Aurunia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 AmiX napisał(a):Moje w sumie też były podobne.....pierwszy miałam Golden Lider a drugie Magic Lider.....następne też podobne:lol: A sprawdzałaś na FCI czy są takie?? Tak - jak sprawdzałam to nie było. Gdzieś miesiąc po złożeniu pojawiła się pierwsza propozycja i myślałam że to moja a okazało się, że nie. Na szczęście cieczka się opóźnia. I nie muszę się na razie martwić. Jak Aura dostanie to wtedy będę musiała zacząć intensywniej działać. Ale panie w związku powiedziały, że w razie co to pomogą szybciej załatwić sprawę. Quote
Aga76 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Aniu, piękna zmiana tytułu - gratulujemy :Rose: Quote
Sara_i_Aris Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Cześć Aniu! Gratuluję przydomka :loveu: Bardzo mi się podoba Magic Lider, jest takie... magiczne :lol: Teraz zostało tylko czekać na stronkę i cieczkę Fastusi :loveu: Quote
dzasta Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 AMIX gratuluję przydomka :loveu: Ja czekam na potwierdzenie swojego. W sumie nie śpieszy mi się bo jeszcze dużo wody upłynie zanim coś się z nim urodzi ale sunia staffinka, którą mamy na współwłasność chieliśmy żeby miała przydomek w imieniu stąd ten pośpiech. Ja czekam na zdjęcia dziewczynek. A czy kawaler dla Fasti już wybrany? Quote
Magda Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Aniu gratulacje przydomka!:multi: Jakie są powody odrzucenia przydomka? Rozumiem, że wtedy, gdy się powtarza itp, ale dalej? Czekam na fotki dziewczyn! Quote
AmiX Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Magda']Aniu gratulacje przydomka!:multi: Jakie są powody odrzucenia przydomka? Rozumiem, że wtedy, gdy się powtarza itp, ale dalej? Czekam na fotki dziewczyn! Hej :) Dzięki dziewczyny :) Trzeba sprawdzać czy już takie nie istnieją :) ja sprawdzałam na FCI.... Ale pierwszego który napisałam czyli Golden Lider został odrzucony :shake:ktoś musiał być pierwszy:mad:.....O ile dobrze pamiętam to trzeba podać 5 możliwości. Idziesz do ZK płacisz i składasz papiery a potem czekasz do 6 miesięcy na odpowiedz. Pozdrawiam Ania Quote
Aurunia Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Jak tak dobrze idzie mi z tym proszeniem to tu też wpadłam żeby zapytać się kiedy będą zdjęcia dziewczynek???:angryy: Quote
dzasta Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 No właśnie ja też przyłączam się do prośby Auruni o nowe fotki dziewczynek :mad: Quote
AmiX Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Wiem...wiem że obiecałam:oops: ale to wina :turn-l:Adama obiecał że do niedzieli zrobi mi nowe fotki dziewczyn na stronke i narazie cisza:angryy: a musze je wysłaś chłopakowi no i oczywiście wstawić na forum!! Jutra go pogonie do roboty:lol: Quote
Aurunia Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 no to super. I czekamy na stronę :loveu: mam nadzieje, że tam będzie więcej zdjęć:loveu: Quote
Kasia Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 bry wieczór :loveu: fotki wciąż oczekiwane... Quote
Aurunia Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 :angryy::mad: MIAŁY BYĆ FOTY I CO NIE MA :angryy::mad: Quote
dzasta Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Pewnie Adma nawalił i nie zrobił fotek tak jak go Amix prosiła :mad::mad::mad: Quote
AmiX Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='Aurunia']:angryy::mad: MIAŁY BYĆ FOTY I CO NIE MA :angryy::mad: [quote name='dzasta']Pewnie Adma nawalił i nie zrobił fotek tak jak go Amix prosiła :mad::mad::mad: [FONT=Times New Roman]Idę kąpać Eti jeśli dam rade :shake:bo coś mi się o kręgosłupie stało :shake:i nie mogę nic zrobić.....[/FONT] [FONT=Times New Roman]A co do fotek to Adam pewnie nie zrobi :angryy:bo mamy ciche dni:agrue:. Jak dam rade to sama zrobię:)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pozdrawiam Ania[/FONT] Quote
AmiX Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Kurcze Eti już gotowa nawet kita mi wyszła:multi: mała wygląda bosko:oops: wkładam baterie do aparatu i kicha! a całą noc sie ładowały :angryy:a ja sie tak narobiłam przy czesaniu:angryy: baterie dalej sie ładują .....zobaczymy co z tego bądzie...... Quote
tigrunia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 No to modlimy się, aby baterie zadziałały :modla: Ja właśnie też ładuje :cool1: Quote
AmiX Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Mam fotki!:multi: i nie zawacham się ich użyć:lol: Quote
Aurunia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 no czekamy czekamy (ja idę się kąpać więc oględne później :eviltong:) Quote
Aurunia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 no ja już jestem a tu........ nic:cool3: Quote
Recommended Posts