Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brutus wraca dzięki byłym właścicielom którzy po 2 tygodniach trzymania psa po konsultacji telefonicznej z lekarzem otrzymali diagnoze- uczulenie. Psiaka przywieźli i zostawili bez większych uczuć chociaż byli w nim podobnież bardzo zakochani... Czasami zastanawiam się czy to głupota ludzka czy brak serca powoduje takie wydarzenia...

Posted

Oj Brajlusiu, piesku cudny i biedny, czy tobie musi się co jakiś czas przyplątać krwotok lub inne paskudztwo? Gdy tylko pomyślę sobie czasem, że może psisko już wyleczyło się z tych przypadłości, że na wikcie i opiece swojej nieocenionej pani doszedł już do siebie po wszelkich przykrościach z przeszłości to zaraz Edytka pisze, że Brajl krwawi :placz: Trzymam kciuki za zdrówko i czekam na najnowsze wiadomości :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

To Sarabi, prawda? Kolejny piesek, któremu Brajlusiowy psi anioł pomógł odnaleźć swoje miejsce na ziemi...
Trzymamy kciuki za odpowiedzialny domek dla Brutusa, no i nieustajaco ślemy dobrą energię dla bohatera tego wątku:loveu:

Posted

Byliśmy wczoraj u weta.Brajl dostał zastrzyki i doustne leki.Dziś jest już lepszy,jutro znowu jedziemy na kolejne zastrzyki.

Widac,ze chłopak czuje sie lepiej bo ma więcej werwy i zaczyna rozbrabiac.Dzisiaj pojechałam do mamy na obiad,a Brajl i Bonka zostały w domu.Kiedy wróciłam mało nie dostałam zawału.Brajl wyciągnął kosz na śmieci,cały rozwalił i wyżarł stary makowiec:shake::angryy:Modle sie teraz zeby nie dostał kolejnej sraczki..No chyba,ze Bonka mu pomagała:shake:

Posted

egradska napisał(a):
Na pewno pomagała, przecież jej się też nudziło bez Was;)

No to oba będa miały sraczke:angryy::mad:
Będe musiała niestety wynosić kosz bo Brajl ustawicznie sie do niego dobiera:shake:Biedny,głodny pies,musi polowac na jedzonko:evil_lol:

Posted

BajkaB napisał(a):
No to oba będa miały sraczke:angryy::mad:
Będe musiała niestety wynosić kosz bo Brajl ustawicznie sie do niego dobiera:shake:Biedny,głodny pies,musi polowac na jedzonko:evil_lol:

Znam ten ból:evil_lol:
U nas nic co jest zjadliwe nie może zostać na wierzchu:evil_lol:
A kosz na śmieci to rarytas!!!!!

Posted

Hmmm, może to nieodpowiednie miejsce ale z racji że przewija się tutaj sporo osób... Szukam pilnie transportu Sosnowiec- Zielona Góra - Sosnowiec. Albo Zielona Góra - Wrocław. Albo jakiejkolwiek innej możliwości... Mam mało czasu inaczej szczeniak trafi do pseudohodowli. A uwierzcie mi- będą mieli z niej używanie. Czy ktoś zna kogoś kto mógłby nam pomóc? Jeśli będzie potrzeba zwrócę za paliwo.