Jump to content
Dogomania

Etienne De Villar & Fasti-Fastryga Gold Bonzo CZYLI YORK&AMSTAFF hodowla Magic Lider

Recommended Posts

Posted

Ja gdzieś słyszałam że można na ręcznik papierowy ale to niema sensu bo on się strasznie szybko niszczy:shake:. Właśnie szukam na necie jakiś porządnych papilotów i gumeczek bo te malutkie do warkoczyków pękają …no ale cóż człowiek uczy się na błędach:oops::p
Znalazłam takie papiloty tylko zastawaniem się ze chyba za tanie i mogą być kiepskiej jakości:
http://dla-psa.pl/sklep/catalog/index.php/cPath/35

Ty gumki w ogóle się nie nadają:
http://www.allegro.pl/item298021257_gu_10_gumki_recepturki_czarne_i_kolorowe_2_paczki.html

Te będą najmocniejsze:
http://www.allegro.pl/item297769247_wyprzedaz_gumki_recepturki_od_ss_sprawdz.html

A do papilotów używam oczywiście olejki palmowego;)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amix,
te drugie, które podałaś za mocniejsze jak dla mnie są słabiutkie, typowe jednorazówki, nawet opakowania z siankiem ,żeby nie wywietrzało dobrze nie zamknie, i szybką pękają;)

akurat mam z nimi dużo do czynienia i uwazam za badziewskie, ale to tylko moje zdanie;)

Posted

Witam bardzo serdeczne
Taki dzisiaj jest nieprzyjemny dzień tak sobie leże chora i zebrało mi się na wspomnienia wiec chciałam wam przedstawić moja kochana sunie której nie ma już z nami prawie rok

• :-(

• Moja blondyna Deizi

Tutaj ze swoja córeczka która była u nas bardzo długo (około 4-5 mies) bo nie chwialiśmy jej oddać w końcu znajoma mi tak marudziła ze Suzi zamieszkała z nią i wyrosła na piękną sunie.:loveu:
    Z reszta wszystkie sa ładne bo z cała 6 mam kontakt po dziś dzień. :)

A i jeszcze nasza 14 letnia suia której też już z nami niema.
  • prawie od dwóch lat.:-(

• Posted

Deizi została otruta:-( ….jakiś bydlak chciał mi chyba otruć amstaffke i rzucił jakieś świństwo na ogród ale trafiło na Deizi:-(. To było straszne!! Do dzisiaj nie mogę się z tym pogodzić i do wczoraj nie oglądałam tych zdjęć. A tak się napłakałam ze wylądowałam w szpitalu na zapalenie płuc. A wtedy Adaś zaczął szukać dla mnie małej czarnej kuleczki i tak trafiła do mnie Etunnia.

Posted

Oj Aneczko ja to widze ze my to podobne przezycia z psiaczkami mamy :placz:

I w dodatku jeszcze teraz Etienka i Figi z tej samej rodzinki moze nam sie poszczesci ;)

Posted

Hej :)
    Dziewczyny bardzo dziękuje za te wszystkie słowa otuchy.
    Etienny nowych fotek nie mam ale zobaczcie to ;)
    Eti dostała nowe posłanko które oczywiście zostało olane no bo nie ma przecież jak w łóżeczku.:evil_lol:
    Ale żebyście nie myśleli ze się zmarnuje :lol:bo bardzo spodobało się Fasti która na silę się w nie pcha…:p
    No i jeszcze była obraza ze robię fotki i jej przeszkadzam na nowym posłaniu…nie wiem jak ona się w nim mieści…:lol:

OBRAZA:lol:

Posted

hihihihihi fantastycznie zdjecie a Fasti jak zwykle cudowna
    Aniu mój Figi juz po kapieli ale sie nameczyłam rozczesac ten włos to koszmar a i tak do konca mi sie nie udało.
    Strzel pare foteczek Eti

Posted

Ramona napisał(a):
    hihihihihi fantastycznie zdjecie a Fasti jak zwykle cudowna
    Aniu mój Figi juz po kapieli ale sie nameczyłam rozczesac ten włos to koszmar a i tak do konca mi sie nie udało.
    Strzel pare foteczek Eti

Teraz to mi przypominałaś ile to roboty miałam z pierwsza kąpielą a najbardziej z rozczesaniem to było ciężkie wyzwanie;)….dobrze ze masz to już za sobą :p teraz piesek wydaje się pewnie chudszy ;)

Posted

Aniu tak masz racje wydaje sie chudszy ale jaki jest sliczny ze napatrzec sie nie moge :loveu: Ledwo go wyczesałam i nasmarowałam a ta gadzina sie roztrzepała :evil_lol: Pancia szlag trafił na miejscu hehe

Posted

[quote name='tigrunia']Fasti jest bombowa w tym posłanku :evil_lol: Dalej w nim śpi?
    A Etienka to już taka piękna damulka :loveu: Śliczne ma włoski :loveu:

Dziękujemy :)
    Tak Fasti nadal upiera się na spanie w tym posłaniu :lol:no ale cóż Eti nawet nie chce na nie spojrzeć:evil_lol: wiec dobrze ze chociaż Fasti jest zadowolona.:lol:
    Komedia z tymi moimi psami:lol: