AmiX Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='tigrunia']No co ? Fastusia też chciała zdjęcie :evil_lol: , Etienka jak zwykle urocza :loveu: Jenysiu jak jej te włosy szybko rosną :loveu: [quote name='iberia']Eti Boska :) [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Aniu! Eti jak zwykle śliczna :loveu: Wysłałam Ci PM... Dzięki dziewczyny!! [quote name='tigrunia']A ja dalej czekam na sypialnię :mad: Wiecie co sobie wymysliłam? Ze dużo białego w niej będzie.Chciałam zakleić futrynę taką specjalną okleiną w jakimś tam drewnopodobnym odcieni, drzwi nowe taki sam kolor ale stwierdziłam,ze kupię drzwi białe a futrynę tylko pomaluję i może białe meble kupię kiedyś? :roll: Troche czekałaś ale aparat sie ładował:eviltong: SYPIALNIA Quote
AmiX Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 kuchnia i salon(sciana wybita) tak jak ci pisała tu mam meble wenge z BRW Quote
tigrunia Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Super :loveu: Chyba skorzystam z Twojego pomysłu na lustro w sypialni. Ja mam toaletkę na korytarzu z dużym lustrem, ale zamierzam się jej pozbyć i myślałam o lustrze w sypialni. Te z Ikei są super :loveu: Quote
AmiX Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 tigrunia napisał(a):Super :loveu: Chyba skorzystam z Twojego pomysłu na lustro w sypialni. Ja mam toaletkę na korytarzu z dużym lustrem, ale zamierzam się jej pozbyć i myślałam o lustrze w sypialni. Te z Ikei są super :loveu: Lustra są właśnie z Ikei dobrze że je dowiozłam z Wrocławia całe:lol: bo lampki nocne zastały pobite;) Quote
AmiX Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Pokaże wam moją ulubioną fotke z mojej studniówki Quote
iberia Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Aniu świetnie urządziliście mieszkanie naprawde super:) Quote
tigrunia Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Ojj to ładnie daleko je wieźliście :-o Czemu aż z Wrocławia? :-o Fotka ze studniówki super. Bardzo ładnie wyszłaś :loveu: Quote
AmiX Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 iberia napisał(a):Aniu świetnie urządziliście mieszkanie naprawde super:) Dzięki :) to nasz wspólny projekt :) tigrunia napisał(a):Ojj to ładnie daleko je wieźliście :-o Czemu aż z Wrocławia? :-o Fotka ze studniówki super. Bardzo ładnie wyszłaś :loveu: Bo w Szczecinie nie ma Ikei :angryy: a akurat jechaliśmy ze Szklarskiej Poręby wiec zajechalismy do Wrocławia..... Fotka ze studniówki :cool1: to jakieś 5 lat temu....widać teraz jak przytyłam:oops:....sukienke mam do tej pory roz.36;) Quote
duszek01 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Amix bardzo ladne miszkanie,ale jezeli moge cos doradzic to w spypialni wymienilabym zasłony ,bo te bardziej pasują do stylowego wnętrza,a widze ze masz bardziej nowoczesnie;).To samo w kuchni,lepiej wygladalyby rolety rzymskie;) Quote
AmiX Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 duszek01 napisał(a):Amix bardzo ladne miszkanie,ale jezeli moge cos doradzic to w spypialni wymienilabym zasłony ,bo te bardziej pasują do stylowego wnętrza,a widze ze masz bardziej nowoczesnie;).To samo w kuchni,lepiej wygladalyby rolety rzymskie;) Ale mnie wyczułaś :) własnie rozgladam sie za nowymi zasłonami do sypialni ale jeszcze nic tak na 100% w oko mi nie wpadło;) Quote
tigrunia Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 A jakie duże masz okno?? Bo w Ikei są super zasłony, które na 100% u mnie zawitają :loveu: Chociaż w Tchibo widziałam podobne. Muszę jechać i je na żywo zobaczyć :razz: Quote
AmiX Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 A są na internecie?? to podaj mi linka. Będę we wrześniu w Szklarskiej Poręby to skocze do Wrocławia :) Quote
tigrunia Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Są - oczywiście. Mi podobają się te : http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00117482 lub http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90117500 ale są też inne, kolorowe, biało-czarne, dużo wzorów. Wejdz na stronę i zobacz. Ja do Ikei do Poznania mam najbliżej, potem Gdańsk. Quote
AmiX Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Te drugie mi sie podobają:loveu: Ja mam nadzieje że już niedługo Ikea będzie w Szczecine;) na razie pojadę do Wrocławia;) Quote
tigrunia Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Nam mają w przyszłym roku zrobić .. zobaczymy co z tego wyjdzie :cool1: Quote
AmiX Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 No właśnie nam mają postawić do końca roku........zobaczymy..... Quote
duszek01 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 tigrunia napisał(a):Nam mają w przyszłym roku zrobić .. zobaczymy co z tego wyjdzie :cool1: mogliby wreszcie zrobic,bo w Bydgoszczy jestem czesto ,wszystko jest tylko mojej ulubionej Ikei nie ma:shake: Quote
tigrunia Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 duszek01 napisał(a):mogliby wreszcie zrobic,bo w Bydgoszczy jestem czesto ,wszystko jest tylko mojej ulubionej Ikei nie ma:shake: Dokładnie .. Już chyba w 2006 miała być ale zrezygnowali z budowy nowych marketów kosztem powiększania obecnych. Aktualnie w Poznaniu trwa rozbudowa i straszne braki mają na półkach :shake: Quote
Zuza i Noddy Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 No widzę, ze wypad na wieś sie udał, śliczne fotki dziewczynek i mieszkanko tez ładne. Quote
duszek01 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 tigrunia napisał(a):Dokładnie .. Już chyba w 2006 miała być ale zrezygnowali z budowy nowych marketów kosztem powiększania obecnych. Aktualnie w Poznaniu trwa rozbudowa i straszne braki mają na półkach :shake: W Gdańsku tez jest rozbudowa,ale chyba wiecej towaru jest niz w Poznaniu:roll: Quote
tigrunia Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 duszek01 napisał(a):W Gdańsku tez jest rozbudowa,ale chyba wiecej towaru jest niz w Poznaniu:roll: Nie wiem .. miałam być w zeszłym tygodniu przed wystawą no ale nie wyszło :-( Muszę jechać po te zasłony w końcu a czasu brak :placz: Quote
duszek01 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 w Ikei są fajne zaslonki,ale u Ciebie chyba pasowalyby inne niz biale;)Jak kupisz biale to przy tym kolorze ścian beda na pierwszym planie;) Ja w Gdansku kupilam swoj długo oczekiwany wazon ,ktorego w Poznaniu juz nie bylo:mad: Quote
tigrunia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 O proszę. Renatko - czyżbyś zajmowała się dekorowaniem domów zawodowo ? :razz: Ja właśnie zabieram się za urządzanie sypialni. Na razie mam pomalowane ściany. Do pomalowania zostało okno i futryna. Brakuje też listew przypodłogowych. No i oczywiście mebli, ale to z czasem. Póki co będę korzystać z tego co mam. Ściany pomalowałam na kolor Cafe Latte coś ala kawa z mlekiem. I teraz wymyśliłam sobie tak, ze wszystkie mozliwe dodatki będą białe. Czyli półki, doniczki, zasłony.. no i zastanawiam się czy meble też białe by musiały być ?? :roll: Quote
duszek01 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 zawodowo się nie zajmuje ale to taki mój konik;).Kawa z mlekiem bardzo fajny kolor,chociaz ostatnio cafe latte widzialam taki bardzo jasny.Wklejam Ci kilka fotek,zobaczysz co Ci się podoba.Ogolnie zasada jest taka ze lączysz max. trzy kolory,np bialy ,cafe latte i jakis dodatkowy.Moim zdaniem meble mogą byc z jasnego drewna,mogą byc biale,ciemne drewno az po czekolade.Wybór nalezy do Ciebie ,bo To Ty masz się dobrze tam czuc.;) Quote
tigrunia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 No ja bardzo nie lubię jak w pokoju jest tak "kolorowo" :shake: Aktualnie myślę nad tym czy by listew nie dać białych? Podłoga jest drewniana-sosnowa.Nie cyklinuję jej na razie bo jeszcze dobrze wygląda tylko są jaśniejsze ślady po meblościance :roll: Zrobię zaraz zdjęcie to zobaczysz co będzie bardziej pasować tylko wkleję u Jess (link w podpisie) bo Anka mnie tu ochrzani zaraz, że z jej galeryję zaśmiecam :diabloti: Quote
Recommended Posts