Neigh Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Neigh napisał(a):Wydatki: 90 zł - leczenie babeszja 30 zł - wizyta kontrolna + odrobaczenie + 130 zł - usg, szczepienie zakaźne, drugie odrobaczenie 70 zł - tabletki ver.....coś tam na leczenie alergii Wydatki Tola razem 320 zł Wpłaty: 180 zł Przyjaciele Trusta 50 zł - Gusia 0106 - też z powyższej bandy;-) Razem 230 zł W pas się głęboko kłaniam:-) Kolejna wpłata Mój anioł p. Teresa zrobiła zbiórkę w pracy 100 zł z tej zbiórki idzie na Tolę Razem 330 zł Jeszcze raz bardzo dziękuję. Dziś idziemy na kontrolę do weta, zobaczymy co się okaże. No i cały czas zbieramy na sterylkę....jesli nowy właściciel się zobowiąże do sterylizacji na własny koszt - ok. pieniądze pójdą na psa wskazanego przez darczyńców:-) Quote
Neigh Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 No i nikt się moją Tolą nie interesuje.......szkoda:-( Quote
maggiejan Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ta ślicznotka nie ma jeszcze wielbiciela????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Neigh Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Mnie to też szokuje.............myślałam, że błyskawicznie znajdzie dom. Odchuchałam, wykarmiłam, wyleczyłam, zaszczepiłam.........I CISZA. Ze 3 telefony w jej sprawie - ale żaden z nich nie rokował....... Quote
maggiejan Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 A rozpuściłaś wici wśród wielbicieli bernardynów? Quote
Neigh Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Hmm - prosiłam osoby "siedzące w bernardynach", ale nie wiem z jakim skutkiem Inna sprawa, że Tola to nie jest bernardyn - to jest śliczny kundliszon, któremu najbardziej po drodze w stronę bernardyna:-) Quote
maggiejan Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Może nie bernardyn, ale bardzo bernardynowaty. :lol: Powinna spodobać się każdemu, a szczególnie amotorom bernardynów. Quote
Neigh Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Powinna, tu się zgodzę. To jest paranoja - ładna, zgrabna, bez nałogów i nic.........szok:-) Quote
maggiejan Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Zastanawiam się, czego ci ludzie oczekują? :crazyeye: Może za dobra jest? :lol: Quote
Neigh Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Napisał Neigh Wydatki: 90 zł - leczenie babeszja 30 zł - wizyta kontrolna + odrobaczenie + 130 zł - usg, szczepienie zakaźne, drugie odrobaczenie 70 zł - tabletki ver.....coś tam na leczenie alergii Wydatki Tola razem 320 zł + wczorajsze szczepienie przeciwko wściekliźnie - 30 zł Razem 350 zł Wpłaty: 180 zł Przyjaciele Trusta 50 zł - Gusia 0106 - też z powyższej bandy;-) Razem 230 zł + 100 zł p. Teresa od Trusta Razedm 330 zł Quote
Neigh Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Dzięki uprzejmości pewnego dogomaniaka o imieniu Marek ( nicka nie pamietam, ale sprawdzę ) - serdeczne dzięki!!!! Tola ma nowe zdjęcia:-). Wyszła CUDNIE. Bardzo apeluję o pomoc w ogłaszaniu suńki. Skończyło się nam allegro przy wyniku - dwa zapytania, To jest tak: ona jest już u mnie ponad 2 miesiące chyba, bardzo sie przywiązuje i do mnie i do mojej rodziny i do mojego stada. Przy jej kruchej psychice powinna jak najszybciej zmienić dom - bo potem to po prostu będzie kolejne porzucenie i trauma. Dlatego proszę........pomóżcie mi znaleźć jej fajny dom. No i wkleić zdjęcia tradycyjnie też:-) Quote
Ziutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Tola na spacerze :loveu: :loveu: :loveu: [SIZE=2] Quote
Neigh Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Tradycyjnie wieeelkie dzięki Ziutce za wstawienie:-) Prawda, że sliczny ten mój tymczas??? No i: - sama wchodzi do domu. - sama weszła do weta / nie trzeba już wpychać - daje sobie przypiąć smycz - przepięknie sie zachowuje na spacerze/nadal nie spuszczam ze smyczy - wybiegać się nadal moze tylko u mnie w ogrodzie - nadal płochliwa, ale bez paniki - pieknie przychodzi wołana - nie boi się już miski - obgryza niektóre gryzaki jadalne - zabawka nadal nie wiadomo do czego służy. O co ci chodzi kobieto.......tak mi sie przygląda. No zrobiła szokujące postępy:-)Nawet moja Mama ( a o komplement u niej trudno - zwłaszcza dla tymczasa ) rzekła: nie ten sam pies. I fakt:-) Quote
Neigh Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 I nawet nikt się nie pozachwycał???? A nie wstyd Wam?:angryy: Quote
wtatara Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 piekna sunia a jaka mądra. Dzięki za opiekę nad sliczną Quote
Neigh Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 A bardzo proszę........tylko nie ukrywam, że dla Tolkowego dobra powinien się nią opiekować już stały dom..... Quote
elmira Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Neigh napisał(a):I nawet nikt się nie pozachwycał???? A nie wstyd Wam?:angryy: Oj, bez nerwów proszę :D - dzisiaj dopiero na Twoją TPięknote trafiłam :) Śliczna z niej dziewczyna. Nadal się boi smyczy, kabelków itp? Pozdrawiam Was serdecznie:) Quote
Ziutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 A jakieś ogłoszenia to Toleńka ma :roll: Quote
Neigh Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Miała allegro, co jej sama zrobiłam, ale się było wczoraj skończyło ( a moze przedwczoraj ) no i nie wiem........wznowić teraz czy po Świętach? Quote
maggiejan Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Tola wygląda jakby miała bardzo elegancki makijaż. Quote
Neigh Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 No bo ona bez "zrobienia oka" na spacer nie wyjdzie.........Mowy nie ma:-) A jeszcze jak usłyszała ze zdjęcia bedą.......to wiecie.....szaleństwo;-) Quote
elmira Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Neigh napisał(a):Miała allegro, co jej sama zrobiłam, ale się było wczoraj skończyło ( a moze przedwczoraj ) no i nie wiem........wznowić teraz czy po Świętach? Jestem "Swieża" na dogo, ale moim zdaniem atakowaćna maksa! Jeśli chcesz, to wystawimy allegro. Chociaż tak odciążymy. Quote
Recommended Posts