Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dla mnie również trzynastka nie była nigdy pechowa a z doświadzczenia wiem ,że niektórym nawet przynosi szczęście. pewnie tak jak i Beacie.
Beata - u was z warszawie jak się rejestruje samochód też trzeba czekać w kolejce po 5 godzin ???:angryy:

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u nas w urzedzie są takie kolejki , że obecnie trzeba sie umawiać na złożenie dokumentów :crazyeye: jestem uwówiona na poniedziałek. Moimi zabandazowanymi recami wzbudzam wiele litości i w urzędach dzis załatwiałam wszystko bez kolejki:evil_lol:

a co u jaśka? przytył jeszcze bardziej ?

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Ja załatwiałam to w Urzedzie komunikacji , po nowy dowod az boje sie stanac w tej kolejce spolecznej.

no ja tez w urzedzie komunikacji ale mam się stawic w poniedzialek, dowod musze zalatwic w innej gminie bo się przemeldowałam a jarka dowod zalatwilam w 5 minut:loveu:

Posted

głupia jestem bom blondyna więc poszłam zarejestrowac auto do urzędu miasta Opola a nie do Starostwa bo przecie na wsi mieszkam :oops: :angryy:
no nic nabiegałam sie trochu.

A co tam u jasia ? rośnie ? szaleje? jak koopka ?

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Pies to ma byc pies, skupiony, przygotowany na polecenia i gotowy do wykonywania zadan, czujny , dzielny i odwazny. A nie takie byle co z lozka zaspane wyciagniete.

ahhh Beatko ale Jasiek to pies z krwi i kosci przeciez : skupiony ...na zabawie, przygotowany......do wariactw z Brena, gotowy.......do zniszczenia doddy kanapy. Maly i chudziutki lecz z pewnoscia dzielny z niego chlopak :evil_lol:

Posted

doddy napisał(a):
Powiem Ci we wtorek ;)
Ale jesli Jasio u niej zamieszka to bedzie miec nowa Pancie po fachu z Twoim zawodem i bedzie mogl jezdzic z Pancia do pracy :p

aaaa - czyli Zgredek number 2:evil_lol::evil_lol: a będzie zjadać klientow????:evil_lol::evil_lol:

wiesz...z zawodu to ja nauczycielka jezdem:p