Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Wczoraj wieczorem dostałam smsa od nowego pana Zuzy z pytaniem czy na pewno Zuza czeka i czy wszytko u niej ok:)
Dzis zadzwoni i umówimy sie dokładnie co do jutra -na która godzine bedzie.

Dzis w schronie znowu ja wymiziamy:)

jak narazie zapowiada sie ze kochana kroweczka z superasnym cycuchem juz jutro bedzie wylegiwac sie na kanapie :p

Posted

Dzsi bylysmy w schronisku . Zuza ma sie dobrze ,ładnie sie goi i wszystko jest na dobrej drodze. Na szczescie jest troche cieplej i juz tak sie nie trzesie biedulka. Do jutra na pewno wytrzyma !!!!:loveu:

Posted

:smilecol::sweetCyb::laugh2_2::bigcool::cunao:
Zuza pojechała!!!!!
Nowy pan-Bartek -zachwycony sunią- wyściskana i wycałowana pojechała do domku.
Dostała nową obroże i smycz- a od nas w prezencie adresatkę:p
Mimo problemów z samochodem nowy pan przyjechał-dziś czeka ja kapiel, spacer po okolicy i ogrodzie ..a potem juz tylko do łóżeczka.
Za tydzień w sobote jest z Zuzą umówiony do weta- zostanie zaszczepiona, zdjęte szwy po sterylce będa , no i ją ogólnie obejrzy .
Jestem bardzo dobrej mysli:loveu:
Juro albo w tygodniu zdzwonimy sie i dam znac jakie wieści z nowego domku.

A Zuza jest bardzo grzeczna- bo 3 godziny czekała w domu u Iskierki na nowego pana- lezała na kanapie i spała:loveu:

Posted

Wczoraj o 22 miałam tel.
Dojechali szczęśliwie- po drodze 2 postoje-Zuza sie załatwiła . W samochodzie puszczała baki, więc mieli wesoło:)
W domku obleciała wszystkie kąty i wewaliła sie do łóżka:)
Umówiłam się,że zadzwonie za tydzień po wizycie u weta.

Na razie jest wszytko super:)

Posted

Miałam dzis tel od nowego pana Zuzy- tak ajk sie umawialismy:)

Był z Zuza u weta- zdjął jej szwy, zaszcepił na wszytko. Wet okreslił jej wiek na ok 1-1,5 roku.
W domu wszyscy sa sunia zachwyceni:) Jest grzeczna i do kazdego sie łasi- lubi dzieci-daje sie bez problemu kazdemu pogłąskac. Do innych zwierzaków tak sobie- ale raczej reaguje agresywnie...
Sunia nie ucieka - na spacerach idzie ładnie -nawet jak szaleje w lesie bez smyczy, to sie nie oddala.
śpi w łózku- ładuje sie i koniec:evil_lol::evil_lol:
Jedyne co to brudzi w domu i trzeba ja na nowo uczyc aby robic na dworzu...no ale jestem dobrej mysli.
Zuza wazy 20 kg i musi troche przytyc- wet dał pare próbek róznych karm -zobaczymy co jej zasmakuje, bo ona najlepiej by jadła kotleciki:evil_lol::evil_lol:

Jak tylko dostane zdjecia to wkleję.