Bura Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Na jednej pudlowej liście właśnie takie coś przysłali, boskie po prostu boskie!! Już wiem w jakiej fryzurze będę prezentować mojego przyszłego psiura na agility :diabloti: A to wszystko pochodzi z: http://www.caninehorizons.com/The_Ponydoodle.html Quote
PATIszon Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Zajefajny!!!!! :ylsuper: jak spojrzalam na pierwsze zdjecie to sie przerazilam, ze to jakas durna krzyzowka konia z pudlem (choc to nie mozliwe) i zastanawialam sie co sie Tobie w tym podoba! Ale jak sie przyjzalam-zobaczylam ze to tylko fryzura!!!:multi: Quote
Bura Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Biorąc pod uwagę moje 'końskie' zboczenie, to ta fryzura bosko się dla mojego psa nadaje :) Quote
PATIszon Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 No dla mojego rowniez! szkoda w sumie, ze nie mam karego, pasowaly by do siebie! Quote
martyna. Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Brrr...jednak wole psa w puppy clipie czy lewku :eviltong: Nie podoba mi się coś takiego:roll: Quote
Guest Reyes Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Przeje... FAJNE!!! :evilbat::evilbat: Quote
moon_light Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 WOW EKSTRA !! Błagam niech ktoś tak obetnie swojego pudla :)) i powstawia tutaj mase zdjec :) Super to wyglada, nie gustuje w tej rasie, ale takiego kucyka mogła bym mieć:loveu: Quote
PATIszon Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 moon_light napisał(a):WOW EKSTRA !! Błagam niech ktoś tak obetnie swojego pudla :)) i powstawia tutaj mase zdjec :) Ja juz obiecalam, ze zapuszcze Pudel wlos do ziemi.... Ale jak juz zapuszcze to obetne ja na konia...:eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Straszne ! :-o Wolę pudle w zwykłych fryzach :lol: (tak samo jak Martyna) Quote
Bura Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Martyna2006 napisał(a):Brrr...jednak wole psa w puppy clipie czy lewku :eviltong: Nie podoba mi się coś takiego:roll: Puppy clip to sie zgodzę, ale lew? Brr ochyda!! To wole takiego kucyka. Quote
moon_light Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 PATIszon napisał(a):Ja juz obiecalam, ze zapuszcze Pudel wlos do ziemi.... Ale jak juz zapuszcze to obetne ja na konia...:eviltong: No to będę tu cześciej zaglądałą w celu śledzenia wzrostu włosa Twojego Poodla :). TRZYMAM ZA SŁOWO !! Quote
martyna. Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Bura napisał(a):Puppy clip to sie zgodzę, ale lew? Brr ochyda!! To wole takiego kucyka. Cóż ile nas tyle zdań :-) Ja naprzykład nie obcieła bym na tego "kucyka":p Quote
IraKa Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Mi też się podoba. I też z powodu końskich:loveu: pasji. Jak ruda skończy z wystawami to na pewno wypróbuję. Choć pierwsze zdjęcie skojarzyło mi się przez moment z hieną:evil_lol: Quote
Joanna G Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 A mi sie ten różowiutki podoba bardzo ,taki odlotowy. Przypomina mi troszkę konika z seri zabawek firmy Matel :) , tylko do takiego pudla to trzeba miec figure lalki Barbie :cool3: :evil_lol: Quote
Bura Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 A wyobrażacie sobie z takim cudem wejść na wystawę??? Albo jeszcze lepiej na ring?!! I jeszcze ubrać się na taką właśnie Barbie :evil_lol: Quote
.ania Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Bura napisał(a):A wyobrażacie sobie z takim cudem wejść na wystawę??? Albo jeszcze lepiej na ring?!! I jeszcze ubrać się na taką właśnie Barbie :evil_lol: Nigdy w życiu... :shake: może i to fajne ale mojego psa nigdy tak nie zrobię, wolę pompony :diabloti: Ania. Quote
moon_light Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 to kto się zdecyduje ? :diabloti::lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ja tam samo jak .ania pompony zdecydowanie tak :cool3: pies na konia nigdy. Quote
Bura Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Jak tylko skończę z Lantashem Intera to jedziemy na konika :) Quote
Magda Olga Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 O Boże, o Boże, o Boże... Ja tam w ogóle za uproszczeniem fryzur jestem :-/ Ledwo przyszłam i już Was wnerwiam, co? ;-) Quote
dog_master Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Moze nie Pony, ale... Ninja... http://www.metro.co.uk/news/article.html?in_article_id=69717&in_page_id=34 Quote
Eustachy Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='dog_master']Moze nie Pony, ale... Ninja... http://www.metro.co.uk/news/article.html?in_article_id=69717&in_page_id=34 Nieźle :crazyeye: wcięło Mnie trochę, szczerze mówiąc wolę wersję końską :lol: Quote
.ania Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 A ja nie wolę ani jednej ani drugiej wersji... :shake: prędzej mój pies będzie na łyso latał :diabloti: Quote
Eustachy Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 .ania napisał(a):A ja nie wolę ani jednej ani drugiej wersji... :shake: prędzej mój pies będzie na łyso latał :diabloti: Na łyso mówisz :evil_lol: to też było by ciekawe :lol: Quote
Recommended Posts