Jump to content
Dogomania

Etienne De Villar & Fasti-Fastryga Gold Bonzo CZYLI YORK&AMSTAFF hodowla Magic Lider

Recommended Posts

Posted

cze Anusiak! :loveu:

mało fotek, za mało!!! Fastusia jest piękna, mój TZ nie może się na nią napatrzeć :lol:
zawsze jak odpalam w domu dogo to sie pyta czy są jakieś nowe fotki jej ;)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia']cze Anusiak! :loveu:

mało fotek, za mało!!! Fastusia jest piękna, mój TZ nie może się na nią napatrzeć :lol:
zawsze jak odpalam w domu dogo to sie pyta czy są jakieś nowe fotki jej ;)

A widziałąś fotki z ostatniego spaceru?? :) Kasi(ibi) TZ też podoba sie Fastusia:)
To masz jeszcze kilka fotek kluchy

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Cudowna jest, nie mogę się, na nią napatrzeć. Ciekawa jestem jak Noddy zareagowałby za kilka lat na nową terrierkową domowniczkę.

W MP jest artykuł jaka rasa najbardziej pasowałaby do Yorka :razz:

Posted

tigrunia napisał(a):
W MP jest artykuł jaka rasa najbardziej pasowałaby do Yorka :razz:

Widziałam go, ale jeszcze nie miałam czasu go dokładnie przeczytać, ale myślę, że 2 terriery fajnie się dogadają.

Posted

Hej dziewczyny:) mi się bardziej podoba jak ma kopiowane:loveu::loveu::loveu:
Zuza planujesz zakup drugiego pieska?? nad jaką rasą się zastanawisz??

Posted

W przyszłości, co prawda dosyć dalekiej. bo jak się w miarę usamodzielnię, bardzo chciałabym mieć amstafa, najlepiej suczkę. Oczywiście pewnie nie stanie też na jednym yorku, a czy jeszcze coś to nie wiem:lol:

Posted

No prosze Amstaffa:loveu: polecam:loveu: kochane pieski:loveu: moja to w ogóle wyjątek nie nadaje się do obrony czy pilnowania domu:evil_lol: trzeba iść z nią na szkolenie.....taki duży przyjacielski pieszczoch:lol:

Posted

Ja osobiście nie znam Aniu AST który by obronił dom wszystkie to takie przylepy.
A dwa terriery to się sprawdza na pewno ja mam Staffika i Yorka i super się dogadują ale staffiki to są w ogóle śmieszne bo w większości są tak zakochane w Yorkach że nie widzą żadnych innych psów tak jak np mój Czesio :)

Posted

dzasta napisał(a):
Ja osobiście nie znam Aniu AST który by obronił dom wszystkie to takie przylepy.
A dwa terriery to się sprawdza na pewno ja mam Staffika i Yorka i super się dogadują ale staffiki to są w ogóle śmieszne bo w większości są tak zakochane w Yorkach że nie widzą żadnych innych psów tak jak np mój Czesio :)

Amstaffy potrafią pilnować domu.....ale nie mój:lol:
Co do dwóch terrierów to u mnie też super:loveu: Eti jest "córeczką" Fasti:loveu:
Tylko nie wyszaleje sie z nią tak jak z Amstaffem;)

Posted

Fasti jest cudna, to nie ulega wątpliwości:loveu:, ale ja po prostu jestem przeciwna kopiowaniu i zdecydowanie bardziej wolę psy niekopiowane- i dobki, i asty, i Cao, i inne kopiowane. Taka moja prywatna opinia po prostu ;)

Posted

Kasia napisał(a):
a ja już się nie mogę doczekać aby zobaczyć te jej przyszłe małe kluski :loveu:

ooojjjj Kasie ja też:loveu::loveu::loveu: takie śliczne kochane małutkie Fastusie:loveu::loveu::loveu: jak ja chciałabym juz......:loveu::loveu::loveu:

Posted

[FONT=Times New Roman]Takie miękkie i śliskie:loveu: bo sierść kata błyszcząca że aż trzeba było uważać jak się nosiło na rękach:loveu:.....Jak tam pojechałam i zobaczyłam te cudaki :loveu:takie słodkie:loveu: no to już musiałam się zdecydować.:p[/FONT]

Posted

Amstaffy z obciętymi ucholami naprawdę lepiej wyglądają ale gdybym kupowała to jednak z nieciętymi :shake: Miałam bokserkę z niekopiowanymi ucholami i była taka słodziasta :loveu: A te obcięte odrazu inny wyraz pyska mają.

Guest Agata_B
Posted

Mi się podobają z uciętymi, ponoc że jest to wielki ból to jedna wielka bzdura... poboli psiaka troche, bo wiadomo, ale nie jest to taki jakiś przeraźliwy bol.. zreszta teraz są znieczulenia itd...

AmiX, szczeniaczki będa mialy kopiowane uszka i ogonki?
Co tam u was?

Posted

Agata_B napisał(a):
Mi się podobają z uciętymi, ponoc że jest to wielki ból to jedna wielka bzdura... poboli psiaka troche, bo wiadomo, ale nie jest to taki jakiś przeraźliwy bol.. zreszta teraz są znieczulenia itd...

AmiX, szczeniaczki będa mialy kopiowane uszka i ogonki?
Co tam u was?

Nie wypowiem się na temat bólu bo nie wiem ale cieszyłabys się jakby Tobie skrócili coś z czym się urodziłaś ? :cool1: W Chinach kiedyś (nie wiem czy nie wciąż) wiązali bandażami stopy dziewczynkom, żeby były mniejsze bo małe stopy są ładniejsze i takie tam blebleble :roll:
Od paru lat jest w Polsce zakaz kopiowania jakiejkolwiek części ciała psa. Więc pewnie żaden weterynarz się tego nie podejmie no ale .. dla chcącego nic trudnego :cool1: