tigrunia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 No to dowiem sie , czy nie ? :eviltong: W jakiej klasie w ogóle startowała Fasti ?? Pośredniej? Quote
AmiX Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Fasti startowałam w klasie otwartej :) niestety do pośredniej już sie nie kwalifikujemy:p Quote
tigrunia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 AmiX napisał(a):Fasti startowałam w klasie otwartej :) niestety do pośredniej już sie nie kwalifikujemy:p A ile miała konkurentek? Ciekawe ile amstaffów biega po ringu.. pewnie nie tyle co Yorków, co ? Quote
AmiX Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Paczcie jaka ciekawska:eviltong: aaaa nie powiem :eviltong: W Amstaffach nigdy nie ma tyle psów co w Yorkach ;) W klasie jest zazwyczaj 3-6 psów. Pozdrawiam Ania Quote
tigrunia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Hihi a ja już wiem :evil_lol: Aniu i jak.. postanowiłaś coś? Jak chcesz to odezwij sie na gg. Ja nie mam w domu Twojego nr - tylko w pracy :roll: Quote
AmiX Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Hej :) Z dzisiejszej wystaw wróciliśmy z jednym brązowym medale który w kl. otwartej zdobyła Fasti :multi: zajeła IIIlokate oc.doskonała:multi: Eti niestety tylko ocena doskonała ale nie ma sie co dziwić bo zarówno Eti jak i mi sie wystawa niepodobała;) Quote
Aurunia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Aniu jak tam drugi dzień wystawowy opowiadaj???? Quote
AmiX Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='Aurunia']Aniu jak tam drugi dzień wystawowy opowiadaj???? [FONT=Times New Roman]No wiec tak znowu nasza dzielna dziewczyna Fasti pokonała cała konkrecje dostała lok. I CWC!! :multi:Wyszła do porównania ale przegrała ze swoją śliczną ciotką (ch.pl) Natomiast my mimo tego że Eti się bardzo podobała i ma b.ładny opisik:grins: oprucz zdania dość gruba:lol:;) niestety nie zajełyśmy lokaty... no cóż mówi się trudno....[/FONT] [FONT=Times New Roman]Teraz zmieniamy nasze plany wystawowe ze względu na to ze Fasti brakuje jednego CWC z wystawy międzynarodowej do Championatu PL wszystkie nasze kolejne wystawy będą międzynarodowe czyli:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Sopot [/FONT] [FONT=Times New Roman]Poznań[/FONT] [FONT='Times New Roman']Wrocław[/FONT] [FONT='Times New Roman'][/FONT] [FONT='Times New Roman'][/FONT] [FONT='Times New Roman'][/FONT] [FONT='Times New Roman']A tak sie cieszyła z medalu :)[/FONT] [FONT='Times New Roman'][/FONT] Quote
iberia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Gratulacje dla boskiej FASTI :) o to widzimy się w sopocie!!! Adam pewnie dumny :) Quote
AmiX Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 No na to wyglada że jednak TAK :) a tak Adam sie zapierał.....:lol: [FONT='Times New Roman']Jak możesz rozejrzyj się powoli za jakimś pensjonatem :) jak będzie fajna pogoda to zostaniemy na cały weekend :multi:[/FONT] No teraz to on dumny jak paw :lol: Quote
Aurunia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Gratuluję serdecznie ja też zmieniłam plany i będę tylko w Sopocie. Więc się zobaczmy, niestety nie będzie mnie w Gdyni i Chojnicach. Aniu a jak tam kitka. Płyta już przygotowana jutro wysyłam.;) Quote
Aurunia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Aniu ale jak dostaniecie z międznarodówki to jeszcze nie wszystko bo od pierwszego wniosku do ostatniego musi minąć 6 miesięcy. Głupie prawo ale cóż. Jednak życzę CWC w międzenarodowej. Quote
AmiX Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Ada tak szczerze to została ta sama:oops: ja bym takiej ładnej nie zrobiła:oops: Ratujesz mnie z tą płytą :) jeszcze raz dzięki :) Quote
AmiX Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='Aurunia']Aniu ale jak dostaniecie z międznarodówki to jeszcze nie wszystko bo od pierwszego wniosku do ostatniego musi minąć 6 miesięcy. Głupie prawo ale cóż. Jednak życzę CWC w międzenarodowej.[/quote] hmmm moze źle zrozumiałam:oops: bo hodowca mi tłumaczył dzisiaj że musze zdobyć 3xCWC w okresie 6 mies. w tym jedno na miedzynarodowej.....to moze źle zrozumniała:oops: Quote
Aurunia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Nie ma za co. Najważniejsze żeby się nauczyć ją robić później jakoś pójdzie. Mam nadzieje, że się nauczysz i niedługo zobaczę kitę w twoim wykonaniu:cool3:. I cieszę się że tamta kitka wytrzymała. Quote
Aurunia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 ja czytałam na związku i to tak tam pisze: "Na każdej z wystaw kynologicznych w kraju sędziemu przysługuje prawo przyznania certyfikatu na wystawowego championa (zwanego w skrócie CWC, za granicą CAC - certyfikat au championat). Certyfikat może otrzymać pies i suka, które ukończyły 15 miesięcy i uzyskały ocenę doskonałą z lokatą pierwszą w klasie pośredniej, otwartej, użytkowej i championów, bez względu na liczbę konkurentów. Trzy CWC, uzyskane od trzech różnych sędziów - w tym co najmniej jeden na wystawie klubowej lub międzynarodowej - są podstawą do przyznania psu (suce) tytułu ,,Championa Polski”, pod warunkiem, że między pierwszym, a ostatnim wnioskiem upłynęło co najmniej 6 miesięcy. Fakt przyznania CWC sędzia wpisuje do karty oceny odręcznie ,,CWC” wraz z oddzielną parafą." No chba że się coś zmieniło trzeba by zapytać z związku. Quote
Recommended Posts