Madzik77 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Dziewczyny jesli wysyłacie do znajomych wirtualne kartki to prosze wyslijcie tą http://animalia.pl/choinka.php ubieramy po swojemu chinke tylko nie potłuczcie za duzo bąbek! bo ilosc jak w kazdym domu -ograniczona- piszemy zyczenia i wysyłamy Za kazda kartke przekazuja 10g karmy dla schroniska. A jesli nie wysyłacie wirtualnych kartek to moze czas wysłac? Quote
Madzik77 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 co tu taka cisza? sunia tak nisko.... :( Quote
Ziutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Czy ktoś wie jak się miewa sunia :roll: Ktoś jej robił jakieś ogłoszenia ?? Quote
Greven Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Roteczka szuka domu... może być mały domek z małym autkiem. Quote
ARKA Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Dzis Pani jedzie ze swoim psem rotkem po rocie:loveu: mam nadzieje,ze sie sobie spodobaja i rottka przypadnie pani do serca.:loveu: Rocia ma byc nową towarzyszka rocia, partnerka jego zmarla i rottek samotny jest. Oby tylko poszlo wszystko dobrze! trzymajcie kciuki!! A z ciekawostek-na paluchu jest 30 rotkow do adopcji same samce, wiem to od dziewczyn zajmujacych sie rotkami!!!:crazyeye: To one tą pania podeslaly, dla roci naszej!!:loveu: Quote
Ziutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 ARKA napisał(a):Dzis Pani jedzie ze swoim psem rotkem po rocie:loveu: mam nadzieje,ze sie sobie spodobaja i rottka przypadnie pani do serca.:loveu: Rocia ma byc nową towarzyszka rocia, partnerka jego zmarla i rottek samotny jest. Oby tylko poszlo wszystko dobrze! trzymajcie kciuki!! No to same wspaniałe wieści na nowy rok :multi: :multi: :multi: Daj znać czy sunia pojechała do owego domku:cool3: Quote
Greven Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Jakim samochodem ta pani jedzie? :evil_lol: Ja też czekam na wieści - poproszę TYLKO I WYŁĄCZNIE dobre! Quote
Ziutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Greven napisał(a):Jakim samochodem ta pani jedzie? :evil_lol: Mam nadzieję, że nie maluchem :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Bo pasażerowie w postaci 2 rottków to na pewno się zmieszczą....gorzej z kierowcą :eviltong: Quote
ARKA Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Jutro(dzisiaj) bede dzwonila do schroniska... Quote
Ziutka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='ARKA']Jutro(dzisiaj) bede dzwonila do schroniska... To czekam z niecierpliwością na wieści - dobre wieści tylko i wyłącznie :cool3: Quote
ARKA Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Pani byla w schronisku-sunie zobaczyla-ma podjac decyzje w niedziele. Niby sunia jej sie bardzo podobala, byla z sunia na spacerze, ale...nie zabrala-no podobno jechala gdzies na sylwestra itd. Zobaczymy co bedzie w niedziele. Quote
Greven Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Trzymam kciuki - dom musi być dla niby-mini rotteczki :p Quote
Madzik77 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 kurcze.................... mam nadzieje ze sni jej sie po nocach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! snij sie snij! trzymam kciukasy Quote
Ziutka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Czekam z niecierpliwością na jutro - pani ma podjąć decyzję - mam nadzieję, że będzie pozytywna - ARKA daj znać jak tylko się czegoś dowiesz - a tymczasem :happy1::happy1::happy1: Quote
ARKA Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 dopiero ok 11-stej beda dzwonila-pracownicy teraz sprzataja schronisko.:razz: Quote
Ziutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='ARKA']dopiero ok 11-stej beda dzwonila-pracownicy teraz sprzataja schronisko.:razz:[/quote] Już po 11-stej.....:hmmmm:....czekamy ciotka...czekamy :roll: Ależ mnie w żołądku kręci :cool3: Quote
Recommended Posts