Jump to content
Dogomania

SHiChI<shih tzu chihuahua hybryda-> Antonina <dla znajomych TOSIA:)>

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 6 months later...
Posted

ojooooooojooojjj ale mnie tu dluuuuuuuuuuuuuuuugo nie było....szok.....
i moja mala sie zminiła...juz nie jest takim slodkim szczeniolem..tylko podroba CHihuhahua;p o 3,5kg wadze, i ma prawie 13 miesiecy:)i jest przekochana:)
a co u was Kochaniutkie???????/

Posted

Alynkaaa! :multi: Co za niespodzianka :D Ja jak widać wchodzę na dogo prawie regularnie xD Poza tym u mnie dobrze. A i wstawisz jakieś aktualne foto? To tyle - spadam, bo się serial zaczyna :)

Posted

hej laseczki:)
od wczoraj sie mecze zeby fotki wstawic ale ten moj net jest poprostu do......wlasnie do tej czesci ciała...
alee moje zmagania skonczyly sie sukcesem a oto i rezultat:)
\
Antosia na łączce:)

i sesja z pancią:)

:)

Posted

Cerber napisał(a):
ooo witam kochani :* ale mała wyrosła. Cieszę się, że się pokazałaś :) pozdrawiam :)

postanowiłam wrócić na dogo jeszcze nie wiem na jak dluugo ale postaram się zagladać tu wmaiare czsto....no i musze zaczać robic zdjecia tej mojej glizdzie;p bo ma ich naprawde bardzo malo wporownaniu do zdieci Figi to jakby nie miiala nic....
tylko Figa ladnie wychodzila a Tośka jak jest zle światło to wyglada jak pies z wielka plama zamiast g łowy;p hehe wiec to nie bedzie takie proste:P:)

Posted

Alynkaaa napisał(a):

postanowiłam wrócić na dogo jeszcze nie wiem na jak dluugo ale postaram się zagladać tu wmaiare czsto....no i musze zaczać robic zdjecia tej mojej glizdzie;p bo ma ich naprawde bardzo malo wporownaniu do zdieci Figi to jakby nie miiala nic....
tylko Figa ladnie wychodzila a Tośka jak jest zle światło to wyglada jak pies z wielka plama zamiast g łowy;p hehe wiec to nie bedzie takie proste:P:)

no ta, pamiętam tego kochanego rudzielca też :loveu: pasowała do mojego :eviltong: Tośka też jest fajna, ma fajny ten zygzak na czole :eviltong: jest jedyna w swoim rodzaju:loveu: