Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zajefajny!!!!! :ylsuper:

jak spojrzalam na pierwsze zdjecie to sie przerazilam, ze to jakas durna krzyzowka konia z pudlem (choc to nie mozliwe) i zastanawialam sie co sie Tobie w tym podoba!
Ale jak sie przyjzalam-zobaczylam ze to tylko fryzura!!!:multi:

Posted

moon_light napisał(a):
WOW EKSTRA !! Błagam niech ktoś tak obetnie swojego pudla :)) i powstawia tutaj mase zdjec :)

Ja juz obiecalam, ze zapuszcze Pudel wlos do ziemi....
Ale jak juz zapuszcze to obetne ja na konia...:eviltong:

Posted

Martyna2006 napisał(a):
Brrr...jednak wole psa w puppy clipie czy lewku :eviltong: Nie podoba mi się coś takiego:roll:

Puppy clip to sie zgodzę, ale lew? Brr ochyda!! To wole takiego kucyka.

Posted

PATIszon napisał(a):
Ja juz obiecalam, ze zapuszcze Pudel wlos do ziemi....
Ale jak juz zapuszcze to obetne ja na konia...:eviltong:

No to będę tu cześciej zaglądałą w celu śledzenia wzrostu włosa Twojego Poodla :).

TRZYMAM ZA SŁOWO !!

Posted

Mi też się podoba. I też z powodu końskich:loveu: pasji. Jak ruda skończy z wystawami to na pewno wypróbuję. Choć pierwsze zdjęcie skojarzyło mi się przez moment z hieną:evil_lol:

Posted

A mi sie ten różowiutki podoba bardzo ,taki odlotowy.
Przypomina mi troszkę konika z seri zabawek firmy Matel :) , tylko do takiego pudla to trzeba miec figure lalki Barbie :cool3: :evil_lol:

Posted

A wyobrażacie sobie z takim cudem wejść na wystawę??? Albo jeszcze lepiej na ring?!! I jeszcze ubrać się na taką właśnie Barbie :evil_lol:

Posted

Bura napisał(a):
A wyobrażacie sobie z takim cudem wejść na wystawę??? Albo jeszcze lepiej na ring?!! I jeszcze ubrać się na taką właśnie Barbie :evil_lol:

Nigdy w życiu... :shake: może i to fajne ale mojego psa nigdy tak nie zrobię, wolę pompony :diabloti:
Ania.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

.ania napisał(a):
A ja nie wolę ani jednej ani drugiej wersji... :shake: prędzej mój pies będzie na łyso latał :diabloti:

Na łyso mówisz :evil_lol: to też było by ciekawe :lol: