Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Parę dni temu do schronu przywieziono to cudo:loveu::loveu::loveu:
Błąkała się w pobliskim mieście.
Dostałyśmy tylko info od kierownika i zdjęcia...przekonana byłam ,ze to pies, ale wczoraj szybko popędziłyśmy do schronu i okazało sie ,że to słodka sunia-Zuza:loveu::loveu:
Zuza na moje ma ok 4 lat...choć w karcie wpisali 1,5 roku. Jest słodka , przytulasta . Nie jest bardzo duża-średniak. Na koty nie zwracała uwagi, na psy-tylko wtedy gdy te szczekały mocno na nią.
Zuza niestety dostała cieczki:angryy:...jest teraz jeszcze tydzień na kwarantannie...

Sterylka pilnie potrzebna...boje sie o nią...widać ,że rodziła nie raz:-( Ma jeden cycuszek tak dziwnie złączony....

My wrzuciłyśmy ją na naszej stronę int. schroniska jako psa przez pomyłkę i w sobotę już pojawił się zainteresowany pseudo:angryy::angryy::mad::mad:

Szukamy domku ..a najlepiej na już dt...dziś spadł śnieg:-(:-(

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuza jest naprawde piekna. Ten cycuszek to napewno jakies zmiany. Ja jestem prosty czlowie ale w/g mnie na pewno powinno sie to wyciac zeby nie zraczalo . Moznaby bylo to zrobic rzaem ze strylka , jak bylo z Baby

Posted

O jej jakie cudo :(
No u nas niebardzo warunki na drugiego psiaka...:(
Tata na wózku, ja wracam do domu koło 18 a Anita nie da rady z dwoma astami :(
A pozatym Babe jest bardzo spokojna jak na sta i Anita nie ma żadnego problemu z wyprowadzaniem... ale z dwoma to by już chybanie wyszło a szkoda :(
Będziemy kibicować oby szybko znalazła domek :)

Posted

Z ogłoszeniami wstrzymuje się do czasu sterylki- wiadomo dlaczego

Potem czyli za jakies 2 tyg ogłoszenia bardzo wskazane!!!!

Oczywiście super by byo jakis dt znaleźć..pytajcie cioteczki znajomych, moze ktos pomoże.
Ona jest super...

Dzis będe na chwile w schronie to zobacze jak sytuacja.