akucha Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 A ja dzisiaj w Szczytnie byłam... Nie mamy tam dogomaniaczek chyba. Była Iwlajn, ale teraz mieszka gdzies w Trójmiescie. Quote
akucha Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 To jeszcze na mapie dogo znalazłam: SZCZYTNO Niufek Monika gg: 8665321 monika.nowotka@vp.pl W Szytnie jest schronisko, może w razie czego ktoś od nich pomoże? Quote
Ziutka Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Aga, dostałam taką odpowiedź odnośnie tamtego maila o Tolci od tych idiotów :angryy: : pisząc "dziewczyna" nie miałam na myśli tego że będzie rodziła szczeniaki tylko to że poprostu mój bernardyn będzie miał przyjaciela poniewarz mój pies też jest wysterelizowany ... [FONT=Verdana]I kolejny mail który przyszedł po 10 minutach od tego wyżej :angryy: : [/FONT]raczej juz jej nie przygarne ;( moja siostra dala mi swoją bernardynke ;(:(:(:(:(:( Quote
elmira Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Kochana,ja już sie zapienilam :) ...że mi net szwankuje...a weszłam na wąteki widze, że Ciocia Neigh ma własn plan działania:* Quote
Neigh Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Wcale nie ma......Elmiro. Tylko skoro ktoś się pojawił.... Akucha też znalałam Niufek...... Napiszę zobaczymy........ Z drugiej strony wcale nie jest powiedziane, że to ten dom.....po prostu nie chcę Cię Emiro obciążać ogłoszeniami, skoro się pojawiła jakaś szansa...... Chociaż ja bym wolała ją tak wyadoptować, żeby sama mogła wszystko sprawdzić..... Kawy allegro właśnie mi się przed chwilą skończylo.......Zainteresowanie zerowe.... Quote
Neigh Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='Ziutka']Aga, dostałam taką odpowiedź odnośnie tamtego maila o Tolci od tych idiotów :angryy: : pisząc "dziewczyna" nie miałam na myśli tego że będzie rodziła szczeniaki tylko to że poprostu mój bernardyn będzie miał przyjaciela poniewarz mój pies też jest wysterelizowany ... [FONT=Verdana]I kolejny mail który przyszedł po 10 minutach od tego wyżej :angryy: :[/FONT] raczej juz jej nie przygarne ;( moja siostra dala mi swoją bernardynke ;(:(:(:(:(:( Ja bym mu napisała, by miast w bernardynkę zainwestował w leczenie min. dysleksji....... Quote
Ziutka Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Neigh napisał(a):Ja bym mu napisała, by miast w bernardynkę zainwestował w leczenie min. dysleksji....... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Odpisać mu ciotka :cool3: Quote
elmira Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Ziutka napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Odpisać mu ciotka :cool3:z Ja z tym allegro się zaoferowałam się na zawsze ! Kiedy uznasz, że jest czas i masz potrzebe , to wystawię. Pozdrawiam!!! Quote
Neigh Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Elmira, napisałam Ci pw - mogłabyś mi podać swój adres mailowy??? Quote
t_kasiek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 to w koncu Tola ma dom czy to nieaktualne ???? :( Quote
Neigh Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 a nie wiadomo - na razie brak osoby do sprawdzenia domu. W ciemno jej nie wyślę.......mowy nie ma!!! Quote
Niufka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Niufka nie Niufek, bo ja dziewczynka jestem (oj, chciałabym, ale wiek nie ten) :) Posprawdzamy jak trzeba :) Quote
Neigh Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 No dooobra, to ja Ci w takim razie wysyłam Pw, bo maila już wysłałam:-) Quote
Neigh Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Niufek hallllo odezwij się.........na maile też nie odpowiada. A ja już tej Pani ze Szczytna napisłam smsa, że się ktoś z nią skontaktuje....... Quote
Niufka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 No jak to nie odpowiada? Toż odpowiadam na każdy e-mail. Nie chciałam dzwonić, bo będę w domu dopiero po Sylwestrze (taki świąteczno-noworoczny czas migracji). To co ja teraz tej osobie będę głowę zawracać i umawiać się z tygodniowym wyprzedzeniem, jak nie wiem dokładnie, którego będę w Szczytnie. Jeśli jest ktoś, kto szybciej to zrobi, to ustępuję drogi. Quote
Neigh Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Nie, nikt tego wcześniej nie zrobi. Jest inny problem mam kolejną chętną - dla odmiany w Kosowie Lackim.........to jest chyba gdzieś ze 100 km od Warszawy. I nie wiem co robić. No nic.........spróbuję sprawdzić drugi dom, od przybytku głowa nie boli:-) Co najwyżej inną suńkę zaproponuję. Niufka, a mogłabyś mi podać swój numer tel? Tak jak Ci pisałam w mailu ( podając swój ) komunikacja byłaby szybsza. Quote
ANETTTA Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 pamietaj u emir jest sunia 8 m-cy i ok 2 letnia czekaja na domek .....gdyby tola szła do szczytna ...... Quote
Neigh Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 No mam problem. Dzwoniłam dzisiaj do Pani chętnej zaadoptować Tolkę - tej ze Szczytna. Bo dom i osoba zapowiadała się fajnie i głupio mi było, że jakoś tak cisza zapadła. Niufka się z Panią niestety nie skontaktowała......... Nie mam też numeru telefonu Niufki......zupełnie nie wiedząc jak wybrnąć podałam Niufki maila, ale ponieważ jest ogólnie dostępny na mapie dogo - to nie widziałam w tym niczego złego.. Jakieś sugestie jak inaczej sprawdzić dom? Tam jest 7 letnie dziecko, które czeka na psa.........jeśli nie tego to pewnie innego - głupio ich tak trzymać, bo w końcu żadnego od nas nie wezmą.......a u Emir kilka by sie podobnych znalazło......... Quote
Neris Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Niufka pisała, że wróci po Sylwestrze, może będzie dopiero w weekend? Quote
Neigh Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 To jest jak najbardziej możliwe......cóż pozostaje uzbroić się w cierpliwość...... Quote
ANETTTA Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 szkoda psiaków bo juz mogłyby dupcie grzac Quote
Neigh Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Tolce to się akurat żadna krzywda nie dzieje. W ogóle to mam kurcze problem z tą adopcją...... Quote
Recommended Posts