Jump to content
Dogomania

[FNiZ] Sczeniaki na torach...MATKA ZGINIE...JUŻ W NOWYM DOMU!!

Recommended Posts

Posted

4 szczeniaka niestety niema. Iwona jest tam na miejscu i bedzie codziennie pytac czy szczeniak sie znalazł,jesli sie znajdzie to pan obiecał zeweżmie go do domu. Zobaczymy. 2 psiaki czyli czarny i ten bezowy gładkowłosy sa w hotelu. Czarna to sunia,bezowy to piesek. Czekoladka juz w nowym domku.
Sunia - mama szczeniat przekochana. Ale pan niechce jej pod żadnym pozorem oddac,weźmie ja do domu. Prosi tylko o wykonanie zabiegu sterylizacji. Prosimy o pomoc finansową.

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotka, Ty mnei nie wnerwiaj. Nie powiem ile domków na wstępie odrzuciłam właśnie przez tą magiczna nazwę:angryy: Ostatni raz z takim dopiskiem wystawiamy aukcję ;)

"Bo ja chcę labka ale nie mam jak wydać 1000zł na psa z hodowli"
"A to będą labladory proszę Pani?"
"A to ja wezmę ich mamusię labladorkę proszę Pani"

Załamać się można:evil_lol:

Posted

jola od jadzi napisał(a):
A czy jeszcze jakieś labladorko małe zostało ciotka Moriaaa? Bo ja też bym sobie wzięła...

Joluś, musisz chyba poczekać na kolejną dostawę :evil_lol:
No chyba, że reflektujesz na ratlerka (Olo) lub "sznaucera wschodniosyberyjskiego" (Puszek-to nowa rasa w Polsce- przyjechał jako pierwszy , czołowy reproduktor ):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):

Ale pan niechce jej pod żadnym pozorem oddac,weźmie ja do domu. Prosi tylko o wykonanie zabiegu sterylizacji. Prosimy o pomoc finansową.

Gdzie mozna wplacac pieniadze na ten cel ?

Posted

Dwa gluteczki już w nowych domkach:)
Jedne biszkoptowy chłopiec od wczoraj siedzi u mnie, został odrobaczony, odpchlony , szczepienie za tydzień, ale myślę, że już dziś pojedzie do nowego domku i już tam, po aklimatyzacji zostanie zaszczepiony.

Posted

ewatonieja napisał(a):
no to chyba najwyższy czas kierować sie intuicją w wyborze domu dla psów
nie ma co oddawac psa pierwszemu lepszemu ,w tym przypadku lepszej :/

Oczywiście Pani Natalio.
Następnym razem obiecujemy kierować się intuicją.
Obiecujemy nigdy więcej zwrotów z adopcji.
Chętnie przyjdę na przeszkolenie, jeśli oczywiście dysponuje Pani czasem i chęcią pomocy.:cool3:

Szczeniak został przez nas odebrany.
Nowa Pani nie raczyła nas poinformować, że jej harmonogram pracy uniemożliwia (naszym zdaniem) opiekę nad psem. Odebralismy szczenię po tym jak poinformowała mnie, że czasami nie mam jej w domu po 11 godzin (czego przed adopcją nie mówiła-mówiła o 6 godzinach).
Był z jej strony płacz i rozgoryczenie, ale musimy mysleć o psiaku a nie o odczuciach ludzi.