dariaopole Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 dla mnie również trzynastka nie była nigdy pechowa a z doświadzczenia wiem ,że niektórym nawet przynosi szczęście. pewnie tak jak i Beacie. Beata - u was z warszawie jak się rejestruje samochód też trzeba czekać w kolejce po 5 godzin ???:angryy: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ja z 13-tego to jak weszlam to mialam od razu numerek i 2 osoby w kolejce , czyli w godzine zalatwilam wszystko :) Quote
dariaopole Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 zazdroszczę !! u mnie to koszmar po prostu. Ale dogadałam się z mamą ponieważ jestem obolała i schorowana ,że postoi jutro za mnie:evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Wiesz co ja bylam o 8,15 wiec pewnie czesc osob jeszcze nei dojechala bo zazwyczaj jest tam tlok i problem. Mialam komplet dokumentów, odpowiedni ailosc kser, wplate na recycling wiec zalatwilam. Quote
dariaopole Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 u nas w urzedzie są takie kolejki , że obecnie trzeba sie umawiać na złożenie dokumentów :crazyeye: jestem uwówiona na poniedziałek. Moimi zabandazowanymi recami wzbudzam wiele litości i w urzędach dzis załatwiałam wszystko bez kolejki:evil_lol: a co u jaśka? przytył jeszcze bardziej ? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ja załatwiałam to w Urzedzie komunikacji , po nowy dowod az boje sie stanac w tej kolejce spolecznej. Quote
dariaopole Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Ja załatwiałam to w Urzedzie komunikacji , po nowy dowod az boje sie stanac w tej kolejce spolecznej. no ja tez w urzedzie komunikacji ale mam się stawic w poniedzialek, dowod musze zalatwic w innej gminie bo się przemeldowałam a jarka dowod zalatwilam w 5 minut:loveu: Quote
dariaopole Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 głupia jestem bom blondyna więc poszłam zarejestrowac auto do urzędu miasta Opola a nie do Starostwa bo przecie na wsi mieszkam :oops: :angryy: no nic nabiegałam sie trochu. A co tam u jasia ? rośnie ? szaleje? jak koopka ? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Szaleje, grubieje , sra i powinien juz koniecznie isc do domu !!!!!!!! Quote
blue.berry Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 no to czemu nie idzie? ponoc byly jakies domy chetne na Jasia? nie nadawaly sie ? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 A nie znasz Kaski ! No przeciez to masakra , znowu bedzie pies poscielowy ,malo zadaniowy. W temacie srody to tel dam znac jak dojade do domu bo bede wieczorkiem w serwisie Volvo. Quote
dariaopole Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):A nie znasz Kaski ! No przeciez to masakra , znowu bedzie pies poscielowy ,malo zadaniowy. a jaki miałby być ? :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Pies to ma byc pies, skupiony, przygotowany na polecenia i gotowy do wykonywania zadan, czujny , dzielny i odwazny. A nie takie byle co z lozka zaspane wyciagniete. Quote
dariaopole Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Pies to ma byc pies, skupiony, przygotowany na polecenia i gotowy do wykonywania zadan, czujny , dzielny i odwazny. A nie takie byle co z lozka zaspane wyciagniete. ahhh Beatko ale Jasiek to pies z krwi i kosci przeciez : skupiony ...na zabawie, przygotowany......do wariactw z Brena, gotowy.......do zniszczenia doddy kanapy. Maly i chudziutki lecz z pewnoscia dzielny z niego chlopak :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Czyli Jasiek to calkowite zaprzeczenie dobrze ulozonego psa. :eviltong: Quote
ruda76 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 przepraszam za offa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9084497#post9084497 Quote
doddy Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Moze we wtorek wyekspediuje Jasia do nowego domu... Ale moze :eviltong: Quote
andzia69 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 doddy napisał(a):Moze we wtorek wyekspediuje Jasia do nowego domu... Ale moze :eviltong: to nie wiem czy się cieszyć czy plakac????:evil_lol: Quote
doddy Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Powiem Ci we wtorek ;) Ale jesli Jasio u niej zamieszka to bedzie miec nowa Pancie po fachu z Twoim zawodem i bedzie mogl jezdzic z Pancia do pracy :p Quote
andzia69 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 doddy napisał(a):Powiem Ci we wtorek ;) Ale jesli Jasio u niej zamieszka to bedzie miec nowa Pancie po fachu z Twoim zawodem i bedzie mogl jezdzic z Pancia do pracy :p aaaa - czyli Zgredek number 2:evil_lol::evil_lol: a będzie zjadać klientow????:evil_lol::evil_lol: wiesz...z zawodu to ja nauczycielka jezdem:p Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Oby sie udalo, to moze choc w swieta posiedzimy normalnie jak ludzie . Quote
dariaopole Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 andzia69 napisał(a): wiesz...z zawodu to ja nauczycielka jezdem:p to tak jak ja :evil_lol: no to trzymam kciuki za Jasiulca i za spokojne spedzenie swiat:p Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Mam nadzieje, ze nie jezyka ojczystego :) Jasio idz chlopie do domu ! Quote
andzia69 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Mam nadzieje, ze nie jezyka ojczystego :) Jasio idz chlopie do domu ! a co ci sie nie podoba w moim języku ojczystym?:evil_lol: Quote
Recommended Posts