Fado Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 witam nosimy się z zamiarem przy następnym fryzjerze "ostrzyc" Panu Prezesowi długie włoski na kitce i brwiach po prostu przystrzyc głowę na chłopaka :evil_lol: ma ktoś zdjęcie tak ostrzyżonego yorka ?? :loveu: by pokazać fryzjerce o co nam dokładnie chodzi :loveu: Quote
anushka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 http://images33.fotosik.pl/29/b49d2dab73ea0c27.jpg Madzia i ty sama je tak pięknie tniesz ?? :loveu: właśnie tak mi sie podoba obcięty york,a masz gdzieś fotkę bez falbanek po bokach ???:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Moooooje kochanie :loveu: Wiedzialam ze ta foteczke wstawisz :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Cynia']http://images33.fotosik.pl/29/b49d2dab73ea0c27.jpg Madzia i ty sama je tak pięknie tniesz ?? :loveu: właśnie tak mi sie podoba obcięty york,a masz gdzieś fotkę bez falbanek po bokach ???:razz: Tak, te fryzurki to moje wykonanie...;) Ja akurat sama obcinając zostawiałam falbanki, ale chyba mam fotkę bez falbanki (kiedy jeszcze korzystałam z usług psiego fryzjera). Jak znajdę to wstawię ;) EDIT: Znalazłam. To robota fryzjera, sprzed ponad roku Kolejna fryzura bez falbanki autrostwa psiego fryzjera Quote
mery Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Madzia! Ty tniesz dużo, dużo lepiej niż ten twój fryzjer. Masz talent dziewczyno jak w mordę strzeloł !!! Ja w wakacje miałam przypływ inwencji twórczej...chwyciłam nożyczki w ręce, poczułam w sobie Picasso, ciełam jak dzika mokrego Spagulskiego. Jak psiutek wysechł i każdy włosek układał się w inną stronę to się załamałam. Zadzwoniłam do naszej kochanej pani fryzjerki i błagałam, by ratowała Spago po tym jak go TZ obrzępolił :diabloti: Quote
madziasto4 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 mery napisał(a):Madzia! Ty tniesz dużo, dużo lepiej niż ten twój fryzjer. Masz talent dziewczyno jak w mordę strzeloł !!! Ja w wakacje miałam przypływ inwencji twórczej...chwyciłam nożyczki w ręce, poczułam w sobie Picasso, ciełam jak dzika mokrego Spagulskiego. Jak psiutek wysechł i każdy włosek układał się w inną stronę to się załamałam. Zadzwoniłam do naszej kochanej pani fryzjerki i błagałam, by ratowała Spago po tym jak go TZ obrzępolił :diabloti: Dzięki mery:oops: Wina zrzucona na niewinnego Tz-ta:evil_lol::evil_lol: :thumbs: Quote
Ariedale Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 A mój Feniksio to zawsze obstrzyżony chodzi: Quote
Fado Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Pan Prezes Fado bez grzywki i kitki wczoraj rano stracił :evil_lol: mamusia mu ciachnęła :cool3: Quote
danani Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='Fado']Pan Prezes Fado bez grzywki i kitki wczoraj rano stracił :evil_lol: mamusia mu ciachnęła :cool3: "NIEDOBLA" Mamusia :eviltong: mój nigdy nie miał kitki, bo, jak chciałam mu związać- to dostawał szału i latał po mieszkaniu, jak oszalały, dopóki nie zrzucił frotki :evil_lol: także siłą rzeczy - odpuściłam Quote
Recommended Posts