Jump to content
Dogomania

Etienne De Villar & Fasti-Fastryga Gold Bonzo CZYLI YORK&AMSTAFF hodowla Magic Lider

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Agata_B
Posted

Hej :loveu:
Dawno mnie nie było, co u was? szczeniorki będą? :multi:
Fotki miodzio ;)

Posted

Dzięki dziewczyny :)

Agata_B napisał(a):
Hej :loveu:
Dawno mnie nie było, co u was? szczeniorki będą? :multi:
Fotki miodzio ;)

No będą:loveu::loveu::loveu: Powinny pojawić sie 10 lutego:multi: mam nadzieje....

Posted

Agata_B napisał(a):
Super :multi:
A USG kiedy robicie? ;)

Myślę że w przyszłym tygodniu...o ile jest sens bo już coś widać;) wiec zobatczymy co powie weterynarz....
Jestem szczęśliwa bo Fasti zjadła dzisiaj posiłki :multi:2xkubk stratera RC + plus duża marchewka w ciągu dnia:multi: to cud bo ostatnio miała brak apetytu.....prawie na siłę ją karmiłam:roll: no i ledwo jeden kubek jadła...:angryy:

Guest Agata_B
Posted

AmiX napisał(a):
Myślę że w przyszłym tygodniu...o ile jest sens bo już coś widać;) wiec zobatczymy co powie weterynarz....
Jestem szczęśliwa bo Fasti zjadła dzisiaj posiłki :multi:2xkubk stratera RC + plus duża marchewka w ciągu dnia:multi: to cud bo ostatnio miała brak apetytu.....prawie na siłę ją karmiłam:roll: no i ledwo jeden kubek jadła...:angryy:

Zróbcie, zróbcie :lol: ciekawa jestem ile jest klusek :loveu::loveu:

Ps. A planujesz szczeniaczki od Eti? ;)

Posted

Agata_B napisał(a):
Zróbcie, zróbcie :lol: ciekawa jestem ile jest klusek :loveu::loveu:

Ps. A planujesz szczeniaczki od Eti? ;)

Mam nadzieje że nie więcej niż 6;)

Bardzo chciałabym szczeniaki po Eti :loveu:wiec może na lato sie zdecyduje :loveu: jednej suczki z rączek nie wypuszczę napewno zostanie z nami:p narazie jedziemy jeszcze na pare wystaw a potem pomyślimy co dalej.....

Guest Agata_B
Posted

AmiX napisał(a):
Mam nadzieje że nie więcej niż 6;)

Bardzo chciałabym szczeniaki po Eti :loveu:wiec może na lato sie zdecyduje :loveu: jednej suczki z rączek nie wypuszczę napewno zostanie z nami:p narazie jedziemy jeszcze na pare wystaw a potem pomyślimy co dalej.....

5-6 by starczyło :loveu:
Zostawiasz sobie któregoś? ;)

No po Etusi piekne byłyby szczeniorki, ona taka śliczna jest :loveu: jeszcze dobrać jej ''męza'' i szczeniaczki cudne :multi::loveu:

Posted

Agata_B napisał(a):
5-6 by starczyło :loveu:
Zostawiasz sobie któregoś? ;)

No po Etusi piekne byłyby szczeniorki, ona taka śliczna jest :loveu: jeszcze dobrać jej ''męza'' i szczeniaczki cudne :multi::loveu:

Chiałabym bardzo ale chyba nie tym razem:-( zakręcony i pracowity rok mnie czeka...nie będę miała czasu na "dzieciaka":-(

No napewno cudne będą :loveu: kilku kandydatów na "męża" dla Eti już mam;) ale to jeszcze sporo czasu....

Posted

Kaladan napisał(a):
Super że przyszła mamusia zaczęła jeść. Też namawiam Was na USG, będziesz pewna, że jest w ciąży i będziesz wiedziała jak ją żywić.

Aniu zajrzyj na "Porodówkę" : http://www.dogomania.pl/forum/f972/porodowka-19690/index315.html#post11571867

Hej Aniu:)
Wiesz… chyba ją przechwaliłam:p…. Dzisiaj ledwo zjadła jedną porcje a i tak trochę zostawiała:roll: mam nadzieje że jeszcze jedną porcje dzisiaj zje…
Trafiłam już do tematów „porodówka” i do „suka w ciąży nie chce jeść” …trochę się uspokajałam. :)
W przyszłym tygodniu idziemy na USG.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
No co wy ona po prostu zbiera siły na wychowywanie swojej gromadki:evil_lol:

No może :evil_lol: ale zapasy masy tłuszczowej tez sie przydadzą....kurcze dałam jej marchewke zjadła ze smakiem i dotego zaczeła jeść 2porcje karmy:multi: bo sęp nad nią stoi czyli Eti :lol: i już nie ma siły pilnować:evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
niech śpi, wie dziewczyna co znaczy dobry odpoczynek :loveu:
a sen to zdrowie!

No to jej ulubione zajęcie i jeszcze grzanie się przy kominku:lol: