P A U L A Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 aaaa dzisiaj pół dnia szukanko kotów!!!;) oj ten nasz Neruś...;) do góry wskakuj! Quote
maggiejan Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 P A U L A napisał(a):aaaa dzisiaj pół dnia szukanko kotów!!!;) oj ten nasz Neruś...;) do góry wskakuj! W jakim celu Neruś poszukuje kotów, jeśli to nie tajemnica? Quote
GoniaP Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 maggiejan napisał(a):W jakim celu Neruś poszukuje kotów, jeśli to nie tajemnica? konsumpcyjnych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
maggiejan Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 A, to taki smakosz jest...? No, no, a tak poczciwie wygląda. :shake: Quote
Helga&Ares Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 koty wysoko się chowają jak Nero biega:evil_lol: ale dla niego to nie problem - hop na murek i wspina się :evil_lol: a byście widziały to spojrzenie haha :evil_lol: Quote
maggiejan Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 A czy tylko straszy, czy też napoczął już któregoś? Quote
Helga&Ares Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 koty za sprytne, mają sposoby na Nerolka i dlatego wszystkie jeszcze żyją8) Quote
kaLOlina Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ehh Nerus pies lowca:) a w sumie to taki dzieciak z duza iloscia energii...:):):) Quote
maggiejan Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Przystojniak Nero, który bardzo lubi :razz: koty szuka domku, niekoniecznie z kotami. Quote
GoniaP Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Za dużo psów w potrzebie, a adopcje "nie idą". Masakra jakaś :shake: Nero w górę! Quote
kaLOlina Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 ehhh chcialabym jak najszybciej...ale ze mna ciezko jest= weekendy mam pracujace, w tygodniu tez nie za dobrze:( teraz jeszcze mam examy ale mam nadzieje ze jak tylko skoncze zajecia to w przyszlym tyg podjade do Nerusia slonka mojego!! :( a wszytko zalezy od tego jaki grafik w pracy bede miala:( tsss Quote
P A U L A Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Neruś w lecznicy- "śpiącego" Nerusia zabrał wet do siebie... podejrzewamy złamanie lub pęknięcie łapeczki... nooo i raczej olbrzym będzie kastrowany... trzymać kciuki! Quote
kaLOlina Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 zlamanie...?? pekniecie?? no nie ja to mam do tych lap p[echa...:( co z nerem?? Quote
P A U L A Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Zadzwonie jutro do weta- jak wystarczy czasu podskocze do Nerusia... Będzie dobrze...Musi być dobrze! Quote
kaLOlina Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 gdzie jest u weta?? wiadomo co sie dokladnie stalo?? szalal chlopak i sobie szkod narobil:( Quote
P A U L A Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Lecznica Veticus- Śrem... Karola gdybyś chciała znać szczegóły zapraszam na gg 6917426:) Będzie dobrze...szalał to MAŁO powiedziane.... jest poprostu...eh! wielkim diabłem!:diabloti: Quote
kaLOlina Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 juz sie dowiedzialam...hie hie hie co za lobuz ja gg praktycznie nie uzywam- jakis tam nr mam ale wiecznie nie aktywny;) łaaaaaaaaaaaaa dlaczego ja w tego totka nie wygrywam(moze powinnam w ogole zaczac grac?)- a w kupy to codzien wdeptuje wiec szczescie powinno byc... a napisz tylko co z drugim 'zabawowym' pieskiem?? tym ONkiem?? wszytko si?? Quote
GoniaP Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Ile ten piesio się jeszcze nacierpi zanim znajdzie go jego KTOŚ??? Quote
P A U L A Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 eeee Cezar ok;) byłam u Nerusia... spacer zaliczony kurdeee jaki ten CHŁOP się zrobił posłuszny:) --po spacerze grzecznie (bez proszenia-namów) wszedł do "wetowskiej klateczki:);) yyyy przyznam szczerze że.... no miałam obawy wyjść z OLBRZYMEM na spacer ( odrazu głupawe wspomnienia, głupola naskakujacego na moją nową kurtkę:p) Quote
Recommended Posts