Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pozbyła sie Tośka, to teraz ma Nero :wallbash:
Stuk puk do drzwi, przed nimi wielki pies i pan z zapytaniem "Czy Pani go weźmie'...
KaLolina przyciąga wszelkie biedy...Jak Ona to robi?? :niewiem:
Nero przespał noc sam, w suterenie. Dziś juz tam nie może zostać i szukamy rozwiązania...
Pies jest wieeelki i młody. Nie jeden by na jego widok uciekł. Ale nie KaLolina :shake::mdleje::saint1:
Spójrzcie sami:

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:mad::mad::mad::mad::mad:po 1wsze skad ty wzielas tego Henka???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: imie jak dla dziada :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie obrazajac nikogo:cool1:

wiec oto wlasnie jest NERO:cool3::cool3::cool3:

Nero to piekny pies- mlody cudowny wesoly...wlasnie siedzi w gaju dziekie wielkiej uprzejmosci Kajetana:cool1: ma boks i ocieplona bude...

dzis gdy kajetan montowal zadaszenie latal jak szczenior, kradl deski, zaczepial do zabawy...

NERO jest duuuzym psem- siega gdzies tak do polowy uda klebem...

i jest bossski!!!:loveu::loveu:

Posted

najbardziej martwi mnie ze Nero to kolejny pies praktycznie 'bez szans'...:(
jest wielki, nie ulozony, chudy...

co z tego ze przyjazny??co z tego ze grzeczny?? co z tego ze ufa czlowiekowi??? ze chce sie z nim bawic???

po prostu- taki sobie wielki kundel co ma niecaly rok...kogos wzruszy?? bedzie komus kiedys potrzebny???

nawet tu na godomanii te psie bidy 'gina w tonach watkow'... watkow ktorych przybywa...:( kiedy ten koszmar sie skonczy???czy w ogole kiedys??

spojrzcie jak on podchodzi do czlowieka...z jaka minka??

a do tego- to duzy mlody samiec, wlasnie teraz probuje naskakiwac, pokazuje swojw sile, jesli teraz nie bedzie mial kogos kto go ustawi to co z nim bedzie???

ja go nie zostawie...bede sie tlukla busem do gaju- ktory okazal sie naszym wybawieniem, bede zameczala kajetana o wejscie na teren schronu...nie zostwaie cie maluszku...

Posted

Byłam dziś w gaju. Widziałam Nero. Piękny pies!! Dostał od nas smakołyki i upominał się szczekaniem o głaskanie :) :) Mam nadzieje że szybko znajdzie domek :)

Posted

ciesze sie dziewczyny ze go odwiedzi;lyscie- ja musze wlaciec do niego- caly czas mysle o nim!!!! jest wielgasny, troche niesforny i niegrzeczny ale kochaniutki...powiedzcie mi jak sie zaklimatyzowal w Gaju??? spi w budzie?? bo martwilam sie ze nie bedzie chcial tam wlazic..:(
patrzcie jaki piekny banerek dla niego amm w podpisie- moze wiecej osob go dojrzy???

a swoja droga chyba poprosze o banerek dla Gaju- tylko musicia wymyslec jak ma wygladac;)

Posted

Tylko ten raz go widziałam, więc nie jestem pewna czy wchodził do budy, a co do pobytu w schronie to prawie cały czas szczekał aby ktoś do niego przyszedł. Bardzo bym chciała, żeby ktoś go zaadoptował albo wziął na tymczas. Myślę ze będę w sobotę w Gaju i postaram się zrobić mu zdjęcia:)

Posted

Nerusia miałam przyjemność poznać osobiście;) piękny, ze ślicznymi ślepkami OLBRZYM:) Istny wulkan energii który niedawno wyrósł z pieluch;) Pana Kajetana słucha rewelacyjnie: siad,zostaw, łapeczki itd;) nooo jednym słowem jest PRZEŚLICZNY:) Mnie pokochał:P:P:P nie będę opisywała szczegółów Donvitow wie najlepiej;P och Neruś... śnisz mi się po nocach i te Twoje wielkie łapska na mojej nowej kurtce;):):) Pokochajcie go ...... Nerusiu w górę!