Niewiasta_21 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 4 szczeniaka niestety niema. Iwona jest tam na miejscu i bedzie codziennie pytac czy szczeniak sie znalazł,jesli sie znajdzie to pan obiecał zeweżmie go do domu. Zobaczymy. 2 psiaki czyli czarny i ten bezowy gładkowłosy sa w hotelu. Czarna to sunia,bezowy to piesek. Czekoladka juz w nowym domku. Sunia - mama szczeniat przekochana. Ale pan niechce jej pod żadnym pozorem oddac,weźmie ja do domu. Prosi tylko o wykonanie zabiegu sterylizacji. Prosimy o pomoc finansową. Quote
nata od jadzi Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 boże, to jeszcze dzieci... pomóżmy! Quote
Klaudus__ Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Rany! Gdzie ten czwarty Łobuz pomaszerował?! A Mama dzieci będzie się miała dobrze u tego Pana? Quote
pusia2405 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Domki dla pięknych szczeniaczków potrzebne:placz:. Quote
eduso Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ja dalam ogloszenia o szczeniakach na www.pomocgoldenom.fora.pl i http://labradory.info/viewtopic.php?p=308402#308402 (zimna3 oferuje tymczas dla jednego z maluchow!) Quote
Niewiasta_21 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Wstawie jeszcze kilka zdięc mamusi i "domek" rodzinki: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Klaudus__ Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 "domek"? Rany... Zabierzcie Ich Mamusię też :( a czwarty Łobuz się znalazł? Quote
Niewiasta_21 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Mamusia nie mieszka juz w tym domku,zabrał ją pan któremu jest szkoda tej suni do siebie do domku. Quote
Moriaaa Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Na tą chwilę wszystki gluty mają zaklepane domki. O dzieczynkę starają się dwa potencjalne domki. Za dużo chętnych a za mało glutów:cool3: Quote
Moriaaa Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Ciotka, Ty mnei nie wnerwiaj. Nie powiem ile domków na wstępie odrzuciłam właśnie przez tą magiczna nazwę:angryy: Ostatni raz z takim dopiskiem wystawiamy aukcję ;) "Bo ja chcę labka ale nie mam jak wydać 1000zł na psa z hodowli" "A to będą labladory proszę Pani?" "A to ja wezmę ich mamusię labladorkę proszę Pani" Załamać się można:evil_lol: Quote
katya Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Hahahahahaha... No ale odpowiednie domki się znalazły. To teraz zmienię tytuł allegro. Quote
jola od jadzi Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 A czy jeszcze jakieś labladorko małe zostało ciotka Moriaaa? Bo ja też bym sobie wzięła... Quote
Moriaaa Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 jola od jadzi napisał(a):A czy jeszcze jakieś labladorko małe zostało ciotka Moriaaa? Bo ja też bym sobie wzięła... Joluś, musisz chyba poczekać na kolejną dostawę :evil_lol: No chyba, że reflektujesz na ratlerka (Olo) lub "sznaucera wschodniosyberyjskiego" (Puszek-to nowa rasa w Polsce- przyjechał jako pierwszy , czołowy reproduktor ):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kar0la Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ja dostawałam takie maile w sprawie jamnika. Załamka. :angryy: A mamusia to czystej krwi labrador łódzki. :loveu: Quote
katya Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Czarny szczeniaczek - sunia - już w nowym domku w Tomaszowie :) Quote
eduso Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Niewiasta_21 napisał(a): Ale pan niechce jej pod żadnym pozorem oddac,weźmie ja do domu. Prosi tylko o wykonanie zabiegu sterylizacji. Prosimy o pomoc finansową. Gdzie mozna wplacac pieniadze na ten cel ? Quote
Niewiasta_21 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 KONTO: FUNDACJA NIECHCIANE I ZAPOMNIANE - SOS DLA ZWIERZĄT BANK PKO BP Nr konta: 22102034080000490201742246 Mozna dopisac ze na mamę szczeniaków na torach. Z góry bardzo dziękujemy!! Quote
Moriaaa Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Dwa gluteczki już w nowych domkach:) Jedne biszkoptowy chłopiec od wczoraj siedzi u mnie, został odrobaczony, odpchlony , szczepienie za tydzień, ale myślę, że już dziś pojedzie do nowego domku i już tam, po aklimatyzacji zostanie zaszczepiony. Quote
Niewiasta_21 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Czekoladowy szczeniak nadal szuka domku. Niestety wrócił z nowego domku i przebywa na tymczasie. Pilnie szukamy domku. Quote
ewatonieja Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 no to chyba najwyższy czas kierować sie intuicją w wyborze domu dla psów nie ma co oddawac psa pierwszemu lepszemu ,w tym przypadku lepszej :/ Quote
Moriaaa Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 ewatonieja napisał(a):no to chyba najwyższy czas kierować sie intuicją w wyborze domu dla psów nie ma co oddawac psa pierwszemu lepszemu ,w tym przypadku lepszej :/ Oczywiście Pani Natalio. Następnym razem obiecujemy kierować się intuicją. Obiecujemy nigdy więcej zwrotów z adopcji. Chętnie przyjdę na przeszkolenie, jeśli oczywiście dysponuje Pani czasem i chęcią pomocy.:cool3: Szczeniak został przez nas odebrany. Nowa Pani nie raczyła nas poinformować, że jej harmonogram pracy uniemożliwia (naszym zdaniem) opiekę nad psem. Odebralismy szczenię po tym jak poinformowała mnie, że czasami nie mam jej w domu po 11 godzin (czego przed adopcją nie mówiła-mówiła o 6 godzinach). Był z jej strony płacz i rozgoryczenie, ale musimy mysleć o psiaku a nie o odczuciach ludzi. Quote
Kar0la Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 A czy ten ostatni szczeniak się znalazł? Quote
Moriaaa Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Kar0la napisał(a):A czy ten ostatni szczeniak się znalazł? Niestety nie:shake: Quote
Recommended Posts