Jump to content
Dogomania

Etienne De Villar & Fasti-Fastryga Gold Bonzo CZYLI YORK&AMSTAFF hodowla Magic Lider

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuza , Agata dzięki :)

Kaladan napisał(a):
Aniu gratuluję! Śliczna stronka.
Jeśli mogę doradzić, to zamieść na stronie rodowód planowanych dzieciaczków.
Pozdrowienia!

Ania dzięki z miłe słowa i rade....dobry pomysł....bo rodowód będzie super:)

Posted

No właśnie, dlatego warto się pochwalić. Dla świadomych nabywców szczeniąt pełny rodowód jest podstawową informacją.

Jeszcze dodam, że fotki w galeriach dziewczyn są cudne :loveu:

Posted

Kaladan napisał(a):

Jeszcze dodam, że fotki w galeriach dziewczyn są cudne :loveu:

Dzięki Aniu :) starałam sie wybrać najlepsze :)

Pozdawiam Ania

Posted

Cześć Kasieńka :)

Ale mam dzisiaj fajny dzień dostałam od ojca fotki sali weselnej i już niczym sie nie martwie bo jest bosko!! a dla mnie bedzie jeszcze lepiej:multi:
Ojca mam pomysłowego :) tylko z doroszkami przesadził:lol:

Jeszcze troche i ide oglądać suienke:loveu:

Posted

Aga76 napisał(a):
Wystrój rewelacja :thumbs:

Dzieki :) kamień spadł mi z serca bo myślałam że sie nie dogadamy....przecież Ojciec zawsze wie lepiej:evil_lol:
Ale też mi sie podoba:loveu:

Posted

Aga76 napisał(a):
Fantastycznie ananas zrobiony :loveu:

Kucharza mamy rewelacyjnego zaraz wam pokaże co jeszcze zrobił....a to same przekąski :)

Posted

Kaladan napisał(a):
Aniu prześlicznie! :loveu:
Daj znać na jaką suknie się zdecydujesz :)

Cześć Aniu:)
Na sukienke to ja tak szybko sie chyba nie zdecyduje bo mi sie wszyskie podobają(narazie 3 upatrzyłam):oops: musze obejść sklepy z mamą i z mamą Adama no i z przyjaciółkimi:oops: cyrk :evil_lol: wszyscy chcą iść:evil_lol:
Tata pewnie też bedzie chętny:lol:

Posted

Aniu bosska sala już Was widzę oczami wyobraźni na pierwszym planie :loveu:
A przysmaki aż ślinka cieknie :eviltong: Ja na swoim weselu nic nie tknęłam z emocji chociaż też wszystko było własnej roboty a wesele robił nam przyjaciel moich rodziców.
A co do sukienki to ja cudowała i wymyślałam aż w końcu zupełnie przypadkiem weszłam do salonu w którym wcześniej nie byłam i zamówiłam sobie sukienkę :)
Pozdrawiamy Aniu :)

P.S: Jak popatrzyłam na te przysmaki to już bym pojechała do Waszego Hoteliku ale niestety mam teraz tyle pracy i dokańczamy urządzanie mieszkania że pewnie dopiero w marcu się wyrwiemy :(

Posted

dzasta napisał(a):
Aniu bosska sala już Was widzę oczami wyobraźni na pierwszym planie :loveu:
A przysmaki aż ślinka cieknie :eviltong: Ja na swoim weselu nic nie tknęłam z emocji chociaż też wszystko było własnej roboty a wesele robił nam przyjaciel moich rodziców.
A co do sukienki to ja cudowała i wymyślałam aż w końcu zupełnie przypadkiem weszłam do salonu w którym wcześniej nie byłam i zamówiłam sobie sukienkę :)
Pozdrawiamy Aniu :)

P.S: Jak popatrzyłam na te przysmaki to już bym pojechała do Waszego Hoteliku ale niestety mam teraz tyle pracy i dokańczamy urządzanie mieszkania że pewnie dopiero w marcu się wyrwiemy :(

Z sali jestem bardzo zadobolona...myślałam że ojciec sie przechwala tą dekoracją i chcialm wynająć dekoratora...a tu szok:-o Super! tak jak chciałm:loveu:
My dopiero od niedawna robimy wesela....wiec nie wiedziałam jak to wygląda:p
My do Szklarskiej chyba pojedziemy do końca roku obejrzeć kościoły...ale na ferie też może pojedziemy.... więc może uda nam sie spotkać :)