AmiX Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 myśle nad tym i myśle....zaraz mi głowa paknie:lol: Fasti i wystawy:lol: ona ma w glowie tylko zabawe z pieskami:lol: Dzisiaj idzie na szkolenie na 18 tam gdzie Eti chodzila zobaczymy jak jej pójdzie:evil_lol: Quote
AmiX Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 PositiveThought napisał(a):witamy :loveu: a gdzie się szkolicie? Cześć :) Szkolimy nasze pieski u Joanny Miszteli "Centrum kynologiczne happy-dog" :) Quote
AmiX Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']Śliczna Fasti, daj więcej zdjęć. Prosze bardzo :) W piatek wybraliśmy sie do Niechorza Quote
Tengusia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 sliczne foteczki :loveu: zazdroszcze spacerku po plazy oj bardzo zazdroszcze :mdrmed: Quote
Zuza i Noddy Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Zgadzam sie fotki super, to sie psiaki wybiegały. A ja mam jeszcze pytanie jak się sprawdza ta siateczka u Eti? Zakładasz jej tez jak nie ma papilotów, żeby sie włosy nie plątały? Quote
AmiX Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Tengusia napisał(a):sliczne foteczki :loveu: zazdroszcze spacerku po plazy oj bardzo zazdroszcze :mdrmed: Dziekujemy bardzo :) Zuza i Noddy napisał(a):Zgadzam sie fotki super, to sie psiaki wybiegały. A ja mam jeszcze pytanie jak się sprawdza ta siateczka u Eti? Zakładasz jej tez jak nie ma papilotów, żeby sie włosy nie plątały? Jaśli chodzi o siatke to sprawdza sie albo na papiloty albo na spiete włosy(gumkami) bo inaczej to pod nią włosy bardzo sie plączą....ona jest raczej po to aby psu było wygodniej i zeby nie zamietał ulic;) ale na sam włos sie nie sprawdza.... Quote
Magda Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 No proszę, teraz Fasti będzie podbijać ring:loveu: Ciekawa jestem jak sobie Adam z nią poradzi. Może odkryje w sobie jakieś nowe talenty?:lol: Quote
AmiX Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Magda_Miki napisał(a):No proszę, teraz Fasti będzie podbijać ring:loveu: Ciekawa jestem jak sobie Adam z nią poradzi. Może odkryje w sobie jakieś nowe talenty?:lol: No narazie to Adaś raczej sobie nie radzi:lol:...po pierwszej godzinie tresury miał dosyć ale po nastepnych są troszkę postepy...cały czas nad nim pracuje:lol: ale zamiłowania do wystaw to on nie ma:lol: Zobaczymy jak bedzie dalej....mamy czas do 8,06 jeszcze w sumie 3 godz tresury....cieńko to widze:lol: Quote
AmiX Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Wczoraj byliśmy na wystawie w Gorzowie tym razem zabłysła na niej nasza Fasti pod kierownictwem Adama;) dostała lokate 1 CWC wiec to był ich udany debiut.:Cool!: My na 11suczek dosałyśmy sie do pierwszej 6 ale tym razem bez medalu:eviltong: Dziewczyny za dużo krakałyście :eviltong: WIECIE DO KOGO MÓWIE:cool3: Quote
katik Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Gratulacje dla Fasti. :multi: Obie dziewczynki są śliczne. :loveu: Quote
dzasta Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Gratulujemy udanego debiutu duetu Fasti & Adam i gratulujemy Eti bo pokazała się rewelacyjnie :loveu: Jaka piękna szata i prezencja ja z moim rozczochrańcem nie będziemy tak pięknie prezentować :p Pozdrawiamy i głaski dla dziewczynek Quote
Aurunia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Gratulujemy debiutu Fasti i rozpoczęcia chempionatu polski . Życzę rychłego skączenia. A dla Eti dalszych sukcesów.:loveu: Quote
tigrunia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ojj gratulacje dla Fasti :multi: Ile konkurentek pokonała?? :cool3: Quote
iberia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 nie ważne ile :) pokonała wszystkie jakie były i wygrała i ma CWC była najpiekiejsza :) Quote
AmiX Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Kincia']No to gratuluje [quote name='katik']Gratulacje dla Fasti. Obie dziewczynki są śliczne. :loveu: [quote name='dzasta']Gratulujemy udanego debiutu duetu Fasti & Adam i gratulujemy Eti bo pokazała się rewelacyjnie :loveu: Jaka piękna szata i prezencja ja z moim rozczochrańcem nie będziemy tak pięknie prezentować Pozdrawiamy i głaski dla dziewczynek [quote name='madziasto4']Gratulacje dla Fasti [quote name='Aurunia']Gratulujemy debiutu Fasti i rozpoczęcia chempionatu polski . Życzę rychłego skączenia. A dla Eti dalszych sukcesów.:loveu: [quote name='tigrunia']Ojj gratulacje dla Fasti.Ile konkurentek pokonała?? [quote name='iberia']nie ważne ile, pokonała wszystkie jakie były i wygrała i ma CWC była najpiekiejsza :) Dziekujemy bardzo.....teraz przed nami wystawa w Szczecinie trzymajcie kciuki..... Jeszcze pare fotek Eti przy ocenie Fasti juz wyluzowana... Quote
Recommended Posts