Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga, dostałam taką odpowiedź odnośnie tamtego maila o Tolci od tych idiotów :angryy: :

pisząc "dziewczyna" nie miałam na myśli tego że będzie rodziła
szczeniaki tylko to że poprostu mój bernardyn będzie miał przyjaciela poniewarz
mój pies też jest wysterelizowany ...
[FONT=Verdana]I kolejny mail który przyszedł po 10 minutach od tego wyżej :angryy: :

[/FONT]raczej juz jej nie przygarne ;( moja siostra dala mi swoją bernardynke
;(:(:(:(:(:(

Posted

Wcale nie ma......Elmiro. Tylko skoro ktoś się pojawił....

Akucha też znalałam Niufek......
Napiszę zobaczymy........

Z drugiej strony wcale nie jest powiedziane, że to ten dom.....po prostu nie chcę Cię Emiro obciążać ogłoszeniami, skoro się pojawiła jakaś szansa......

Chociaż ja bym wolała ją tak wyadoptować, żeby sama mogła wszystko sprawdzić.....

Kawy allegro właśnie mi się przed chwilą skończylo.......Zainteresowanie zerowe....

Posted

[quote name='Ziutka']Aga, dostałam taką odpowiedź odnośnie tamtego maila o Tolci od tych idiotów :angryy: :

pisząc "dziewczyna" nie miałam na myśli tego że będzie rodziła
szczeniaki tylko to że poprostu mój bernardyn będzie miał przyjaciela poniewarz
mój pies też jest wysterelizowany ...
[FONT=Verdana]I kolejny mail który przyszedł po 10 minutach od tego wyżej :angryy: :[/FONT]

raczej juz jej nie przygarne ;( moja siostra dala mi swoją bernardynke
;(:(:(:(:(:(

Ja bym mu napisała, by miast w bernardynkę zainwestował w leczenie min. dysleksji.......

Posted

Neigh napisał(a):
Ja bym mu napisała, by miast w bernardynkę zainwestował w leczenie min. dysleksji.......

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Odpisać mu ciotka :cool3:

Posted

Ziutka napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Odpisać mu ciotka :cool3:
z

Ja z tym allegro się zaoferowałam się na zawsze ! Kiedy uznasz, że jest czas i masz potrzebe , to wystawię. Pozdrawiam!!!

Posted

Niufek hallllo odezwij się.........na maile też nie odpowiada. A ja już tej Pani ze Szczytna napisłam smsa, że się ktoś z nią skontaktuje.......

Posted

No jak to nie odpowiada? Toż odpowiadam na każdy e-mail.
Nie chciałam dzwonić, bo będę w domu dopiero po Sylwestrze (taki świąteczno-noworoczny czas migracji). To co ja teraz tej osobie będę głowę zawracać i umawiać się z tygodniowym wyprzedzeniem, jak nie wiem dokładnie, którego będę w Szczytnie.
Jeśli jest ktoś, kto szybciej to zrobi, to ustępuję drogi.

Posted

Nie, nikt tego wcześniej nie zrobi. Jest inny problem mam kolejną chętną - dla odmiany w Kosowie Lackim.........to jest chyba gdzieś ze 100 km od Warszawy.
I nie wiem co robić. No nic.........spróbuję sprawdzić drugi dom, od przybytku głowa nie boli:-) Co najwyżej inną suńkę zaproponuję.

Niufka, a mogłabyś mi podać swój numer tel? Tak jak Ci pisałam w mailu ( podając swój ) komunikacja byłaby szybsza.

Posted

No mam problem.

Dzwoniłam dzisiaj do Pani chętnej zaadoptować Tolkę - tej ze Szczytna. Bo dom i osoba zapowiadała się fajnie i głupio mi było, że jakoś tak cisza zapadła. Niufka się z Panią niestety nie skontaktowała.........

Nie mam też numeru telefonu Niufki......zupełnie nie wiedząc jak wybrnąć podałam Niufki maila, ale ponieważ jest ogólnie dostępny na mapie dogo - to nie widziałam w tym niczego złego..

Jakieś sugestie jak inaczej sprawdzić dom? Tam jest 7 letnie dziecko, które czeka na psa.........jeśli nie tego to pewnie innego - głupio ich tak trzymać, bo w końcu żadnego od nas nie wezmą.......a u Emir kilka by sie podobnych znalazło.........