Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poznałam tego przystojniaka w niedzielę ;) faktycznie lubi pokazać jaki wysoki na tylych łapkach hi hi hi - ale donvitowa juz ładnie słucha i daje łapę siada i aportuje (tzn w jego wykonanie gna za koziołkiem i ucieka :evil_lol:) Symatyczny psiaczek bardzo!!!!!! karolka może w niedziele chcesz jechac ;)

Posted

w ta teraz??? bardzo bardzo!!!tylko,,,:( nie moge:( znow jestem w pracy:( ja to tak mam ze weekendy pracujace po 12h:( i co ja mam zrobic??buuu nie mam nawet kiedy go odwiedzic to koszmar jest jakis:(

Posted

kaLOlina napisał(a):
w ta teraz??? bardzo bardzo!!!tylko,,,:( nie moge:( znow jestem w pracy:( ja to tak mam ze weekendy pracujace po 12h:( i co ja mam zrobic??buuu nie mam nawet kiedy go odwiedzic to koszmar jest jakis:(

ale masz prawko a ja coo nie mam jak przyjechać :(

Posted

nikt do Nrea nie zaglada...ja tez go porzucilam...nie inetersuje sie nim...:( przepraszam kochaniutki nadal pamietam i mysle i kombinuje...czas chyba zaczac przystojniaka oglaszac??

Posted

Nerusiu kochany OLBRZYMIE w "pieluchach" pokazujemy mordeczke!:) wierzymy-wierzymy pieseczku,że Twoja szczęśliwa godzina również wybije! No więc POKAZUJEMY jaki śliczny jesteś:)

Posted

Neruś prawie zjadł kota. I teraz gania jak dziki szukając innych. Troszkę na tydzien " zawiesił" mi się w pracy w związku z" miłością "do kotów. Odrabiamy straty. Naskakuje nadal ale tylko na osoby postronne. Musze go zacząć zabierać poza teren . Może tam będzie spokojniejszy . Zaczyna aportować. Ale specjalnie nie przepada. Jak wydamy szczeniaki to kastracja. Musi mieć po zabiegu ogrzewane pomieszczenie. A mamy tylko jedno.