Guest Reyes Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Gośka napisał(a):O matko a co to?? toto zywe jest? To samo pomyślałam! Jeśli to jest pudel to babce należy się tytuł mistrza groomingu acz zaryzykuje stwierdzenie iż się jej talent marnuje :-o. Quote
Gośka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Reyes napisał(a):babce należy się tytuł mistrza groomingu acz zaryzykuje stwierdzenie iż się jej talent marnuje :-o. A psu tytul mistrza cierpliwosci;):evil_lol: Quote
Betti Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='dog_master']Moze nie Pony, ale... Ninja... http://www.metro.co.uk/news/article.html?in_article_id=69717&in_page_id=34 Okropieństwo. Współczuję psu. Nikt normalny tego nie "zrobił". Quote
Bura Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Moim zdaniem to coś stworzono na jedne z zawodów groomerskich organizowanych w USA. Nikt przy zdrowych zmysłach by z takim psem przecież się nie pokazał :) Quote
PATIszon Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Betti napisał(a):Okropieństwo. Współczuję psu. Nikt normalny tego nie "zrobił". Przeciez to tylko fryzura, krzywda sie psu nie stala :niewiem: Quote
Guest Reyes Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Okropieństwo. Współczuję psu. Nikt normalny tego nie "zrobił". Niektórzy to samo mówią o "lwie" lub "puppy clip ". A psom to zwisa i powiewa :diabloti: Quote
Berek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 A ilość godzin ktore musiał spędzić poddając się nieprzydatnym do niczego zabiegom...? Farbowaniu, cięciu, podstrzyganiu? ;) Quote
Śnieżynka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 powiem ci szczerze ze jak pies jest przyzwyczajany od malego to mu się nic nie dzieje :P moj podczas kapieli potrafi spac na stojaco a przy suszeniu juz wogole... Quote
Guest Reyes Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Berek napisał(a):A ilość godzin ktore musiał spędzić poddając się nieprzydatnym do niczego zabiegom...? Farbowaniu, cięciu, podstrzyganiu? ;) Ciekawe że gdy czesałam grzbiet Laczka to zadowolony przymrużał oczy (lubi być cwaniak w centrum uwagi) a gdy nóżki prawie chrapał... inna sprawa ze mi uczesanie jednej nogi zajmuje 10 min przy mojej wprawie :lol::lol::lol: Quote
Gośka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Reyes napisał(a):Niektórzy to samo mówią o "lwie" lub "puppy clip ". A psom to zwisa i powiewa :diabloti: Z ust mi to wyjelas:grins: Quote
Betti Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 No ale strzyżenie i farbowanie tego cuda zajęło chyba trochę więcej czasu niż po prostu strzyżenie i PIELĘGNACJA. No dobra, pies pewnie przyzwyczajony, ale przy okropieństwie pozostaję. :lol::lol::lol: Quote
Guest Reyes Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Betti napisał(a): ale przy okropieństwie pozostaję. Okrucieństwo ale dla zmysłu estetyki XD Kto wyprowadzi "żółwia ninja"na spacer? Nie pchać się! :evil_lol: Quote
Śnieżynka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Reyes :D ja :D i to z wielką chęcią :D ja na swojej pudlicy eksperymentowałam razem z fryzjerką uznjać ze włos odrośnie a czemu pies ma być monotonny :D czasem jak nie mialam czasu jechac do fryzjerki to sama podstrzygałam :D :D Ja jakos sie z nia nie wstydziłam wychodzić gorzej było z meska częścia spacerowiczów :D Quote
Eustachy Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Śnieżynka napisał(a):Reyes :D ja :D i to z wielką chęcią :D ja na swojej pudlicy eksperymentowałam razem z fryzjerką uznjać ze włos odrośnie a czemu pies ma być monotonny :D czasem jak nie mialam czasu jechac do fryzjerki to sama podstrzygałam :D :D Ja jakos sie z nia nie wstydziłam wychodzić gorzej było z meska częścia spacerowiczów :D A masz może zdjęcia tych eksperymentów ? z chęcią zobaczę :lol: Quote
Śnieżynka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Niestety nie ma :( sunia już 1,5 roku nie żyje a wcześniej to ja nie robiłam za dużo fotek tyle co gdzieś na wakacjach... teraz bardzo żałuje bo mam bardzo mało fotek suni :( Quote
Eustachy Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Śnieżynka napisał(a):Niestety nie ma :( sunia już 1,5 roku nie żyje a wcześniej to ja nie robiłam za dużo fotek tyle co gdzieś na wakacjach... teraz bardzo żałuje bo mam bardzo mało fotek suni :( Przykro mi :-( Quote
Recommended Posts