Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękna i wzruszająca ta opowieść o odwiedzinach Włodka. Wierzę w to, że osoby które odeszły mają zdolność odwiedzania nas żyjących na różne sposoby. Częste są opowieści o tym jak zmarli bliscy ostrzegają przed czymś (np. w śnie) tych, którzy zostali na ziemi. Wiem też ze słyszenia, że zwierzęta najwcześniej wyczuwają gości "z zaświatów".
Śliczne zdjęcia :-)

Posted

Własnie jestem w pociagu; wracam do Wroclawia. Wrażania? Niesamowite! NIESAMOWICIE CIEPŁE, POZYTYWNE, SERDECZNE !!! Obiecałem Edytce że cosik tu napiszę o tym, co działo się u BBBBB od wtorku. O tych cudownych trzech dniach z Edytką, Gosią (Malgorzatat - jesteś Wielka i Kochanie Kochana!!!), ze Stefanem Wspaniałym, z ukochanym Brajluniem, slodziutkią Bajeczką, milusią Boneczką, przymilastym Boryskiem i szczekadorkowym Bartusiem - ale i również towarzyszącymi mi Czorcinkiem i zalizujacym Reksikiem, ale..... _ jutro mój Mały Wilczurek Nikitka ma operację (sterylka i takie tam inne...) - więc proszę - poczekajcie parę dni. I proszę - jutro po 10:30 bądźcie blisko pozytywnymi myślami przy Małym Wilczurku!. Proszę.........

Posted

O jak tłoczno było u Edytki :-) Brajluś w bandamce ładnie wygląda. :happy1: Wreszcie udało mi się przeczytać cały napis na tej fajnej koszulce :turn-l:

Posted

WILCZUREK napisał(a):
Mały Wilczurek na dwie godziny przed operacją.... Trzymajcie kciuki; ślijcie pozytywne fluidy... proszę....

Wilczurku, a może założysz swój wątek i galerię swojego psiaczka?... Na pewno chętnie będziemy tam zaglądać... :razz: