andzia69 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Tengusia napisał(a):przepraszam za off ale tu duzo ludzi bywa wiec duzo ludzi zobaczy kolejna sierotke :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9010600#post9010600 przecież to jest chyba ta sunia MA, ktorą wyciagnięto z Krzyczek "dzięki uprzejmości" pani K - księżnej... ale siuk wyglada strasznie...moglaby w horrorach grać:-( Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Mamba ?????????????????? A co u Ciebie robi Mamba ???????????????// A co z ta co w klatce była ? Ja juz nie daje rady z Toba ? Quote
doddy Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Mamba spi i chrapie w kanape :evil_lol: Wczoraj byl wielki klops u wszystich i Mambunia wrocila do mamusi. Sandy zawiozlam do domu. Jeszcze nie wiem czy ich nie zje... Quote
andzia69 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 doddy napisał(a):Mamba spi i chrapie w kanape :evil_lol: Wczoraj byl wielki klops u wszystich i Mambunia wrocila do mamusi. Sandy zawiozlam do domu. Jeszcze nie wiem czy ich nie zje... oooo - to chyba dobre wiesci!!!! I Mamba wreszcie u siebie i Sandy!:multi: Quote
andzia69 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 a to łóżkowiec jeden!:lol::lol::lol: Doddy - czy ty aby wiesz, że na AFN jest skarpeta Dozia Laki????? Czy to nie przypadkiem "twoja" skarpeta???? Bo jak tak to może by ją przekwalifikować na Poly????:cool3: Quote
doddy Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Ja wiem ze jest i jest tam specjalnie, bo nie moge sie spotkac z Basia o fakture. Laki czyli Niki jest ciezko chora i non stop ma jakies operacje na ktore Basi powoli nie starcza kasy... Co do Poli - na razie jest wizja, ze wraca do schroniska niestety. Quote
blue.berry Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 no to wreszcie Mambolina wrocila do swojego lozka. doddy nie placz... duet Grendel i Manga jest napewno przebijajacy duet Jasio i Mamba:) ja dalam rade tydzien :) no i co jakis czas zaliczam taka nockę. zdjecie przecudne!! Quote
andzia69 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 przyznaj się - przykleilaś Jasia do Brenki!:mad: Quote
doddy Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Nie musialam ;) To papuzki nierozlaczki :loveu: Teraz poszly w koncu spac! Quote
ruda76 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ta Brena ma naprawdę anielską cierpliwość:p Quote
doddy Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Ona przezywa kolejnosc mlodosc przy nim... Sama go zaczepia do zabaw. Quote
dariaopole Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 fajowy ten Jasiulec :loveu: zostaw go sobie doddy, Brenka będzie zachwycona :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 O nie !!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Ka Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 O nie !!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: ps. on jest strasznie gruby !!!!!!!!! Quote
ruda76 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Dupsko ma juz wyleczone wiec czas zmykać do nowego domu;) Quote
doddy Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 To po mamusi. Masz nowy samochod juz? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Przyjezdza w sobote , zebys znalazla na parkingu to WE 1313M. Quote
doddy Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 A te tablice to w promocji dostalas? Nikt ich pewnie nie chcial, wiec Ty szatanie chetna bylas. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ja zawsze prosze o takie z 13 i zawsze dostaje i zawsze wzbudzam zdziwienie swoja prosba :) Quote
blue.berry Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 hyhyhy.... przy szatanowatosci bardziej byloby wskazane proszenie o tablice z trzema 6. a ona bierze 13-stki znaczy wiedzma jakas jest a Jasio rzeczywiscie grubasek sie zrobil:) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Jakbyścię sie urodziły 13 w piątek o 13 , mialy wiekszość dokumentów z 13 włacznie z dowodem, prawem jazdy , jakimis umowami to tez byście chcialy 13 a tak macie jakies dziwne albo wogole :) Quote
Recommended Posts