Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PILNY APEL

Potrzeba jakiś 12 osób, które zobowiążą się do wpłat po 20 zł - pilnie trzeba zabrać umierającego psa do hotelu. Pies jest molosowaty. I sprawa jest na JUŻ!Niewątpliwie będzie wymagał leczenia, ale tym się będę martwić potem.
Kto może pomóc ręka do góry.

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Ja bym proponowała nie wpuszczać więcej żadnych gości, jeśli nie będą mieli przy sobie aparatu cyfrowego - bo inaczej to się nie doczekamy tej galerii-Neigh-menażerii :cool3: :lol:

Posted

Uprzejmie informuję, że mam już płytę na której jest masa zdjęć Maksia.
Odebrałam podczas sesji zdjeciowej Teodra.......
Ale moze bym tak ciotki poszantażowała..........byście poodwiedzały wątek Teosia cio?
Zdjęcia bedą jak odzyskam swój komp, na razie to kątem u dziecka siedzę.....

No i w ogóle to chciała poinformowac, ze Toleńka jest tak ze 2-3 razy większa niż w momencie znalezienia. No i nie boi się już wszystkiego. Ma swoje lęki i paranoje, ale kto ich nie ma.........

• 2 months later...
Posted

To moje starsze dziecko. A zdjęcia Tajdzi robi cudne, co nie?

Wprawdzie uroda to tak naprawdę jedyna zaleta Toli.......ale co tam, nie mam siły sie skarżyć......

Posted

Neigh napisał(a):
To moje starsze dziecko. A zdjęcia Tajdzi robi cudne, co nie?

Przecudne bym rzekła tak nieskromnie :cool3: hmm...ale co tu się dziwić, z takimi modelami :loveu: to jak mają wyjść brzydkie :roll:

Neigh napisał(a):
Wprawdzie uroda to tak naprawdę jedyna zaleta Toli.......ale co tam, nie mam siły sie skarżyć......

Eee....no nie mów, że nie jest mądrym psem :mad:
A jak się dogaduje z Tygrysem :razz:

Posted

On ją traktuje tak hmmm jak "niedorozwinięte dziecko specjalnej troski" - jak my wszyscy. Ona jest mocno hmm nooo specyficzna. Nie zrozumie kto nie pozna osobiście...

• 4 months later...
Posted

Świetnie:-)
Wchodzi do domu bez problemów, nauczyła sie włazić na kanapę........jakimś cudem czasem wejdzie na posłanie. To są naprawdę ogromne postępy. Pcha się do głaskania. Nawiązuje kontakt wzrokowy.

Nadal się boi podłogi.....w kuchni nigdy nie była.
Ryje jak ryła - tłumaczenia, że nie jest kretem guzik dają.
Czasem gryzie się z Brombą........i to tak nie na żarty. Raz Brombolina niemal do szycia była.....

Poza tym wredno to takie trochę, gdyby nie było takie bojaźliwe.......byłyby problemy wychowawcze.

Czasem wołana przychodzi......

Noo i kawał baby się z niej zrobił. Co tu kryć .......Toleńka jest tłuczkowaty autystyk, ale urody niebywałej:-)

Posted

Ziutka napisał(a):
A jak się dogaduje z Tygrysem ?

Nie ma problemów najmniejszych. Jakiś czas po sterylizacji Tiger przestał się nią interesować jako obiektem westchnień.

Wkurza go czasem, jak za bardzo za uczy ciągnie......ale Tygrys jest świety człowiek tfu pies!