Neigh Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Achaś i jeszcze jedno ważne. Wpłynęło 50 zł od Erici z bazarku, który zorganizowała. Będzie na sterylkę:-) Wielkie dzięki Erica.:-) Quote
Marka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Neigh']No to się pochwalę. NIkt mnie nie chwali, to się sama pochwalę. Pewien fachowiec, nie powiem ktory i od czego, bo to rozmowa prywatna była. Ale obecny na tym wątku:-) Poinformował mnie, że - Tola jest po przejściach ale ma potencjał - wiadać moją pracę - aha!! - mamy kontakt taki jaki powinien być między psem a ludziem - obie jesteśmy w miarę normalne:-) :megagrin: To najważniejsze - tak trzymać :thumbs: PS. Ja bardzo poproszę zdjęcia papuga..! :modla: Quote
maggiejan Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 A więc Tola zostaje. Tak wyglądało, że lepszego domku nie znajdzie. Quote
Marecki_lwo Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Jasne, Los... :D Od razu było widać, że jesteście dla siebie i tyle. Reszta to była kwestia czasu, aż Ta na dwóch nogach w końcu zrozumie :diabloti: :eviltong: I teraz obie szczęśliwe :painting: Quote
ANETTTA Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Neigh napisał(a):No to się pochwalę. NIkt mnie nie chwali, to się sama pochwalę. Pewien fachowiec, nie powiem ktory i od czego, bo to rozmowa prywatna była. Ale obecny na tym wątku:-) Poinformował mnie, że - Tola jest po przejściach ale ma potencjał - wiadać moją pracę - aha!! - mamy kontakt taki jaki powinien być między psem a ludziem - obie jesteśmy w miarę normalne:-) No:-) Mnie to humor poprawiło. Zdjęcia Maksymiliana obiecuję solennie wstawić......ale wysłać do wstawienia. Mam jeszcze zaległe zdjęcia Kawy z nowego domu:-). jestes wielka ale nie popadaj w samozachwyt ...:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:...popatrz kilka watków w tył a ja ci gderałam ze tola jest tobie przypisana i u ciebie znajdzie tylko ten 100% dom ....czy ja sie myliłam ...:diabloti::diabloti::diabloti:....nie tylko ty jeszcze o tym nie wiedziałas powodzenia jestes wielka ...wymiziaj tolenkę Quote
elmira Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 No jak to Ciebie nikt nie chwali??? Ja Ciebie chwaliłam!!! Ja też mialam wizje, gdzie Toleczka znajdzie dom! Quote
Neigh Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 No fakt...........ale jakaś taka niedochwalona się czułam:-). Quote
ANETTTA Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 aleeeeeeeeeeeee i tak ciężka droga przed toba bo my tu bedziemy czekac na nowe inf .......i bedziesz miała nas na głowie cały czs heheheheheh ciesze sie bardzo Quote
elmira Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Neigh napisał(a):No fakt...........ale jakaś taka niedochwalona się czułam:-). to Ciebie dochwalam raz jeszcze! Bo bardzo się cieszę, że Tola w domku. Quote
Ziutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Ja Ciebie też chwalę :cool3: :cool3: :cool3: :loveu: ale chcę : * zdjęcia Toli * zdjęcia Kawy * zdjęcia Papuga (tak jak Marka) * zdjęcia Maksymiliana Dziękuję :diabloti: Quote
Miki Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Ziutka napisał(a):Ja Ciebie też chwalę :cool3: :cool3: :cool3: :loveu: ale chcę : * zdjęcia Toli * zdjęcia Kawy * zdjęcia Papuga (tak jak Marka) * zdjęcia Maksymiliana Dziękuję :diabloti: A zdjęć Froda nikt nie chce ? Jestem niepocieszona!!! Quote
Neigh Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Zdjęcia Kawy prosssszę już wysyłam. TO z nowego domu, będziesz musiała wybrać, te które się nadają. Maksymilian to papuga:-). On ma na imię Maksymilian a na nazwisko Kura - moje nazwisko. Znaczy się dwuczłonowe ma. tak jak moja kotka nazywa się Melania Kot- ................... Od razu poważniej brzmi:-) Quote
