kaLOlina Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Nerus pekny psie...mysle o Tobie!!!! znajdz sie domku- pieknie wyglada przytyl widac ze ma u was super opieke:):):) a jesli chodzi o ta MILOSC;) hehe wiem cos o tym... Quote
caroolcia Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Poznałam tego przystojniaka w niedzielę ;) faktycznie lubi pokazać jaki wysoki na tylych łapkach hi hi hi - ale donvitowa juz ładnie słucha i daje łapę siada i aportuje (tzn w jego wykonanie gna za koziołkiem i ucieka :evil_lol:) Symatyczny psiaczek bardzo!!!!!! karolka może w niedziele chcesz jechac ;) Quote
kaLOlina Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 w ta teraz??? bardzo bardzo!!!tylko,,,:( nie moge:( znow jestem w pracy:( ja to tak mam ze weekendy pracujace po 12h:( i co ja mam zrobic??buuu nie mam nawet kiedy go odwiedzic to koszmar jest jakis:( Quote
Martinee Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 kaLOlina napisał(a):w ta teraz??? bardzo bardzo!!!tylko,,,:( nie moge:( znow jestem w pracy:( ja to tak mam ze weekendy pracujace po 12h:( i co ja mam zrobic??buuu nie mam nawet kiedy go odwiedzic to koszmar jest jakis:( ale masz prawko a ja coo nie mam jak przyjechać :( Quote
GoniaP Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Piękny, wielki, rewelacyjny pies szuka Pana na dobre i na złe! Quote
pooshka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Halooo Czy Na Prawdę Nikt Go Nie Chce! Quote
kaLOlina Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 nikt do Nrea nie zaglada...ja tez go porzucilam...nie inetersuje sie nim...:( przepraszam kochaniutki nadal pamietam i mysle i kombinuje...czas chyba zaczac przystojniaka oglaszac?? Quote
maggiejan Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Co za niezwykłe umaszczenie! Robi wrażenie ten pies! Quote
kaLOlina Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 jest piekny i potzrebuje pilnie domu...:( Quote
caroolcia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Neruś pokazuj się przystojniaku!!!! Quote
P A U L A Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Nerusiu kochany OLBRZYMIE w "pieluchach" pokazujemy mordeczke!:) wierzymy-wierzymy pieseczku,że Twoja szczęśliwa godzina również wybije! No więc POKAZUJEMY jaki śliczny jesteś:) Quote
maggiejan Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Nero jest młodym, pięknym, efektownym i przyjacielskim psem - a więc ma aż nadmiar zalet. Jeśli szukasz niezwykłego przyjaciela - ten pies napewno Ci sie spodoba! Quote
pooshka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Pokazuj wielkiego nochala Nerolku:loveu: Quote
kaLOlina Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 wstawie go na gratke, ale kto moze na allegro???? Quote
Donvitow Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Neruś prawie zjadł kota. I teraz gania jak dziki szukając innych. Troszkę na tydzien " zawiesił" mi się w pracy w związku z" miłością "do kotów. Odrabiamy straty. Naskakuje nadal ale tylko na osoby postronne. Musze go zacząć zabierać poza teren . Może tam będzie spokojniejszy . Zaczyna aportować. Ale specjalnie nie przepada. Jak wydamy szczeniaki to kastracja. Musi mieć po zabiegu ogrzewane pomieszczenie. A mamy tylko jedno. Quote
GoniaP Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Nero, pies na koty, uparcie szuka domu. Quote
kaLOlina Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 nero pokazuj sie na 1wszej- toba nikt sie nie interesuje:( Quote
Recommended Posts