Ania+Milva i Ulver Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Wczoraj wieczorem dostałam smsa od nowego pana Zuzy z pytaniem czy na pewno Zuza czeka i czy wszytko u niej ok:) Dzis zadzwoni i umówimy sie dokładnie co do jutra -na która godzine bedzie. Dzis w schronie znowu ja wymiziamy:) Quote
sucha Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Jeju jak się ciesze ;) oby wszystko się udało :) wymiziajcie ją odemnie ;) Quote
Tengusia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Wczoraj wieczorem dostałam smsa od nowego pana Zuzy z pytaniem czy na pewno Zuza czeka i czy wszytko u niej ok:) Dzis zadzwoni i umówimy sie dokładnie co do jutra -na która godzine bedzie. Dzis w schronie znowu ja wymiziamy:) jak narazie zapowiada sie ze kochana kroweczka z superasnym cycuchem juz jutro bedzie wylegiwac sie na kanapie :p Quote
Iskra73 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Dzsi bylysmy w schronisku . Zuza ma sie dobrze ,ładnie sie goi i wszystko jest na dobrej drodze. Na szczescie jest troche cieplej i juz tak sie nie trzesie biedulka. Do jutra na pewno wytrzyma !!!!:loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 :smilecol::sweetCyb::laugh2_2::bigcool::cunao: Zuza pojechała!!!!! Nowy pan-Bartek -zachwycony sunią- wyściskana i wycałowana pojechała do domku. Dostała nową obroże i smycz- a od nas w prezencie adresatkę:p Mimo problemów z samochodem nowy pan przyjechał-dziś czeka ja kapiel, spacer po okolicy i ogrodzie ..a potem juz tylko do łóżeczka. Za tydzień w sobote jest z Zuzą umówiony do weta- zostanie zaszczepiona, zdjęte szwy po sterylce będa , no i ją ogólnie obejrzy . Jestem bardzo dobrej mysli:loveu: Juro albo w tygodniu zdzwonimy sie i dam znac jakie wieści z nowego domku. A Zuza jest bardzo grzeczna- bo 3 godziny czekała w domu u Iskierki na nowego pana- lezała na kanapie i spała:loveu: Quote
Tengusia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 alez sie ciesze ze Zuzanna juz w nowym domku :thumbs::cool2::bigok::smilecol::sweetCyb::laugh2_2::bigcool::Cool!::B-fly::ylsuper::bye::laola::cunao::drink1::knajpa: Quote
Iskra73 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 tak. Radosc nasza jest ogromna a i imie zostaje to samo. ma byc Zuza. Pan nie bedzie zmienial .:):loveu::loveu::loveu: Quote
basiagk Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Jej!!!! SUPER!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :klacz::klacz::klacz::ylsuper::ylsuper::ylsuper: :cunao::laola::BIG: Quote
basiagk Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Zuza na pewno się nie pogniewa! CIOTECZKI KOCHANE BARDZO WAS ZAPRASZAM NA ZAJE...... BAZAREK!!! Fotografie i Grafiki z autografami! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8957840#post8957840 Quote
dariaopole Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 super, bardzo sie cieszę zwłaszcza ,że z adopcjami bulowatych cos ostatnio klops. No ale Zuzance sie poszczęśćiło :loveu::multi: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Wczoraj o 22 miałam tel. Dojechali szczęśliwie- po drodze 2 postoje-Zuza sie załatwiła . W samochodzie puszczała baki, więc mieli wesoło:) W domku obleciała wszystkie kąty i wewaliła sie do łóżka:) Umówiłam się,że zadzwonie za tydzień po wizycie u weta. Na razie jest wszytko super:) Quote
sucha Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 jeju super!!! i oby więcej było takich szybkich i pięknych adopcji ;) cioteczki swietnie się spisały ;) Quote
basiagk Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Aniu kubeczek z licytacji dla Zuzy jeszcze nie doszedł? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Wysłany został paczką zwykłą 21 listopada...poczta ma 6 dni roboczych na dostarczenie. Powinien na dniach byc . Daj znac. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Miałam dzis tel od nowego pana Zuzy- tak ajk sie umawialismy:) Był z Zuza u weta- zdjął jej szwy, zaszcepił na wszytko. Wet okreslił jej wiek na ok 1-1,5 roku. W domu wszyscy sa sunia zachwyceni:) Jest grzeczna i do kazdego sie łasi- lubi dzieci-daje sie bez problemu kazdemu pogłąskac. Do innych zwierzaków tak sobie- ale raczej reaguje agresywnie... Sunia nie ucieka - na spacerach idzie ładnie -nawet jak szaleje w lesie bez smyczy, to sie nie oddala. śpi w łózku- ładuje sie i koniec:evil_lol::evil_lol: Jedyne co to brudzi w domu i trzeba ja na nowo uczyc aby robic na dworzu...no ale jestem dobrej mysli. Zuza wazy 20 kg i musi troche przytyc- wet dał pare próbek róznych karm -zobaczymy co jej zasmakuje, bo ona najlepiej by jadła kotleciki:evil_lol::evil_lol: Jak tylko dostane zdjecia to wkleję. Quote
Tengusia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 ech jak ja lubie czytac takie wiesci z nowego domciu :D i czekam z niecierpliwoscia na fotki kroweczki :loveu: Quote
dariaopole Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 hahhaha kotleciki powiadacie ?? to się panna rozbestwiła :evil_lol: ciesze się ,że u niej wszystko ok :) Quote
Tengusia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Przepraszam za off :offtopic: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9006263#post9006263 Quote
Recommended Posts