malagos Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Neigh napisał(a):Papug jest "bo byku" - to najprawdziwsza żako jest. Dostałam ją całą bez piór, takie brzydliwe cuś......papuga z drugiego obiegu. Z odzysku, nawet żółwie mam z odzysku i darowizn:-) W sumie jak tak pomyślę.........to królika i szyszkowca kupiłam......reszta odzysk:-) Teraz jest całkiem urodziwa, pióra ma, gada i ogólnie super..........poza tym, że podłego charakteru:-). To ja postrasz, jak ja swoje, jak śpiewają sobie naraz wszystkie trzy, podczas gdy ja próbuję rozmawiać przez telefon, że już kupiłam włoszczyznę i wstawiam wodę w garnku :diabloti:........ Quote
Ziutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 No i gdzie te fotki Kawusi :mad: :mad: :mad: Miki - dawaj też zdjęcia Froda :lol: Dawajcie wszystko -Papuga Maksymiliana, Kawusie, Tolkę, Froda i co tam jeszcze chcecie :evil_lol: Quote
Marka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Właśnie! Chcemy fotki :mad: - WSZYSTKIE! :diabloti: ;) :lol: :loveu: Quote
Ziutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Neris napisał(a):Chiiitra jakaś ta Neigh, nie da chyba... Jak nie da to :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: :motz: :motz: :motz: :motz: Quote
Neigh Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Da........tylko czasu tradycyjnie jej brak:-). Moje..........pip ............pip kocice zwaliły dziś truchło choinki. No nie mogły ze 3 dni kurde poczekać......bym rozebrała!!! Już idę słac zdjęcia Kawy:-) Maksiowi cyknie w piątek zdjątka tajdzi - obiecała:-) Quote
Ziutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Ciotkiiii.....Neigh wcale nie okazała się aż tak bardzo chitra :evil_lol: Zaglądam sobie na pocztę a tam co :crazyeye: zdjęcia Kawusi :multi: :loveu: No to lećta kochane na jej wąteczek - właśnie wstawiłam :razz: /żeby nie szukać : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9301111#post9301111 Czekamy na kolejne fotki, został jeszcze papug i Tola - no i oczywiście Frodo od Miki :loveu: Quote
t_kasiek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 jak sie ciesze, ze Tola zostala u Ciebie :) :multi: a czy sa gdziej jej jakies nowe fotki ???? :) Quote
Ziutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 t_kasiek napisał(a): a czy sa gdziej jej jakies nowe fotki ???? :) Powinny być u mnie na mailu :evil_lol: ale ich nie ma :mad: Dostałam tylko Kawusię do wklejenia - ale Neigh TZ miał wczoraj święto więc jej wybaczam wczorajszą niedyspozycję - ale dzisiaj nie popuszczę :diabloti: Quote
Neigh Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Nowych fotek nie mam:-). Mam tylko te, ze spaceru onegdaj robione do ogłoszeń. Ja juz tysiąc razy mówiłam, że nie mam aparatu..... W piątek będzie u mnie znajoma, to ją cyknie - poproszę. Mogę Wam wysłać tylko te, które były robione na spacerze- cześć już tu jest Quote
t_kasiek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Neigh napisał(a): Ja juz tysiąc razy mówiłam, że nie mam aparatu..... :roll::roll::oops::oops: przepraszam - moe wiedzialam :( Quote
Ziutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Neigh napisał(a): Ja juz tysiąc razy mówiłam, że nie mam aparatu..... :ices_bla:....ciotka nie wiedziałam :motz: Widocznie nie doczytałam albo mnie nie było jak pisałaś :eviltong: Ale na wszelki niewielki dam dyla :scared:....coby mi się nie dostało za bardzo :diabloti:....jak ochłoniesz to wrócę....:ylsuper: Quote
Neigh Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Jenny co wyście są takie delikatne w obejściu?? To nie bylo ani ostre ani złośliwe:-) Dokładnie to jest tak : jak mam takiego rzęchowatego debilena.........ale nim ja nim zdjęcie zrobię to już zwirzaków ni ma:-) W piątek ma być u mnei Paulina - to ona pierwsze zdjęcia Tolce robiła, to i teraz zrobi:-) Quote
Recommended Posts