Jump to content
Dogomania

Etienne De Villar & Fasti-Fastryga Gold Bonzo CZYLI YORK&AMSTAFF hodowla Magic Lider

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']No co ? Fastusia też chciała zdjęcie :evil_lol: ,
Etienka jak zwykle urocza :loveu: Jenysiu jak jej te włosy szybko rosną :loveu:

[quote name='iberia']Eti Boska :)

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Aniu!

Eti jak zwykle śliczna :loveu:

Wysłałam Ci PM...

Dzięki dziewczyny!!

[quote name='tigrunia']A ja dalej czekam na sypialnię :mad:
Wiecie co sobie wymysliłam? Ze dużo białego w niej będzie.Chciałam zakleić futrynę taką specjalną okleiną w jakimś tam drewnopodobnym odcieni, drzwi nowe taki sam kolor ale stwierdziłam,ze kupię drzwi białe a futrynę tylko pomaluję i może białe meble kupię kiedyś? :roll:

Troche czekałaś ale aparat sie ładował:eviltong:

SYPIALNIA

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super :loveu: Chyba skorzystam z Twojego pomysłu na lustro w sypialni. Ja mam toaletkę na korytarzu z dużym lustrem, ale zamierzam się jej pozbyć i myślałam o lustrze w sypialni. Te z Ikei są super :loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):
Super :loveu: Chyba skorzystam z Twojego pomysłu na lustro w sypialni. Ja mam toaletkę na korytarzu z dużym lustrem, ale zamierzam się jej pozbyć i myślałam o lustrze w sypialni. Te z Ikei są super :loveu:

Lustra są właśnie z Ikei dobrze że je dowiozłam z Wrocławia całe:lol: bo lampki nocne zastały pobite;)

Posted

iberia napisał(a):
Aniu świetnie urządziliście mieszkanie naprawde super:)

Dzięki :) to nasz wspólny projekt :)
tigrunia napisał(a):
Ojj to ładnie daleko je wieźliście :-o Czemu aż z Wrocławia? :-o
Fotka ze studniówki super. Bardzo ładnie wyszłaś :loveu:

Bo w Szczecinie nie ma Ikei :angryy: a akurat jechaliśmy ze Szklarskiej Poręby wiec zajechalismy do Wrocławia.....
Fotka ze studniówki :cool1: to jakieś 5 lat temu....widać teraz jak przytyłam:oops:....sukienke mam do tej pory roz.36;)

Posted

Amix bardzo ladne miszkanie,ale jezeli moge cos doradzic to w spypialni wymienilabym zasłony ,bo te bardziej pasują do stylowego wnętrza,a widze ze masz bardziej nowoczesnie;).To samo w kuchni,lepiej wygladalyby rolety rzymskie;)

Posted

duszek01 napisał(a):
Amix bardzo ladne miszkanie,ale jezeli moge cos doradzic to w spypialni wymienilabym zasłony ,bo te bardziej pasują do stylowego wnętrza,a widze ze masz bardziej nowoczesnie;).To samo w kuchni,lepiej wygladalyby rolety rzymskie;)

Ale mnie wyczułaś :) własnie rozgladam sie za nowymi zasłonami do sypialni ale jeszcze nic tak na 100% w oko mi nie wpadło;)

Posted

A jakie duże masz okno?? Bo w Ikei są super zasłony, które na 100% u mnie zawitają :loveu: Chociaż w Tchibo widziałam podobne. Muszę jechać i je na żywo zobaczyć :razz:

Posted

tigrunia napisał(a):
Nam mają w przyszłym roku zrobić .. zobaczymy co z tego wyjdzie :cool1:

mogliby wreszcie zrobic,bo w Bydgoszczy jestem czesto ,wszystko jest tylko mojej ulubionej Ikei nie ma:shake:

Posted

duszek01 napisał(a):
mogliby wreszcie zrobic,bo w Bydgoszczy jestem czesto ,wszystko jest tylko mojej ulubionej Ikei nie ma:shake:

Dokładnie ..
Już chyba w 2006 miała być ale zrezygnowali z budowy nowych marketów kosztem powiększania obecnych. Aktualnie w Poznaniu trwa rozbudowa i straszne braki mają na półkach :shake:

Posted

tigrunia napisał(a):
Dokładnie ..
Już chyba w 2006 miała być ale zrezygnowali z budowy nowych marketów kosztem powiększania obecnych. Aktualnie w Poznaniu trwa rozbudowa i straszne braki mają na półkach :shake:

W Gdańsku tez jest rozbudowa,ale chyba wiecej towaru jest niz w Poznaniu:roll:

Posted

duszek01 napisał(a):
W Gdańsku tez jest rozbudowa,ale chyba wiecej towaru jest niz w Poznaniu:roll:

Nie wiem .. miałam być w zeszłym tygodniu przed wystawą no ale nie wyszło :-( Muszę jechać po te zasłony w końcu a czasu brak :placz:

Posted

w Ikei są fajne zaslonki,ale u Ciebie chyba pasowalyby inne niz biale;)Jak kupisz biale to przy tym kolorze ścian beda na pierwszym planie;)
Ja w Gdansku kupilam swoj długo oczekiwany wazon ,ktorego w Poznaniu juz nie bylo:mad:

Posted

O proszę. Renatko - czyżbyś zajmowała się dekorowaniem domów zawodowo ? :razz: Ja właśnie zabieram się za urządzanie sypialni. Na razie mam pomalowane ściany. Do pomalowania zostało okno i futryna. Brakuje też listew przypodłogowych. No i oczywiście mebli, ale to z czasem. Póki co będę korzystać z tego co mam. Ściany pomalowałam na kolor Cafe Latte coś ala kawa z mlekiem. I teraz wymyśliłam sobie tak, ze wszystkie mozliwe dodatki będą białe. Czyli półki, doniczki, zasłony.. no i zastanawiam się czy meble też białe by musiały być ?? :roll:

Posted

zawodowo się nie zajmuje ale to taki mój konik;).Kawa z mlekiem bardzo fajny kolor,chociaz ostatnio cafe latte widzialam taki bardzo jasny.Wklejam Ci kilka fotek,zobaczysz co Ci się podoba.Ogolnie zasada jest taka ze lączysz max. trzy kolory,np bialy ,cafe latte i jakis dodatkowy.Moim zdaniem meble mogą byc z jasnego drewna,mogą byc biale,ciemne drewno az po czekolade.Wybór nalezy do Ciebie ,bo To Ty masz się dobrze tam czuc.;)

Posted

No ja bardzo nie lubię jak w pokoju jest tak "kolorowo" :shake: Aktualnie myślę nad tym czy by listew nie dać białych? Podłoga jest drewniana-sosnowa.Nie cyklinuję jej na razie bo jeszcze dobrze wygląda tylko są jaśniejsze ślady po meblościance :roll: Zrobię zaraz zdjęcie to zobaczysz co będzie bardziej pasować tylko wkleję u Jess (link w podpisie) bo Anka mnie tu ochrzani zaraz, że z jej galeryję zaśmiecam :diabloti: