Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja na szczęście też mam poczucie humoru i na tyle kocham psiaki,ze nie robie z tego problemu.:lol:
Rano Bercia narżneła kupę jak stodołe w kuchni,a potem zeżarła kotlety co miały byc na obiad:shake:

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ANETTTA napisał(a):
a co tam kotlety .dla rodziny ..:evil_lol::diabloti:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a smakowały suni .....aby ...

To były mielone..A skoro zeżarła 4 to chyba lubi moją kuchnie..:evil_lol:

Posted

WCZORAJ maiłam SZANSE poznać osobiście całe stadko i jestem zakochana w brajlu no i reszcie też ale pierwszy raz w życiu widziałam jak piesek może sie przystosować do życia bez oczu to niesamowite :crazyeye:on jest cudowny i ogromny :loveu: pozdrowienia dla Edytki za siłę.

Posted

AniaAniołek napisał(a):
WCZORAJ maiłam SZANSE poznać osobiście całe stadko i jestem zakochana w brajlu no i reszcie też ale pierwszy raz w życiu widziałam jak piesek może sie przystosować do życia bez oczu to niesamowite :crazyeye:on jest cudowny i ogromny :loveu: pozdrowienia dla Edytki za siłę.

ja tez nie moglam uwiezyć dopóki go nie poznałam i byłam w szkou pozytywnym ....

Posted

Zabrałam dzisiaj Bertę do weterynarza.Doktor Dziak obejrzał naszego miśka,obmacał i stwierdził ze jest wszystko dobrze poza lekkim stanem zapalnym oczka.Dziewczynka dostała tabletki na odrobaczenie i została zaszczepiona na choróbska wszelakie.Budziła ogólny zachwyt.W poczekalni koniecznie chciała zaprzyjaźnić się z każdym ludziem i psem.
Najbardziej mnie cieszy,ze zaczyna bardzo powoli,ale jednka,przekonywac się do samochodu.Wprawdzie do bagażnika trzeba ją jeszcze wnosić,ale juz nie szarpie się i nie próbuje z niego wyłazić.
Przy Brajlu mam doskonały trening,ale jak jeszcze troche Bertę ponoszę to spokojnie moge Pudziana pokonac...:evil_lol:

I kilka fotek

No dobra,rób ten zastrzyk..

Ale już wychodzę..

Teraz pospaceruje..

Poganiam z kumpelą..

I sie napiję...

Wybaczcie ale na szersze relacje nie mam po prostu siły ..
Powiem tylko,ze Tomek już po zabiegu.

Posted

Bardzo ladny psiak i dosc spory,ja bym go wziela ale niestety nie moge choc bym chciala,ja mieszkam w wierzowcu i na dodatek u mamy a ma ona 73 lata wiec ona nie miala by sily zeby go wyprowadzac jak ja jestem w pracy,nie mam nikogo z rodziny kto by mial domek z ogrodkiem ani nikogo znajomego,taki pies musi miec spora przestrzen zeby sie dobrze wybiegac,na scislosc ja sama bym wziela ale ze wzgledu na mame nie moge bo jest starsza osoba i schorowana napewno byla by przeciwna zebym wziela takiego olbrzyma,:shake:jest mi przykro basiu ze tak wyszlo:-(