzięki Aniu :) musze ci powiedzieć że jej włos nie jest wcale taki trudny do utrzymania z czego się bardzo cieszę…. zobaczymy co z tego włosa pozostanie jak małe Amstaffki podrosną:evil_lol: Małe Yoreczki są cudne:loveu:…. Tak z ciekawości wybrałaś wstępnie jakiegoś reproduktora? Quote
AmiX Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Agata_B napisał(a):No to jeszcze 2,5tyg:D Ciąża u suk może trwać od 58 do 63 dni. Zwykle w normalnych warunkach poród następuje w 61-62 dniu, nie licząc pierwszego dnia krycia. więc jeszcz max 2 tyg :) Quote
Guest Agata_B Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 AmiX napisał(a):Ciąża u suk może trwać od 58 do 63 dni. Zwykle w normalnych warunkach poród następuje w 61-62 dniu, nie licząc pierwszego dnia krycia. więc jeszcz max 2 tyg :) Ooo.. faktycznie, ale ten czas leci ;) Quote
Kaladan Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Ciąża u suk może trwać od 58 do 63 dni. Zwykle w normalnych warunkach poród następuje w 61-62 dniu, nie licząc pierwszego dnia krycia. więc jeszcz max 2 tyg :smile: Moje wszystkie dziewczyny rodziły zawsze w 63 dniu :) Małe Yoreczki są cudne:loveu:…. Tak z ciekawości wybrałaś wstępnie jakiegoś reproduktora? Wybrałam już dawno... ale niestety Di nam wycięła numer i ma właśnie cieczkę a teraz nie moge sobie pozwolić na wyjazd do Warszawy... Albo odpuścimy, albo poszukam jeszcze w Lublinie. Jedyny mały, ciemny(!) reproduktor z fajnym rodowodem o którym mogę tu myśleć to Leon Pumilo. Nie wiem co robić :placz: Quote
Guest Agata_B Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Kaladan napisał(a): Wybrałam już dawno... ale niestety Di nam wycięła numer i ma właśnie cieczkę a teraz nie moge sobie pozwolić na wyjazd do Warszawy... Albo odpuścimy, albo poszukam jeszcze w Lublinie. Jedyny mały, ciemny(!) reproduktor z fajnym rodowodem o którym mogę tu myśleć to Leon Pumilo. Nie wiem co robić :placz: Szukaj repka :-( ja chce małe Didinki :-( Quote
AmiX Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='Kaladan']Moje wszystkie dziewczyny rodziły zawsze w 63 dniu :) Wybrałam już dawno... ale niestety Di nam wycięła numer i ma właśnie cieczkę a teraz nie moge sobie pozwolić na wyjazd do Warszawy... Albo odpuścimy, albo poszukam jeszcze w Lublinie. Jedyny mały, ciemny(!) reproduktor z fajnym rodowodem o którym mogę tu myśleć to Leon Pumilo. Nie wiem co robić :placz: No bardzo szkoda że nie możesz jechać do Warszawy …nawet na jeden dzień…. Fasti tez mnie zaskoczyła z cieczką i nie mogłam jechać lub zostać na powtórne krycie. Wiec zrobiliśmy badania dla wyznaczenia najlepszego dnia na krycie ….drogę do Legnicy i powrót zrobiliśmy jednego dnia… i udało się :) Trzymam kciuki!! Może uda ci się to jakoś zorganizować. Quote
Kaladan Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Nooo tylko ja czekam z urlopem na cieczkę Rubi (jedziemy do Budapesztu). Jak wezmę teraz to później lipa... Oczywiście my też badamy zawsze progesteron żeby wybrać najlepszy termin. Quote
Kaladan Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ok, ja tobie też, to trochę modyfikuje górny post :D Quote
Kasia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 witaj Aniu :lol: jak dziewczyny? Fastusia rośnie...? :loveu: Quote
AmiX Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Kasia napisał(a):witaj Aniu :lol: jak dziewczyny? Fastusia rośnie...? :loveu: Ojj trochę urosła:loveu: a maluchy już "biegają" w środku:loveu: coś cudnego:loveu: Adam też jest zauroczony ale rówież zaskoczony że tak czuć:loveu::lol: tylko chodzi i Fasti za brzuszek łapie i "jaaaaa":lol: Dzisiaj już dzień 54:loveu: jeszcze max 10 dni:multi:... ale coś mi sie wydaje że jeszcze koło tygodnia;) Quote
tigrunia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 No to wielkie oczekiwanie przed nami .. nerwowy tydzień :loveu: Quote
Kasia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 już się nie mogę doczekać zdjęć małych Fastusiątek :loveu: Quote
AmiX Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 [quote name='Kasia']już się nie mogę doczekać zdjęć małych Fastusiątek :loveu: My też:loveu: [quote name='tigrunia']No to wielkie oczekiwanie przed nami .. nerwowy tydzień :loveu: Oj nerwowy :pa przede mną jeszcze ostatni egzamin na studiach musze go zaliczyć bo jak maluch się urodzą nie będę miała czasu na naukę do poprawki:evil_lol:…. jak ja się cieszę jeszcze obrona mgr. I KONIEC:multi: Trzymajcie kciuki za Fastusie i za mnie! :) Quote
Sandra i Soul :) Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Trzymamy kciuki za przyszłą mamusie :loveu: nooo dobra i za babcie też :eviltong: Quote
dzasta Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Trzymamy Trzymamy :kciuki: z całych sił :kciuki: Quote
***Paulina*** Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Hejka:bye: Trzymamy kciuki:kciuki: Już nie mogę się doczekać... Jeszcze tylko góra 9 dni:multi: Quote
AmiX Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Dzięki dziewczyny :) Trzymajcie te kciuki jeszcze trochę ;) Dzisiaj dzień 56:loveu: Kilka fotek z serii chyba będzie nas trochę więcej:evil_lol: Quote
Aurunia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Piękna mama :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 No, no ale jej brzusio urósł, bardzo ciekawa jestem ile kluseczek będzie:evil_lol: Quote
Recommended Posts