AmiX Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 dzasta napisał(a):Kocham Twoją Etinkę - Aniu :loveu: Jest przepiękna. Od małego bardzo mi się podoba :loveu: I tak w sercu po cichu to właśnie po niej marzy mi się mała Yorka :loveu: Wycałuj ją ode mnie Dziekuje bardzo :loveu: No to zapraszam latem ;) tak cichutko sobie planuje małe kluseczki bo też chce jedną:loveu: Aurunia napisał(a):BOSKA iberia napisał(a):o kur..... ale ona bosko wyglada!!!! Zuza i Noddy napisał(a):Cudna Eti, ślicznie wygląda. Dzięki dziewczyny:) Quote
AmiX Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 tigrunia napisał(a)::crazyeye::crazyeye: Opanuj sie dziewczyno :crazyeye: :evil_lol: :roflt: Eti boska jak zwykle :loveu: Tak rzadko nam ją pokazujesz, że przeżywamy szok jak jej wloski cudnie rosną :crazyeye: :loveu: Ja też co kąpiel jestem w szoku:crazyeye::lol: Quote
dzasta Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 No właśnie Aniu gdyby nie prośby i groźby w życiu byśmy się zdjęć nie doczekały :mad: Mam nadzieję że pojawią się i zdjęcia Fasti wieczorkiem :cool3: Quote
AmiX Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 No to wstawie jeszcze:loveu::loveu::loveu: Quote
Aurunia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 O ktoś chyba Eti ukradł medal :evil_lol: Quote
Aurunia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Przyszła mama jest śliczna :loveu::loveu::loveu: Quote
AmiX Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Aurunia napisał(a):O ktoś chyba Eti ukradł medal :evil_lol: No patrz jaka spostrzegawcza :evil_lol: ale reszta to jej własność:p Quote
AmiX Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Aurunia napisał(a):Przyszła mama jest śliczna :loveu::loveu::loveu: Dzięki;) tylko że dzisiaj jakiś strajk zrobiła i nie chce jeść:angryy: jutro jede po RC Stratrera....może jej podpasuje;) dzasta napisał(a):No właśnie Aniu gdyby nie prośby i groźby w życiu byśmy się zdjęć nie doczekały Mam nadzieję że pojawią się i zdjęcia Fasti wieczorkiem No Fastusi fotki już są :) Quote
tigrunia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 O kurcze ale superancki patent wymyśliłaś na te medale :multi: Quote
Zuza i Noddy Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Obie dziewczyny są cudowne, po prostu. Super z nich duecik. Fasti bardzo do mordki w tej medalowej biżuterii. Quote
AmiX Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 tigrunia napisał(a):Tak rzadko ją kąpiesz ?? :crazyeye: :roflt::roflt: :evil_lol:staram sie co tydzień :evil_lol: i zawsze nie wierze własnym oczom :crazyeye:w papilotach i naoliwiona tak dobrze nie wygląda :lol: Quote
Sandra i Soul :) Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 No no cudowne połączenie YORK&AMSTAFF :loveu: Ja to się tylko napatrzeć nie mogę jakie one są zgodne :diabloti: Trzymam kciuki za duuuży miocik małych Fastusi (tak minimum 10 :lol:) Quote
Aurunia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ :loveu:Z OKAZJI 2 URODZIN:loveu: :laola: :new-bday::tort::BIG: Quote
Aga76 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 http://images43.fotosik.pl/44/ce3d823caf32fc83med.jpg Fasti Mamusia wygląda zjawiskowo :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Wszystkiego na naj naj dla Eti !!! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
iberia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: wszystkiego naj naj :new-bday::tort: Quote
Sandra i Soul :) Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 :laola::BIG:Wszystkiego naj naj dla ETI:tort: [SIZE=6]dużo zdrówka i wygranych na ringach :new-bday::laola: Quote
dzasta Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Etienko Kochana Sto Lat dla Ciebie Kochana A dla Was Wszystkich Pomyślności w Nowym Roku Quote
ladyyork Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2009 oby nie był gorszy od minionego ale decydowanie lepszy w sprawach finansowych i zawodowych Życzy... Hodowla "Z Raju Lady":loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [SIZE="3"]Dla Eti wszystkiego NAJ NAJ NAJ z okazji urodzinek :BIG: A dla Was wszystkich wszystkiego dobrego w Nowym Roku :loveu: Quote
Recommended Posts