Jump to content
Dogomania

Etienne De Villar & Fasti-Fastryga Gold Bonzo CZYLI YORK&AMSTAFF hodowla Magic Lider

Recommended Posts

Guest Agata_B
Posted

Ale by był numer jakby Fasti z 10-13maluchów urodzila :cool3::evil_lol:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agata_B napisał(a):
Ale by był numer jakby Fasti z 10-13maluchów urodzila :cool3::evil_lol:

O nieeeeeee!!:evil_lol::evil_lol: nie kracz :evil_lol::evil_lol:

Najlepiej by było tak max 6-8 klusek:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

AmiX napisał(a):
Wiec tak....Fastusia zrobiła nam niespodzianke :multi: i dostała cieczke:)

Dzisiaj miała robioną cytologie... w środe ma jeszcze jedną i badania hormonalne żeby wskazać najlepszy dzień na randkę....A randka w tym tygodniu;)

Pozdrawiam Ania

Aniu po pierwsze gratulacje z okazji zaręczyn, teraz sporo przygotowań do ślubu i wesela Was czeka, po drugie-już trzymam kciuki za owocną "randkę", najgorsze to będzie odczekanie miesiąca do usg, a jak już będą takie aksamitne bezowe kluski, to już się wpraszam na mizianie, tylko uwaga jak wyjdę może brakować jednej kluski :evil_lol:

Posted

[quote name='beatkacg']Aniu po pierwsze gratulacje z okazji zaręczyn, teraz sporo przygotowań do ślubu i wesela Was czeka, po drugie-już trzymam kciuki za owocną "randkę", najgorsze to będzie odczekanie miesiąca do usg, a jak już będą takie aksamitne bezowe kluski, to już się wpraszam na mizianie, tylko uwaga jak wyjdę może brakować jednej kluski :evil_lol:

Hej Beata :)

Ale długo ciebie nie widziałam....ostatnio na wystawie w Szczecinie...
Dzięki za gratulacje....rzeczywiście dużo przygotowań nas czeka...teraz szukam fotografa....
Mamy nadzieje że randka piesków będzie owocna i już teraz zapraszam do nas :) kluski policze:evil_lol:
Jak nie pokazywałam tobie przyszłego ojca to zapraszam na www.magiclider.pl

Pozdrawiam serdecznie :)

Posted

[quote name='AmiX']Hej Beata :)

Ale długo ciebie nie widziałam....ostatnio na wystawie w Szczecinie...
Dzięki za gratulacje....rzeczywiście dużo przygotowań nas czeka...teraz szukam fotografa....
Mamy nadzieje że randka piesków będzie owocna i już teraz zapraszam do nas :) kluski policze:evil_lol:
Jak nie pokazywałam tobie przyszłego ojca to zapraszam na www.magiclider.pl

Pozdrawiam serdecznie :)

Hej Aniu
widziałam przyszłego tatusia Fastusiątek, napewno szczeniaki będą przecudne, takie mięciutkie z pysiami do wycałowania :loveu:
echhh gdybym tylko miała większe mieszkanie to bym jakąś kluske wykradła :diabloti:
Moje "kluski" to zaraz rok skończą, od czasu do czasu dostaję zdjęcia od ich właścicieli, zwłaszcza jedno diable swoją pańcie doprowadza raz do śmiechu raz do łez, bo to poprostu sunia z adhd. Szkoda że czas tak szybko leci a nasze psiaki tak szybko rosną.

Guest Agata_B
Posted

AmiX napisał(a):
O nieeeeeee!!:evil_lol::evil_lol: nie kracz :evil_lol::evil_lol:

Najlepiej by było tak max 6-8 klusek:loveu::loveu::loveu::loveu:

Hehehe ... dom byłby zdemolowany kompletnie :lol::evil_lol:
No .. tak z 6-8 to w sam raz;)

Co tam u dziewczyn slychac?

Posted

[quote name='beatkacg']Hej Aniu
widziałam przyszłego tatusia Fastusiątek, napewno szczeniaki będą przecudne, takie mięciutkie z pysiami do wycałowania :loveu:
echhh gdybym tylko miała większe mieszkanie to bym jakąś kluske wykradła :diabloti:
Moje "kluski" to zaraz rok skończą, od czasu do czasu dostaję zdjęcia od ich właścicieli, zwłaszcza jedno diable swoją pańcie doprowadza raz do śmiechu raz do łez, bo to poprostu sunia z adhd. Szkoda że czas tak szybko leci a nasze psiaki tak szybko rosną.

