***Paulina*** Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Już widzę:multi::multi::multi: Suuuper!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Guest Agata_B Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Hej :loveu: Dawno mnie nie było, co u was? szczeniorki będą? :multi: Fotki miodzio ;) Quote
AmiX Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Dzięki dziewczyny :) Agata_B napisał(a):Hej :loveu: Dawno mnie nie było, co u was? szczeniorki będą? :multi: Fotki miodzio ;) No będą:loveu::loveu::loveu: Powinny pojawić sie 10 lutego:multi: mam nadzieje.... Quote
Kasia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ale fajnie przeróbki :lol: za miesiąc będą małe Fastusie :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Super :multi: A USG kiedy robicie? ;) Quote
AmiX Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Kasia napisał(a):ale fajnie przeróbki :lol: za miesiąc będą małe Fastusie :loveu: Hej Kasia :) Nooooo chyba tak:multi: Quote
AmiX Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Agata_B napisał(a):Super :multi: A USG kiedy robicie? ;) Myślę że w przyszłym tygodniu...o ile jest sens bo już coś widać;) wiec zobatczymy co powie weterynarz.... Jestem szczęśliwa bo Fasti zjadła dzisiaj posiłki :multi:2xkubk stratera RC + plus duża marchewka w ciągu dnia:multi: to cud bo ostatnio miała brak apetytu.....prawie na siłę ją karmiłam:roll: no i ledwo jeden kubek jadła...:angryy: Quote
Guest Agata_B Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 AmiX napisał(a):Myślę że w przyszłym tygodniu...o ile jest sens bo już coś widać;) wiec zobatczymy co powie weterynarz.... Jestem szczęśliwa bo Fasti zjadła dzisiaj posiłki :multi:2xkubk stratera RC + plus duża marchewka w ciągu dnia:multi: to cud bo ostatnio miała brak apetytu.....prawie na siłę ją karmiłam:roll: no i ledwo jeden kubek jadła...:angryy: Zróbcie, zróbcie :lol: ciekawa jestem ile jest klusek :loveu::loveu: Ps. A planujesz szczeniaczki od Eti? ;) Quote
AmiX Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Agata_B napisał(a):Zróbcie, zróbcie :lol: ciekawa jestem ile jest klusek :loveu::loveu: Ps. A planujesz szczeniaczki od Eti? ;) Mam nadzieje że nie więcej niż 6;) Bardzo chciałabym szczeniaki po Eti :loveu:wiec może na lato sie zdecyduje :loveu: jednej suczki z rączek nie wypuszczę napewno zostanie z nami:p narazie jedziemy jeszcze na pare wystaw a potem pomyślimy co dalej..... Quote
Guest Agata_B Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 AmiX napisał(a):Mam nadzieje że nie więcej niż 6;) Bardzo chciałabym szczeniaki po Eti :loveu:wiec może na lato sie zdecyduje :loveu: jednej suczki z rączek nie wypuszczę napewno zostanie z nami:p narazie jedziemy jeszcze na pare wystaw a potem pomyślimy co dalej..... 5-6 by starczyło :loveu: Zostawiasz sobie któregoś? ;) No po Etusi piekne byłyby szczeniorki, ona taka śliczna jest :loveu: jeszcze dobrać jej ''męza'' i szczeniaczki cudne :multi::loveu: Quote
AmiX Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Agata_B napisał(a):5-6 by starczyło :loveu: Zostawiasz sobie któregoś? ;) No po Etusi piekne byłyby szczeniorki, ona taka śliczna jest :loveu: jeszcze dobrać jej ''męza'' i szczeniaczki cudne :multi::loveu: Chiałabym bardzo ale chyba nie tym razem:-( zakręcony i pracowity rok mnie czeka...nie będę miała czasu na "dzieciaka":-( No napewno cudne będą :loveu: kilku kandydatów na "męża" dla Eti już mam;) ale to jeszcze sporo czasu.... Quote
Kaladan Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Super że przyszła mamusia zaczęła jeść. Też namawiam Was na USG, będziesz pewna, że jest w ciąży i będziesz wiedziała jak ją żywić. Aniu zajrzyj na "Porodówkę" : http://www.dogomania.pl/forum/f972/porodowka-19690/index315.html#post11571867 Quote
AmiX Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Kaladan napisał(a):Super że przyszła mamusia zaczęła jeść. Też namawiam Was na USG, będziesz pewna, że jest w ciąży i będziesz wiedziała jak ją żywić. Aniu zajrzyj na "Porodówkę" : http://www.dogomania.pl/forum/f972/porodowka-19690/index315.html#post11571867 Hej Aniu:) Wiesz… chyba ją przechwaliłam:p…. Dzisiaj ledwo zjadła jedną porcje a i tak trochę zostawiała:roll: mam nadzieje że jeszcze jedną porcje dzisiaj zje… Trafiłam już do tematów „porodówka” i do „suka w ciąży nie chce jeść” …trochę się uspokajałam. :) W przyszłym tygodniu idziemy na USG. Quote
AmiX Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Niejadek w 32 dniu ciąży...na fotkach niestety nie widać że już zaczęło być widać:evil_lol: ŚPIOCH:evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ojj ledwo się zaczęło a już taka zmarnowana mamusia :evil_lol: Quote
AmiX Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a):Ojj ledwo się zaczęło a już taka zmarnowana mamusia :evil_lol: Ten pies wiecznie śpi:evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 No co wy ona po prostu zbiera siły na wychowywanie swojej gromadki:evil_lol: Quote
Kasia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 niech śpi, wie dziewczyna co znaczy dobry odpoczynek :loveu: a sen to zdrowie! Quote
AmiX Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):No co wy ona po prostu zbiera siły na wychowywanie swojej gromadki:evil_lol: No może :evil_lol: ale zapasy masy tłuszczowej tez sie przydadzą....kurcze dałam jej marchewke zjadła ze smakiem i dotego zaczeła jeść 2porcje karmy:multi: bo sęp nad nią stoi czyli Eti :lol: i już nie ma siły pilnować:evil_lol: Quote
AmiX Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Kasia napisał(a):niech śpi, wie dziewczyna co znaczy dobry odpoczynek :loveu: a sen to zdrowie! No to jej ulubione zajęcie i jeszcze grzanie się przy kominku:lol: Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 AmiX napisał(a):uuuuffff zjadła:multi: :sweetCyb::klacz::klacz::klacz: Quote
Guest Agata_B Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 http://images32.fotosik.pl/433/ea5f3a3c6b2026f7med.jpg za dużo nie widać, fakt :cool3: To jeszcze miesiąc i szczeniory bedą :loveu:! Quote
Recommended Posts