Ania+Milva i Ulver Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Parę dni temu do schronu przywieziono to cudo:loveu::loveu::loveu: Błąkała się w pobliskim mieście. Dostałyśmy tylko info od kierownika i zdjęcia...przekonana byłam ,ze to pies, ale wczoraj szybko popędziłyśmy do schronu i okazało sie ,że to słodka sunia-Zuza:loveu::loveu: Zuza na moje ma ok 4 lat...choć w karcie wpisali 1,5 roku. Jest słodka , przytulasta . Nie jest bardzo duża-średniak. Na koty nie zwracała uwagi, na psy-tylko wtedy gdy te szczekały mocno na nią. Zuza niestety dostała cieczki:angryy:...jest teraz jeszcze tydzień na kwarantannie... Sterylka pilnie potrzebna...boje sie o nią...widać ,że rodziła nie raz:-( Ma jeden cycuszek tak dziwnie złączony.... My wrzuciłyśmy ją na naszej stronę int. schroniska jako psa przez pomyłkę i w sobotę już pojawił się zainteresowany pseudo:angryy::angryy::mad::mad: Szukamy domku ..a najlepiej na już dt...dziś spadł śnieg:-(:-( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Taki jest ten cycuszek... Jest już jeden bazarek na Zuze...dziś wieczorem zrobię drugi...ZAPRASZAM!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=96176 Quote
dariaopole Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 piękna niunia, ma oczko jak mój Johnek !!! Ona zamarznie w schronie :-( Quote
andzia69 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 no i kolejna...jakby ich było mało:placz::placz::placz: Quote
Iskra73 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Zuza jest naprawde piekna. Ten cycuszek to napewno jakies zmiany. Ja jestem prosty czlowie ale w/g mnie na pewno powinno sie to wyciac zeby nie zraczalo . Moznaby bylo to zrobic rzaem ze strylka , jak bylo z Baby Quote
sucha Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 O jej jakie cudo :( No u nas niebardzo warunki na drugiego psiaka...:( Tata na wózku, ja wracam do domu koło 18 a Anita nie da rady z dwoma astami :( A pozatym Babe jest bardzo spokojna jak na sta i Anita nie ma żadnego problemu z wyprowadzaniem... ale z dwoma to by już chybanie wyszło a szkoda :( Będziemy kibicować oby szybko znalazła domek :) Quote
Tengusia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Sunia jest naprawde sliczniutka i ma podwojnego cycucha tak jak moja Fazula :p moze to jakas siostrzyczka mojej Fazy :eviltong: Oby szybko znalazla domek ;) Quote
Tengusia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Znalazlam tylko taki fotki na ktorych w miare wyraznie widac jej cycucha :p Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 A więc ten cycuch to nic strasznego?:) Quote
andzia69 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 jesli nie ma grudek, stwardnień to widac ten typ tak ma!;) Quote
Iskra73 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 uff, to moze za duzo paniki narobilam ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Drugi bazarek na sterylke Zuzy!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8671126#post8671126 Quote
Iskra73 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 ok 150 zl jak schronisko pozwoli nam zrobic u naszego weta , a jak u schroniskowego weta , to nie wiem Quote
Tengusia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 to ja poprosze numer konta na pw do konca tygodnia wplace 50zl (musze poczekac na wyplate ;) ) Quote
Iskra73 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Tengusia!!!! Bardzo dziekujemy !!!My juz mamy 56 zl, iwiec teraz bedzie juz 106. Bardzo dziekujemy :multi::multi::multi:. Ania poda nr konta na PW. Quote
Tengusia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Dostalam numer wiec mam nadzieje ze juz jutro wplace pieniazki, chyba ze wyplaty jeszcze nie bedzie ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Ok. I tak musimy jeszcze zebrac troszke kasy. Quote
basiagk Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Jaka piękna sunia!!! I ma moje ulubione imię! Muszę jakoś pomóc! Może trzeba ja oglaszac? Czy może lepiej nie ryzykowac kontaktów z pseudo hodowcą? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Z ogłoszeniami wstrzymuje się do czasu sterylki- wiadomo dlaczego Potem czyli za jakies 2 tyg ogłoszenia bardzo wskazane!!!! Oczywiście super by byo jakis dt znaleźć..pytajcie cioteczki znajomych, moze ktos pomoże. Ona jest super... Dzis będe na chwile w schronie to zobacze jak sytuacja. Quote
Tengusia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 podnosze sunie ;) pieniazki wplace dopiero jutro :oops: wiec u was bede tak w srodku tyg dopiero :oops: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Ok. Nie ma problemu . Sterylka i tak dopiero w przyszłym tygodniu gdy cieczka sie zakończy. Quote
Tengusia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Pieniazki wplacone ;) mam nadzieje ze slicznotka znajdzie szybko domek ;) Quote
Recommended Posts