AmiX Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Ja gdzieś słyszałam że można na ręcznik papierowy ale to niema sensu bo on się strasznie szybko niszczy:shake:. Właśnie szukam na necie jakiś porządnych papilotów i gumeczek bo te malutkie do warkoczyków pękają …no ale cóż człowiek uczy się na błędach:oops::p Znalazłam takie papiloty tylko zastawaniem się ze chyba za tanie i mogą być kiepskiej jakości: http://dla-psa.pl/sklep/catalog/index.php/cPath/35 Ty gumki w ogóle się nie nadają: http://www.allegro.pl/item298021257_gu_10_gumki_recepturki_czarne_i_kolorowe_2_paczki.html Te będą najmocniejsze: http://www.allegro.pl/item297769247_wyprzedaz_gumki_recepturki_od_ss_sprawdz.html A do papilotów używam oczywiście olejki palmowego;) Quote
tigrunia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Musze juz chyba zacząć myśleć o tych papilotach .. Jessi już ma dość długie włoski ... Myślę, że tak za miesiąc podejmiemy pierwsza próbe ;) Quote
Szczurosława Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Amix, te drugie, które podałaś za mocniejsze jak dla mnie są słabiutkie, typowe jednorazówki, nawet opakowania z siankiem ,żeby nie wywietrzało dobrze nie zamknie, i szybką pękają;) akurat mam z nimi dużo do czynienia i uwazam za badziewskie, ale to tylko moje zdanie;) Quote
mia_mia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 dawac mi tu wspolne fotki Mełgo i Duzego zwierza! Quote
AmiX Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Witam bardzo serdeczne Taki dzisiaj jest nieprzyjemny dzień tak sobie leże chora i zebrało mi się na wspomnienia wiec chciałam wam przedstawić moja kochana sunie której nie ma już z nami prawie rok :-( Moja blondyna Deizi Tutaj ze swoja córeczka która była u nas bardzo długo (około 4-5 mies) bo nie chwialiśmy jej oddać w końcu znajoma mi tak marudziła ze Suzi zamieszkała z nią i wyrosła na piękną sunie.:loveu: Z reszta wszystkie sa ładne bo z cała 6 mam kontakt po dziś dzień. :) A i jeszcze nasza 14 letnia suia której też już z nami niema. prawie od dwóch lat.:-( Quote
tigrunia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Śliczna mordeczka :loveu: A co jej się stało ? [*] Biedne maleństwo :-( Quote
AmiX Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Deizi została otruta:-( ….jakiś bydlak chciał mi chyba otruć amstaffke i rzucił jakieś świństwo na ogród ale trafiło na Deizi:-(. To było straszne!! Do dzisiaj nie mogę się z tym pogodzić i do wczoraj nie oglądałam tych zdjęć. A tak się napłakałam ze wylądowałam w szpitalu na zapalenie płuc. A wtedy Adaś zaczął szukać dla mnie małej czarnej kuleczki i tak trafiła do mnie Etunnia. Quote
Kincia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Przykro mi :-( Biedne maleństwo [*] Takich ludzi to by tylko :chainsaw::chainsaw::2gunfire::2gunfire::2gunfire: Quote
Ramona Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Oj Aneczko ja to widze ze my to podobne przezycia z psiaczkami mamy :placz: I w dodatku jeszcze teraz Etienka i Figi z tej samej rodzinki moze nam sie poszczesci ;) Quote
Aga76 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Pozdrawiamy cieplutko :calus: Aniu, dawno temu na yorkach czytałam o Twojej niuni Deizi, ale nie śmiałam pytać, gdzie jest teraz Quote
Aurunia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Witam wszystkich. Jestem tu po raz pierwszy. Masz bardzo ładną suczkę. Co do tych papilotów to ja je używam i jestem zadowolona i z nich i z realizacji zamówień. Quote
AmiX Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Hej :) Dziewczyny bardzo dziękuje za te wszystkie słowa otuchy. Etienny nowych fotek nie mam ale zobaczcie to ;) Eti dostała nowe posłanko które oczywiście zostało olane no bo nie ma przecież jak w łóżeczku.:evil_lol: Ale żebyście nie myśleli ze się zmarnuje :lol:bo bardzo spodobało się Fasti która na silę się w nie pcha…:p No i jeszcze była obraza ze robię fotki i jej przeszkadzam na nowym posłaniu…nie wiem jak ona się w nim mieści…:lol: OBRAZA:lol: Quote
Ramona Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 hihihihihi fantastycznie zdjecie a Fasti jak zwykle cudowna Aniu mój Figi juz po kapieli ale sie nameczyłam rozczesac ten włos to koszmar a i tak do konca mi sie nie udało. Strzel pare foteczek Eti Quote
AmiX Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Ramona napisał(a):hihihihihi fantastycznie zdjecie a Fasti jak zwykle cudowna Aniu mój Figi juz po kapieli ale sie nameczyłam rozczesac ten włos to koszmar a i tak do konca mi sie nie udało. Strzel pare foteczek Eti Teraz to mi przypominałaś ile to roboty miałam z pierwsza kąpielą a najbardziej z rozczesaniem to było ciężkie wyzwanie;)….dobrze ze masz to już za sobą :p teraz piesek wydaje się pewnie chudszy ;) Quote
ewelina15051985 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Witamy Jesteśmy pierwszy raz na waszej gleryjce i poprostu jestem zachwycona-śliczne masz Bąbelki:loveu:-zarówno ten malutki jest uroczy jak i ten troszke większy;).Ogólnie świetne fotki zwłaszcza jak są razem no cudo...:loveu: Pozdrowionka Blog Fifi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9368335 Quote
Magda Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Aniu Fasti jest boska w tym posłaniu:evil_lol: Kto by pomyślał, że się zmieści. Deizi piękna:loveu: Bardzo mi przykro... Quote
Ramona Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Aniu tak masz racje wydaje sie chudszy ale jaki jest sliczny ze napatrzec sie nie moge :loveu: Ledwo go wyczesałam i nasmarowałam a ta gadzina sie roztrzepała :evil_lol: Pancia szlag trafił na miejscu hehe Quote
AmiX Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Hej :) Dziękujemy bardzo za komplementy w kierunku Fasti Teraz czas na fotki Etiennki :) Quote
tigrunia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Fasti jest bombowa w tym posłanku :evil_lol: Dalej w nim śpi? A Etienka to już taka piękna damulka :loveu: Śliczne ma włoski :loveu: Quote
Aga76 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dzień dobry :loveu: Pozdrawiamy cieplutko. Quote
AmiX Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='tigrunia']Fasti jest bombowa w tym posłanku :evil_lol: Dalej w nim śpi? A Etienka to już taka piękna damulka :loveu: Śliczne ma włoski :loveu: Dziękujemy :) Tak Fasti nadal upiera się na spanie w tym posłaniu :lol:no ale cóż Eti nawet nie chce na nie spojrzeć:evil_lol: wiec dobrze ze chociaż Fasti jest zadowolona.:lol: Komedia z tymi moimi psami:lol: Quote
tigrunia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Przyjemne z pożytecznym :evil_lol: Możemy prosić o nowe foteczki Eti ?? :loveu: Quote
Recommended Posts