Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lupo - świetne filmiki!

W tym pokazie zdjęc najbardziej podoba mi się fotka z 2 min filmu. Ten husky jest śliczny. Ma taki cudny kolor oczu (ciekawy odcień niebieskiego).

Ten drugi filmik poprostu mnie zachwycił! Marzę o tym, by kiedyś mój siostrzeniec mógł bez obaw przytulac się w taki sposób do mojej Luny. Niestety Luna nie znała wcześniej tak małych dzieci i teraz trzeba nad nią pracowac i uczyc że nieprzewidywalne, piszczące i dziwnie zachowujące się dziecko jest fajne i warto byc dla niego miłym...

Posted

fajne filmiki tylko troche słaba jakość
mój też uwielbia odkurzanie:lol: a szczególnie aportowanie z butelką.

Posted

Alcazar napisał(a):
fajne filmiki tylko troche słaba jakość
mój też uwielbia odkurzanie:lol: a szczególnie aportowanie z butelką.

nie mam czasu na zabawę profesjonalna kamerą czasami coś nakręcę telefonem :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Mołdi napisał(a):
1) http://pl.youtube.com/watch?v=-dK5cgNS4lg
2) http://pl.youtube.com/watch?v=7VfOLa1rBXg

Rozwalają mnie totalnie te dwa filmiki, szczególnie ten pierwszy bo muzyka jest lepiej wkomponowana.
W drugim filmiku fajny jest moment od 3:00 do 3:16.

te filmiki to zmontowane wyrywki filmu pod tytułem Przygoda na Antarktydzie bardzo piękny film o przyjaźni piesków i ich pana warty zobaczenia widziałem go kilka razy z dzieciakami mam w domu go na DVD można go kupić w EMPIKU za 36 złotych

Posted

asia40 napisał(a):
Czy ten pan to nie zostawił ich samych na skate-out przez zime? Dziwna przyjażń :(

Zostawił, bo mieli po nie wrócić ;) Swoją drogą psy musiały świetnie polować: mimo tak długiego wałęsania się cały czas były grubiutkie :evil_lol: