lisiaczek90 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Tekla została porzucona na osiedlu "Waliszew" niedaleko naszego Schroniska. Piesek przez kilka dni mieszkał na śmietniku. Losem suni zainteresowała sie Pani Radna, która zawiadomiła Schronisko i doprowadziła Tekle do nas. Sunia jest bardzo spokojna i ułożona, jest malutka ale szybko się uczy, jest mieszańcem owczarka niemieckiego. Sunia znajduje się w schronisku w Łęczycy woj. łodzkie Kontakt: Ze mną (Lena) gg: 6238149 telefon : 781-934-738 Quote
lisiaczek90 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Czemu nikt do Teklusi nie zagląda Quote
BoWa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Pokaz się piesku na pierwszej ! Ona wygląda jak mix owczarka z terierem ,może airedalem.... Quote
Edi100 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Śliczna dziewczyna:loveu: Zróbcie jej allegro, napewno nie będzie długo czekała na domek:loveu: Quote
lisiaczek90 Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Telkunia na pierwszą stronkę Ona jest taka piękna niech ja ktoś weźmie Quote
majqa Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Mój Boże, pędź na pierwszą stronkę ślicznoto !!! Quote
lisiaczek90 Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 majqa napisał(a):Mój Boże, pędź na pierwszą stronkę ślicznoto !!! Racja Tekla jest śliczna, ale ludzie często nie pomyślą często porzucą psa na śmietniku zamiast przyprowadzić go do schroniska, Telkusia spała pod śmietnikami w czasie kilku ulew (bo w Łęczycy wtedy lało) kiedyś jej szukałyśmy padało więc gdzieś się schowała. Kiedy do nas trafiła była w okropnym stanie brudna, zapchlona więc odrazu z Kasią i Agatką postanowiłyśmy ją wykompać. Woda z niej zeszła czarna dosłownie :( potem środniek przeciwpchelnym ja spryskałysmy i z dnia na dzień jest coraz lepiej naszczęscie już zaczęła nas gryśc :) Quote
BlackSheWolf Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 no kochana Teklusiu hopsiaj na gore ;) Quote
lisiaczek90 Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 W poniedziałek dzwoniła do mnie Pani z Warszawy w sprawie naszej małej Telkusi i była zainteresowana wzięciem jej ze schroniska:multi: miała dzwonić do kierownika w sobotę się okaże się co z tego wyszło Quote
chucas Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 ja tez trzymam Teklusiu kciuki z całej siły:happy1: niech ci słoneczko zaświeci :loveu: Quote
lisiaczek90 Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 chucas napisał(a):ja tez trzymam Teklusiu kciuki z całej siły:happy1: niech ci słoneczko zaświeci :loveu: Wielkie dzięki ciekawe czy jak pójdę z Agatką do schroniska czy ją zastaniemy czy już nie miejmy nadzieję że nie;) Quote
lisiaczek90 Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Chciałam wszystkim oznajmić wesołą nowinkę :) TELKUNIA znalazła dzisiaj domek :) Quote
BlackSheWolf Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Teklunia ma domek, więc prosimy o przeniesienie tematu Quote
Recommended Posts