GoniaP Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Nie masz sumienia!!! Ty, tak ty! Człowieku, który wyrzuciłeś psie dziecko z samochodu! To nie ty?? Łżesz! Ale zło, które wyrządziłeś powróci do ciebie! Nie wierzysz?? Trudno! Przekonasz się sam. Może nie dziś, może nie jutro, ale przekonasz się na pewno! Nawet jeśli to będzie "kiedyś". Jak Tami będziesz biegać zdezorientowany... Jak Tami będziesz przerażony... Jak Tami będziesz skomleć...o litość Jak Tami będziesz żebrać... Jak Tami będziesz się bał... Jak Tami będziesz wył z samotności... Skończysz jak śmieć! nie jak Tami... Bo Tami najpierw spotkała większego i starszego kolegę, który był dla niej wsparciem i przewodnikiem... To on - Bilbo - najpierw usłyszał jej wołanie o pomoc. To w jego futro wtulała się w ciemne noce dopóki nie przyszła pomoc... To on dzielił się z nią resztkami ze śmietników zanim razem nie trafili do przytuliska. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97181 W przytulisku Tami i Bilbo znaleźli ciepły kąt. Są teraz bezpieczni i najedzeni. Czekają na miłość. I znajdą ją. A ty człowieku nie licz na łaskę! Jesteś potępiony! Mała Tami właśnie przechodzi swoją pierwszą cieczkę. Powoli wkracza w dorosłość. Mimo wyrządzonych jej krzywd, mimo piekła, które przeszła, jest cudownym małym pieskiem, który czeka na odmianę losu na lepsze. Pomożemy jej, prawda? Prawda?? Quote
fizia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Eghh żeby adresat mógł to przeczytać, może by mu to dało do myślenia...chociaż do tego potrzebne by było sumienie.... Quote
kaLOlina Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 straszne...taka bida:( kolejna....gdzie teraz jest sunieczka?? skad ty je Goniu bierzesz?? Quote
GoniaP Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Wokół nas jest morze cierpienia... Wystarczy tylko chcieć dojrzeć... z resztą to nie Tobie Karolinko mówić. Tami, to towarzyszka Cudaczka... Quote
starlet1 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 KaLOlino, a ty skąd je bierzesz? Co wejdę na jakiś wątek to masz znalezioną jakąś bidę :evil_lol: . A dla Tami to mam narzeczonego-znajdkę :diabloti:. Gonia, może chcesz założyć hodowlę? Mój łobuziak prawie tak samo wygląda, ma około 6 miesięcy i...nikt go nie szuka :shake: http://www.garnek.pl/psykota Quote
GoniaP Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Tami, jesteś zwykłym kundelkiem, ale ktoś na pewno cię pokocha... Quote
fizia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Trzymam mocno kciuki!!! Chetnie pomogę w ogłoszeniach. Quote
GoniaP Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 fizia napisał(a):Chetnie pomogę w ogłoszeniach. Fiziu, a umiesz robić bannerki? Quote
GoniaP Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Niechże ją ktoś wypatrzy... Ona teraz ma cieczkę... Gonią ją psy... Na szczęście wykastrowane, ale to i tak wielki stres dla młodziutkiej suni... Quote
anula1959 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Tamisiu kochana, może teraz będzie ci łatwiej znależć swojego Człowieka : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=266220563 Wierzę w to mocno! Quote
GoniaP Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Na Ciebie zawsze można liczyć Anula. Dziękuję :loveu: Quote
anula1959 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Jeżeli tylko mogę , zawsze .......pomogę;) Quote
GoniaP Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 anula1959 napisał(a):Jeżeli tylko mogę , zawsze .......pomogę;) Wiem... Dowiodłaś już tego nie jeden raz :loveu: Tami, skacz po dom!!! Quote
caroolcia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Jakie słoneczko małe - ja już przestaję w Ludzi wierzyć :shake: Quote
basiaap Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Słodziaczek malutki:-( Ciotka, powtórzę się - skad Ty wenę do płodzenia tych łzawych, dramatycznych tekstów bierzesz???;) Mam nadzieję, że po cieczce będzie sterylka:roll: Poproszę dziewczyny, zeby wstawiły Tami na inne portale. Quote
fizia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=18857 Quote
basiaap Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ciotko Goniu miałaś mi wysłać fotki!:mad: Quote
basiaap Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Wzruszająca jest historia Tami i Bilba:placz: Dobrze że choć siebie odnalazły na tym paskudnym świecie. Malutka Tami musi znaleźć domek!!! Quote
Recommended Posts