Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Problem z wetem jest zdecydowanie logistyczny, tata widzi boksie tylko rano i wieczorem, nie ma co liczyc na to, ze zrobi sobie wolne. a dzisiaj znowu wyjechal na kilka dni, takze tylko stroz karmi psy, ale on to nawet boksi oczek nie zakropi, bo tata to chociaz to zdazyl zrobic przed praca.

Posted

Jadę jutro po boksię i zawożę do kliniki na diagnostykę. DT już czeka na małą.
Proszę o trzymanie kciuków i ogłaszam konkurs na imię.
Ja proponuję Tane, Tora, Pola...

Posted

I ja popieram Tanę!

Kochani, boksie bierzemy pod swoje skrzydła, ale plizzz klinika jest droga, pomóżcie nam zbierać pieniążki.

Ja jutro zrobie allegro cegiełkowe.

Tylko dzisiaj przybyły nam 4 boksie, które musimy wziąć w opieke...

Posted

GoniaP napisał(a):
A ja obiecuję zrobić masę zdjęć :)
Ode mnie Tane dostanie czerwoną obroże i takąż smycz ;)

No dobra, Gonia, o tych zdjęciach nie zapomnij :mad:

Posted

Witam Was.
Tane już jest w lecznicy.
Mam parę zdjęć, ale powiem szczerze, że byłam tak zdenerwowana, że połowa nie wyszła.
Tane jest w bardzo złym stanie :-( Jest na wpół łysa, a jej skórę pokrywa łuska. Pierwsze skojarzenie, już na 95% potwierdzone przez lekarza, to nużyca :-(
Dziewczyna ma też infekcję uszu i okropne zapalenie spojówek, czy tez inną chorobę oczu. To obraz nędzy i rozpaczy :placz: Nadal jest chuda, a jej tylne nogi są koślawe...
Do tego Tane jest przerażona :-( W samochodzie prawie całą drogę się trzęsła, nie z zimna, bo przecież samochód był nagrzany, tylko ze strachu... Odwracała ode mnie wzrok, przy gwałtowniejszym ruchu zastygała. Miałam suchy chleb - zjadła mi w końcu z ręki... Do lecznicy musieliśmy ją wepchnąć siłą...

Posted

co to za potwory ,ktore tak zaniedbaly pieska,prawie zaglodzily:angryy:Moze boksia siedziala brudnym w kojcu lub w budzie?jak ona musiala cierpiec
na szczescie sa pomiedzy nami psie anioly i maja serce dla istot zywych.