GoniaP Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Mimo, że nikt kciuków nie trzymał, Tami pojechała dziś do nowego domu. Zamieszka w Luboniu z młodym, fajnym małżeństwem i dwójką dzieci. Wszystkiego najlepszego sunieczko :loveu: Bądź już zawsze bardzo szczęśliwa!!! Quote
basiaap Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 GoniaP napisał(a):Mimo, że nikt kciuków nie trzymał, Tami pojechała dziś do nowego domu. Zamieszka w Luboniu z młodym, fajnym małżeństwem i dwójką dzieci. Wszystkiego najlepszego sunieczko :loveu: Bądź już zawsze bardzo szczęśliwa!!! Ja trzymałam, moja droga, chyba wiesz:lol: To trzeci zwierzak na "t", który w ciągu tygodnia opuścił ten schron - Tobi, Tusia, Tami:loveu: Quote
GoniaP Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 basiaap napisał(a):Ja trzymałam, moja droga, chyba wiesz:lol: To trzeci zwierzak na "t", który w ciągu tygodnia opuścił ten schron - Tobi, Tusia, Tami:loveu: To co zmieniamy Cudakowi imię na Tito :razz:? Quote
basiaap Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 GoniaP napisał(a):To co zmieniamy Cudakowi imię na Tito :razz:? He he, mi takie podobne myśli chodzą po głowie też:cool3: A ja donoszę, że Tami nie tylko już w domu, ale i po sterylce:) Quote
GoniaP Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 basiaap napisał(a): A ja donoszę, że Tami nie tylko już w domu, ale i po sterylce:) To ja doniosę, iż Tami czuje się świetnie :lol: Ranka goi się fantastycznie! Państwo są zachwyceni Tami, która nie odstępuje ich na krok, bawi sie już piłeczką, rojbruje z dziećmi, sygnalizuje chęć wyjścia na dwór. Usłyszałam dziś same ochy i achy. Wkrótce będą zdjęcia! Quote
basiaap Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 GoniaP napisał(a):To ja doniosę, iż Tami czuje się świetnie :lol: Ranka goi się fantastycznie! Państwo są zachwyceni Tami, która nie odstępuje ich na krok, bawi sie już piłeczką, rojbruje z dziećmi, sygnalizuje chęć wyjścia na dwór. Usłyszałam dziś same ochy i achy. Wkrótce będą zdjęcia! Cudownie, bardzo się cieszę ze szczęścia Tami:multi: Quote
GoniaP Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Witam! Przepraszam że dopiero teraz ale ostatnio jakoś brak czasu spowodował odstawienie komputera na bok. Tami jest już szczęśliwym i kochanym pieskiem. Bardzo lubi się bawić swoją piłeczką i wychodzić na spacery. Na spacerach bardzo rwie się do innych psiaków i ciągnie na smyczy ale myślę że musi się jeszcze tego nauczyć :) Jest pasiakiem typowo kanapowym, bardzo lubi ciepło drugiej osoby. Wszyscy domownicy bardzo ją pokochali, jest grzeczna i ułożona :) Pozdrawiam bardzo serdecznie. M.G. Quote
Recommended Posts