Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mimo, że nikt kciuków nie trzymał, Tami pojechała dziś do nowego domu. Zamieszka w Luboniu z młodym, fajnym małżeństwem i dwójką dzieci.
Wszystkiego najlepszego sunieczko :loveu: Bądź już zawsze bardzo szczęśliwa!!!

Posted

GoniaP napisał(a):
Mimo, że nikt kciuków nie trzymał, Tami pojechała dziś do nowego domu. Zamieszka w Luboniu z młodym, fajnym małżeństwem i dwójką dzieci.
Wszystkiego najlepszego sunieczko :loveu: Bądź już zawsze bardzo szczęśliwa!!!

Ja trzymałam, moja droga, chyba wiesz:lol:
To trzeci zwierzak na "t", który w ciągu tygodnia opuścił ten schron - Tobi, Tusia, Tami:loveu:

Posted

basiaap napisał(a):
Ja trzymałam, moja droga, chyba wiesz:lol:
To trzeci zwierzak na "t", który w ciągu tygodnia opuścił ten schron - Tobi, Tusia, Tami:loveu:
To co zmieniamy Cudakowi imię na Tito :razz:?

Posted

GoniaP napisał(a):
To co zmieniamy Cudakowi imię na Tito :razz:?

He he, mi takie podobne myśli chodzą po głowie też:cool3:

A ja donoszę, że Tami nie tylko już w domu, ale i po sterylce:)

Posted

basiaap napisał(a):

A ja donoszę, że Tami nie tylko już w domu, ale i po sterylce:)
To ja doniosę, iż Tami czuje się świetnie :lol: Ranka goi się fantastycznie! Państwo są zachwyceni Tami, która nie odstępuje ich na krok, bawi sie już piłeczką, rojbruje z dziećmi, sygnalizuje chęć wyjścia na dwór. Usłyszałam dziś same ochy i achy. Wkrótce będą zdjęcia!

Posted

GoniaP napisał(a):
To ja doniosę, iż Tami czuje się świetnie :lol: Ranka goi się fantastycznie! Państwo są zachwyceni Tami, która nie odstępuje ich na krok, bawi sie już piłeczką, rojbruje z dziećmi, sygnalizuje chęć wyjścia na dwór. Usłyszałam dziś same ochy i achy. Wkrótce będą zdjęcia!

Cudownie, bardzo się cieszę ze szczęścia Tami:multi:

• 4 weeks later...
Posted

Witam!
Przepraszam że dopiero teraz ale ostatnio jakoś brak czasu spowodował odstawienie komputera na bok.
Tami jest już szczęśliwym i kochanym pieskiem. Bardzo lubi się bawić swoją piłeczką i wychodzić na spacery. Na spacerach bardzo rwie się do innych psiaków i ciągnie na smyczy ale myślę że musi się jeszcze tego nauczyć :) Jest pasiakiem typowo kanapowym, bardzo lubi ciepło drugiej osoby. Wszyscy domownicy bardzo ją pokochali, jest grzeczna i ułożona :) Pozdrawiam bardzo serdecznie.
M.G.