Zuza i Noddy Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Stronka prześliczna. Fajnie na tym bordowym tle to wygląda, no i w ogóle jest super. Quote
AmiX Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Zuza , Agata dzięki :) Kaladan napisał(a):Aniu gratuluję! Śliczna stronka. Jeśli mogę doradzić, to zamieść na stronie rodowód planowanych dzieciaczków. Pozdrowienia! Ania dzięki z miłe słowa i rade....dobry pomysł....bo rodowód będzie super:) Quote
Kaladan Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 No właśnie, dlatego warto się pochwalić. Dla świadomych nabywców szczeniąt pełny rodowód jest podstawową informacją. Jeszcze dodam, że fotki w galeriach dziewczyn są cudne :loveu: Quote
AmiX Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Kaladan napisał(a): Jeszcze dodam, że fotki w galeriach dziewczyn są cudne :loveu: Dzięki Aniu :) starałam sie wybrać najlepsze :) Pozdawiam Ania Quote
AmiX Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Cześć Kasieńka :) Ale mam dzisiaj fajny dzień dostałam od ojca fotki sali weselnej i już niczym sie nie martwie bo jest bosko!! a dla mnie bedzie jeszcze lepiej:multi: Ojca mam pomysłowego :) tylko z doroszkami przesadził:lol: Jeszcze troche i ide oglądać suienke:loveu: Quote
AmiX Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 tylko porkiet średnio przystojony ale jeszcze nad tym popracuje;) Quote
Aga76 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ojć, widzę chyba schab ze śliwką :mdleje: Quote
AmiX Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Aga76 napisał(a):Wystrój rewelacja :thumbs: Dzieki :) kamień spadł mi z serca bo myślałam że sie nie dogadamy....przecież Ojciec zawsze wie lepiej:evil_lol: Ale też mi sie podoba:loveu: Quote
AmiX Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Aga76 napisał(a):Ojć, widzę chyba schab ze śliwką :mdleje: A to nasz zdolny kucharz p.Marek :) robi cuda!!!!:loveu: Quote
AmiX Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 tigrunia napisał(a):No no .. sala superolo :loveu: Dzieki.... ale sie ciesze:multi: i już sie nie martwie :) Quote
Kaladan Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Aniu prześlicznie! :loveu: Daj znać na jaką suknie się zdecydujesz :) Quote
AmiX Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Aga76 napisał(a):Fantastycznie ananas zrobiony :loveu: Kucharza mamy rewelacyjnego zaraz wam pokaże co jeszcze zrobił....a to same przekąski :) Quote
AmiX Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Kaladan napisał(a):Aniu prześlicznie! :loveu: Daj znać na jaką suknie się zdecydujesz :) Cześć Aniu:) Na sukienke to ja tak szybko sie chyba nie zdecyduje bo mi sie wszyskie podobają(narazie 3 upatrzyłam):oops: musze obejść sklepy z mamą i z mamą Adama no i z przyjaciółkimi:oops: cyrk :evil_lol: wszyscy chcą iść:evil_lol: Tata pewnie też bedzie chętny:lol: Quote
AmiX Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Zdolności P.Marka aż głodna jestem:lol: wszysko własnej roboty... najważniejsze...wiejski stół:loveu: Quote
dzasta Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Aniu bosska sala już Was widzę oczami wyobraźni na pierwszym planie :loveu: A przysmaki aż ślinka cieknie :eviltong: Ja na swoim weselu nic nie tknęłam z emocji chociaż też wszystko było własnej roboty a wesele robił nam przyjaciel moich rodziców. A co do sukienki to ja cudowała i wymyślałam aż w końcu zupełnie przypadkiem weszłam do salonu w którym wcześniej nie byłam i zamówiłam sobie sukienkę :) Pozdrawiamy Aniu :) P.S: Jak popatrzyłam na te przysmaki to już bym pojechała do Waszego Hoteliku ale niestety mam teraz tyle pracy i dokańczamy urządzanie mieszkania że pewnie dopiero w marcu się wyrwiemy :( Quote
AmiX Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 To jest super! 100lat młodej parze... Quote
AmiX Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 dzasta napisał(a):Aniu bosska sala już Was widzę oczami wyobraźni na pierwszym planie :loveu: A przysmaki aż ślinka cieknie :eviltong: Ja na swoim weselu nic nie tknęłam z emocji chociaż też wszystko było własnej roboty a wesele robił nam przyjaciel moich rodziców. A co do sukienki to ja cudowała i wymyślałam aż w końcu zupełnie przypadkiem weszłam do salonu w którym wcześniej nie byłam i zamówiłam sobie sukienkę :) Pozdrawiamy Aniu :) P.S: Jak popatrzyłam na te przysmaki to już bym pojechała do Waszego Hoteliku ale niestety mam teraz tyle pracy i dokańczamy urządzanie mieszkania że pewnie dopiero w marcu się wyrwiemy :( Z sali jestem bardzo zadobolona...myślałam że ojciec sie przechwala tą dekoracją i chcialm wynająć dekoratora...a tu szok:-o Super! tak jak chciałm:loveu: My dopiero od niedawna robimy wesela....wiec nie wiedziałam jak to wygląda:p My do Szklarskiej chyba pojedziemy do końca roku obejrzeć kościoły...ale na ferie też może pojedziemy.... więc może uda nam sie spotkać :) Quote
madziasto4 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Wow :crazyeye: :mdleje: No i aż zgłodniałam... Quote
Aga76 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Aaach ten schab :mdleje:i sery !!!! :mdleje: Dzieło sztuki, aż szkoda skosztować i zepsuć ekspozycję. Idę zamknąć lodówkę na kłódkę... Quote
AmiX Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Ja też zgłodniałam...i zjadłam ostatni kowałek torta:oops:...a miała sie odchudzać:evil_lol: Quote
AmiX Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Ale znalazłam pięknie zatańczony taniec:loveu: mam nadzieje że my też sie tak nauczymy ;) YouTube - Pierwszy taniec Elizy & Andrzeja - walc z "Nocy i Dni" YouTube - Pierwszy taniec magdy i jacka 26 lipiec 2008 i coś zupełnie innego BRAWA za odwage YouTube - 27.10.2007 Quote
Recommended Posts