I mi żadnej fotki nie wysłałaś:placz: …wiesz jaka jestem ciekawa jak wyrosły a szczególnie dziewczynka.:loveu::loveu::loveu:
Ja też mam chętkę na zostawienie sobie jednej kluski:loveu: ale chyba na razie będę musiała się wstrzymać :-( poczekam do następnego miotu(o ile taki będzie) ;) ….nie wiem pokusa jest duża:p …ciężko będzie oddać wszystkie:shake: …a mój Adam to by wszystkie zostawił:evil_lol: …ktoś musi mieć głowę na karku w tym domu:evil_lol:=>JA

[quote name='Agata_B']Hehehe ... dom byłby zdemolowany kompletnie [quote name='Agata_B']
No .. tak z 6-8 to w sam raz

Co tam u dziewczyn slychac?

No może nie zdemolowany :evil_lol:ale zamieszanie na makssssa:evil_lol: ….i jeszcze nie chciałabym żeby Fastusia nosiła aż tyle klusek w brzuszku…. ;)

Co u dziewczynek w tym momencie obydwie śpią…. ja zaraz chyba wezmę się za kąpanie Eti bo od piątku przekładam:oops:…. a może jest ktoś chętny??:evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
ja już sobie wyobrażam te małe fastikulce, takie mientkie będą i pomarszczone :loveu:

randka gdzie będzie? gdzie takie spotkania się aranżuje?

Hej Kasiu :)

W tym tygodniu wybieramy sie z Fasti do przyszłego taty do Legnicy. :)

Posted

AmiX napisał(a):

W tym tygodniu wybieramy sie z Fasti do przyszłego taty do Legnicy. :)

na powietrzu sie spotykacie czy w domu? wystarczy Aniu jedno pokrycie czy trzeba powtarzać?

Posted

Kasia napisał(a):
na powietrzu sie spotykacie czy w domu? wystarczy Aniu jedno pokrycie czy trzeba powtarzać?

Najlepiej było by powtórzyć ale ze względu na to że Adam ma prace:angryy: i niestety nie możemy jechać drugi raz ani zostać na noc to robimy badania hormonalne które wskażą nam najlepszy dzień(teoretycznie;))....
Cieczka nas zaskoczyła....:oops:

Guest Agata_B
Posted

Helou:loveu:

AmiX napisał(a):
Najlepiej było by powtórzyć ale ze względu na to że Adam ma prace:angryy: i niestety nie możemy jechać drugi raz ani zostać na noc to robimy badania hormonalne które wskażą nam najlepszy dzień(teoretycznie;))....
Cieczka nas zaskoczyła....:oops:

Ja tam sie nie znam na tym, ale tylko raz to chyba troche mało?

Posted

Kasia napisał(a):
cze Aniu :loveu:

co u Was?
spotkanko Fasti z przystojnym psim panem już sie odbyło?

Hej :)
Spotkanie odbyło sie wczoraj ;) teraz czekamy na efekty...miejmy nadzieje że trafiliśmy w dobry dzień;)

Posted

AmiX napisał(a):

Spotkanie odbyło sie wczoraj ;) teraz czekamy na efekty...miejmy nadzieje że trafiliśmy w dobry dzień;)

Oby było owocne :loveu:
Kiedy najszybciej będzie można się upewnić co do owoców? :wink:

Posted

Aga76 napisał(a):
Oby było owocne :loveu:
Kiedy najszybciej będzie można się upewnić co do owoców? :wink:

Ciąża u suki trwa ok. 63 dni (9 tygodni) myśle że koło 4-5 tyg zrobimy może badanie USG....

Posted

Żaden pech, nawet tak nie myślcie!!! ;)
Zresztą dla mnie np. 13 dzień był zawsze dniem normalnym, czasem nawet wydarzyło sie cos radosnego wtedy...nigdy żaden pech!

No no, zdjecia cudne :loveu:
Kto będzie wybierał obiekty i miejsca gdzie będziecie fotografowani? Wy czy fotograf? I gdzie to będzie? W Szklarskiej?
U nas fotograf wybrał miejsce...

Posted

[quote name='Kasia']wieczór dobry :loveu:

co tu taka cisza? co u Was?

Hej Kasia:)

U nas nic nowego...sprzątam i sprzątam....jeszcze pare dni i zaczne wielkie świąteczne gotowanie:p

Nie wiem czy mówiłam że fotografa wybrałam...musiałam zmienić date ślubu na 12.09 :roll: mam nadzieje że nie bedzie pecha....tak sądzi Adam bo wesele z 12 na 13:evil_lol:

Fotograf
fotoduet.com - fotografia ślubna wrocław