Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Reyes
Posted

Gośka napisał(a):
O matko a co to?? toto zywe jest?

To samo pomyślałam! Jeśli to jest pudel to babce należy się tytuł mistrza groomingu acz zaryzykuje stwierdzenie iż się jej talent marnuje :-o.

Posted

Reyes napisał(a):
babce należy się tytuł mistrza groomingu acz zaryzykuje stwierdzenie iż się jej talent marnuje :-o.

A psu tytul mistrza cierpliwosci;):evil_lol:

Posted

Moim zdaniem to coś stworzono na jedne z zawodów groomerskich organizowanych w USA. Nikt przy zdrowych zmysłach by z takim psem przecież się nie pokazał :)

Guest Reyes
Posted

Okropieństwo. Współczuję psu. Nikt normalny tego nie "zrobił".

Niektórzy to samo mówią o "lwie" lub "puppy clip ". A psom to zwisa i powiewa :diabloti:

Guest Reyes
Posted

Berek napisał(a):
A ilość godzin ktore musiał spędzić poddając się nieprzydatnym do niczego zabiegom...?
Farbowaniu, cięciu, podstrzyganiu?
;)

Ciekawe że gdy czesałam grzbiet Laczka to zadowolony przymrużał oczy (lubi być cwaniak w centrum uwagi) a gdy nóżki prawie chrapał... inna sprawa ze mi uczesanie jednej nogi zajmuje 10 min przy mojej wprawie :lol::lol::lol:

Posted

No ale strzyżenie i farbowanie tego cuda zajęło chyba trochę więcej czasu niż po prostu strzyżenie i PIELĘGNACJA.
No dobra, pies pewnie przyzwyczajony, ale przy okropieństwie pozostaję.
:lol::lol::lol:

Guest Reyes
Posted

Betti napisał(a):

ale przy okropieństwie pozostaję.

Okrucieństwo ale dla zmysłu estetyki XD
Kto wyprowadzi "żółwia ninja"na spacer? Nie pchać się! :evil_lol:

Posted

Reyes :D ja :D i to z wielką chęcią :D ja na swojej pudlicy eksperymentowałam razem z fryzjerką uznjać ze włos odrośnie a czemu pies ma być monotonny :D czasem jak nie mialam czasu jechac do fryzjerki to sama podstrzygałam :D :D Ja jakos sie z nia nie wstydziłam wychodzić gorzej było z meska częścia spacerowiczów :D

Posted

Śnieżynka napisał(a):
Reyes :D ja :D i to z wielką chęcią :D ja na swojej pudlicy eksperymentowałam razem z fryzjerką uznjać ze włos odrośnie a czemu pies ma być monotonny :D czasem jak nie mialam czasu jechac do fryzjerki to sama podstrzygałam :D :D Ja jakos sie z nia nie wstydziłam wychodzić gorzej było z meska częścia spacerowiczów :D

A masz może zdjęcia tych eksperymentów ? z chęcią zobaczę :lol:

Posted

Śnieżynka napisał(a):
Niestety nie ma :( sunia już 1,5 roku nie żyje a wcześniej to ja nie robiłam za dużo fotek tyle co gdzieś na wakacjach... teraz bardzo żałuje bo mam bardzo mało fotek suni :(

Przykro mi :-(