Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tengusia bardzo dziekujemy :) Mamy juz cala kwote na sterylke. Wstepnie umowilam sie na jutro (czwartek) jednak musimy jechac i zobaczyc jak z cieczka. Jezeli juz sie skonczyla to Zuza jedzie na sterylke!!!

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuza juz po sterylce. Jedziemy jutro z Ania do schronu. Koniecznie trzeba ja zobaczyc . Bardzi dziekujemy za wplaty , gdyz bez tych pieniazkow na pewno nie dalybysmy rady . Jestescie cioteczki bardzo kochane!!! Z calego serca dziekujemy :loveu::loveu:

Posted

Bylysmy dzis w schronie. U Zuzki wszystko dobrze, rana sie goi . Zuza jest teraz w pomieszczeniu zamknietym , zeby nie zmarzla. Rana sie powoli goi. Za tydzien bedzie jak nowa:) Teraz juz tylko trzeba szukac domku!!

Posted

Wczoraj miałam zapytanie mailowe z allegro- ale raczej nic pewnego, chyba jakis młody chłopak -to miałby byc jego pierwszy pies. Kazałam mu sobie poczytac o tej rasie i powiedziałam o wizycie przedadopcyjnej. Czy sie jeszcze odezwie....zobaczymy.

Daria dzięki za ogłoszenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Jesli nic sie nie zmieni to w sobote Zuza pojedzie do nowego domku!!!

Rozmawiałam bardzo długo 2 razy z panem z wielkopolski. Młody chłopak-moze po 20. Mieszka z mama i dziadkiem w domu z ogrodem. On i mama pracuja od pon do piątku, dziadek jest w domu. Psiakiem ma sie kto opiekowac pod nieobecność pana.
Bardzo spodobały mu sie zdjęcia Zuzy:) Rase zna, bo jego kolega ma amstaffa bardzo łagodnego i przytulastego, dlatego bardzo mu zależało aby psiak nie był agresywny.
Mieli juz kiedys psa ze schroniska. Bardzo podobało mu se ze Zuza jest po sterylce.
Zreszta bardzo odpowiedzialnie mówił i zadawał bardzo dobre pytania.
Załatwił juz sobie kierowce na przyjazd po sunie na sobote.
Mam nadzieje,że sie uda:p

Posted

juz niedlugo sobota , czekamy i czekamy ehh.. "zeby zrobic jakies czary , ponakrecac te zegary by sobota byla juz ";) Jestesmy z Ania dobrej mysli , no ale zeby nie zapeszyc!!!