Kasia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 cze Anusiak! :loveu: mało fotek, za mało!!! Fastusia jest piękna, mój TZ nie może się na nią napatrzeć :lol: zawsze jak odpalam w domu dogo to sie pyta czy są jakieś nowe fotki jej ;) Quote
tigrunia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 O jenysiu :loveu: Jaka klucha :loveu: Ja jej takiej nie pamietam :roll: Słodziak jak nic :loveu: Quote
AmiX Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='Kasia']cze Anusiak! :loveu: mało fotek, za mało!!! Fastusia jest piękna, mój TZ nie może się na nią napatrzeć :lol: zawsze jak odpalam w domu dogo to sie pyta czy są jakieś nowe fotki jej ;) A widziałąś fotki z ostatniego spaceru?? :) Kasi(ibi) TZ też podoba sie Fastusia:) To masz jeszcze kilka fotek kluchy Quote
madziasto4 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 A taki fajne ucholki miała...:loveu: Quote
Guest Agata_B Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Mi sie bardziej podobaja kopiowane. Quote
Zuza i Noddy Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Cudowna jest, nie mogę się, na nią napatrzeć. Ciekawa jestem jak Noddy zareagowałby za kilka lat na nową terrierkową domowniczkę. Quote
tigrunia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Cudowna jest, nie mogę się, na nią napatrzeć. Ciekawa jestem jak Noddy zareagowałby za kilka lat na nową terrierkową domowniczkę. W MP jest artykuł jaka rasa najbardziej pasowałaby do Yorka :razz: Quote
Zuza i Noddy Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 tigrunia napisał(a):W MP jest artykuł jaka rasa najbardziej pasowałaby do Yorka :razz: Widziałam go, ale jeszcze nie miałam czasu go dokładnie przeczytać, ale myślę, że 2 terriery fajnie się dogadają. Quote
AmiX Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Hej dziewczyny:) mi się bardziej podoba jak ma kopiowane:loveu::loveu::loveu: Zuza planujesz zakup drugiego pieska?? nad jaką rasą się zastanawisz?? Quote
Zuza i Noddy Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 W przyszłości, co prawda dosyć dalekiej. bo jak się w miarę usamodzielnię, bardzo chciałabym mieć amstafa, najlepiej suczkę. Oczywiście pewnie nie stanie też na jednym yorku, a czy jeszcze coś to nie wiem:lol: Quote
AmiX Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 No prosze Amstaffa:loveu: polecam:loveu: kochane pieski:loveu: moja to w ogóle wyjątek nie nadaje się do obrony czy pilnowania domu:evil_lol: trzeba iść z nią na szkolenie.....taki duży przyjacielski pieszczoch:lol: Quote
dzasta Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Ja osobiście nie znam Aniu AST który by obronił dom wszystkie to takie przylepy. A dwa terriery to się sprawdza na pewno ja mam Staffika i Yorka i super się dogadują ale staffiki to są w ogóle śmieszne bo w większości są tak zakochane w Yorkach że nie widzą żadnych innych psów tak jak np mój Czesio :) Quote
AmiX Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 dzasta napisał(a):Ja osobiście nie znam Aniu AST który by obronił dom wszystkie to takie przylepy. A dwa terriery to się sprawdza na pewno ja mam Staffika i Yorka i super się dogadują ale staffiki to są w ogóle śmieszne bo w większości są tak zakochane w Yorkach że nie widzą żadnych innych psów tak jak np mój Czesio :) Amstaffy potrafią pilnować domu.....ale nie mój:lol: Co do dwóch terrierów to u mnie też super:loveu: Eti jest "córeczką" Fasti:loveu: Tylko nie wyszaleje sie z nią tak jak z Amstaffem;) Quote
madziasto4 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Fasti jest cudna, to nie ulega wątpliwości:loveu:, ale ja po prostu jestem przeciwna kopiowaniu i zdecydowanie bardziej wolę psy niekopiowane- i dobki, i asty, i Cao, i inne kopiowane. Taka moja prywatna opinia po prostu ;) Quote
Kasia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 madziasto4 napisał(a): A taki fajne ucholki miała...:loveu: prawda że fajne :loveu: takie klapciuchy :loveu: Quote
AmiX Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Kwestia gustu.....ja wole ucięte:loveu: no i na wystawy lepiej...... Quote
Kasia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 a ja już się nie mogę doczekać aby zobaczyć te jej przyszłe małe kluski :loveu: Quote
AmiX Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Kasia napisał(a):a ja już się nie mogę doczekać aby zobaczyć te jej przyszłe małe kluski :loveu: ooojjjj Kasie ja też:loveu::loveu::loveu: takie śliczne kochane małutkie Fastusie:loveu::loveu::loveu: jak ja chciałabym juz......:loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 jakie to mientkie i ciapowate :loveu: jak bym ścisnęła z miłości to bym chyba zadusiła!!! Quote
AmiX Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [FONT=Times New Roman]Takie miękkie i śliskie:loveu: bo sierść kata błyszcząca że aż trzeba było uważać jak się nosiło na rękach:loveu:.....Jak tam pojechałam i zobaczyłam te cudaki :loveu:takie słodkie:loveu: no to już musiałam się zdecydować.:p[/FONT] Quote
tigrunia Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Amstaffy z obciętymi ucholami naprawdę lepiej wyglądają ale gdybym kupowała to jednak z nieciętymi :shake: Miałam bokserkę z niekopiowanymi ucholami i była taka słodziasta :loveu: A te obcięte odrazu inny wyraz pyska mają. Quote
Guest Agata_B Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Mi się podobają z uciętymi, ponoc że jest to wielki ból to jedna wielka bzdura... poboli psiaka troche, bo wiadomo, ale nie jest to taki jakiś przeraźliwy bol.. zreszta teraz są znieczulenia itd... AmiX, szczeniaczki będa mialy kopiowane uszka i ogonki? Co tam u was? Quote
tigrunia Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Agata_B napisał(a):Mi się podobają z uciętymi, ponoc że jest to wielki ból to jedna wielka bzdura... poboli psiaka troche, bo wiadomo, ale nie jest to taki jakiś przeraźliwy bol.. zreszta teraz są znieczulenia itd... AmiX, szczeniaczki będa mialy kopiowane uszka i ogonki? Co tam u was? Nie wypowiem się na temat bólu bo nie wiem ale cieszyłabys się jakby Tobie skrócili coś z czym się urodziłaś ? :cool1: W Chinach kiedyś (nie wiem czy nie wciąż) wiązali bandażami stopy dziewczynkom, żeby były mniejsze bo małe stopy są ładniejsze i takie tam blebleble :roll: Od paru lat jest w Polsce zakaz kopiowania jakiejkolwiek części ciała psa. Więc pewnie żaden weterynarz się tego nie podejmie no ale .. dla chcącego nic trudnego :cool1: Quote
Recommended Posts