Kazik@ Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 To może psześle ci Kaza, Kunde i Grace oraz te niektóre co mam :D Quote
AMFI Posted April 7, 2004 Author Posted April 7, 2004 Super fotki - własnie skończyłam ogladać. Oczywiście mój faworyt to zdjęcie nr 13! :lol: :lol: :lol: Ale ciekawa jestem waszych opinii na temat psów wystawianych w stolicy. I czy na wszystkich wystawach jest tak mało faffików? Czy to po prostu sezon cieczkowy :wink: :oops: :P Quote
tufi Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 W Katowicach bylo duuzo faficzkow :) ASTy dodane :) Sliczne sa :D Quote
tufi Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Tufi a czemuzto chcesz zartowac? :wink: Ale o so chosi? Quote
Miga Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Jesli nie sprawi Wam problemu to czy moge tez dostać fotki ? winaga@o2.pl Quote
tufi Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Miga - wejdz na stronke galerii i sciagnij sobie te fotki, ktore chcesz :) Z samej Warszawy jest ich ok. 200, wiec wysylanie trwaloby kilka dni :D Quote
Matisse Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Tufi choci o to, ze pytalas czy ktos zna pania w zlocie :wink: Quote
tufi Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Noo - bo pani w zlocie jest smieszna ;) Tzn. ma dziwny gust co do ubran ;) Quote
staff-ka Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Jej juz dawno temat zapomniany :fadein: ,a ja go wiwinduje do góry !! :D Odzyskalam katalog i tym sposobem wpisuje obiecane (100 lat temu wyniki !) PSY Kl.POs. 1.bdb HONEY MOON Pullera 2.bdb APOLLO redbull KL.Otw. 1.bdb GLEN CANYON Ara Scania 2.bdb DOM KING SIRIUS Mat-Staff KL.CHam. 1.CWC,CACIB,NPwR RAPID SHOT Buldożer = BAMBER !!! 2.Res.CACIB DRY DOCK Pullera SUKI Kl.ML. 1.Zw.MŁ. FUKSIA Mar-Jak 2.dsk.B.BARDOTT Buldożer Kl.POs. 1.bdb HEBA NOVA Pullera 2.bdb HEROINE GIRL TWM Pullera Kl.Otw. 1.CWC,CACIB,NSwR,BOB NIKITA Senator 2.dsk A-NENA SENATOR z Blekitnego Rodu Kl.Cham. 1.CWC RORTY RAY Buldożer No i to wszystkie Staszeczki - kilka niedojechalo :-? Pozdrawiam :drinking: Quote
Recommended Posts