Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak siedze i sobie mysle, ze glupio napisalam...

Pewnie bedzie mi bardzo ciezko sie z nim rozstac bo tyle co lez przez niego stracilam i nerw to dawno mi nikt nie przyspozyl...

Glupia napisalam, ze dawno... A ostatnio ryczalam przy Alterze jak sie dowiedzialam, ze ma anemie.
Teraz tak sobie wnioskuje, ze szybko ten czas leci jak sie ma takie Happy Endy i sie zapomina o wlasnym "bolu".

Patrzenie na to wszystko "po fakcie" i szczesliwym Happy Endzie jest nawet przyjemne...
Walka o Altera teraz o Jasia - kosztowala mnie duzo wyrzeczen, lez (glownie wysluchiwanych przez Beate Dorobczynska) ale warto bylo :loveu:

Posted

doddy napisał(a):
Tak siedze i sobie mysle, ze glupio napisalam...

Glupia napisalam, ze dawno... A ostatnio ryczalam przy Alterze jak sie dowiedzialam, ze ma anemie.
Teraz tak sobie wnioskuje, ze szybko ten czas leci jak sie ma takie Happy Endy i sie zapomina o wlasnym "bolu".

Patrzenie na to wszystko "po fakcie" i szczesliwym Happy Endzie jest nawet przyjemne...
Walka o Altera teraz o Jasia - kosztowala mnie duzo wyrzeczen, lez (glownie wysluchiwanych przez Beate Dorobczynska) ale warto bylo :loveu:

no widzisz doddy potem ta radość rekompensuje Ci te łzy. Jest ciężko za to potem satysfakcja ogromna i to jest piękne. Dziś sobie pomyślałam ,że np z tymi kojcami mam trochę roboty ale jak widzę te zajarane mordki : Stefki i Sevenka to mam ochotę wstawać wcześniej rano żeby je na spacerek wyprowadzić i poświęcić im choć trochę czasu , którego mi wiecznie brakuje.

Posted

Ciekawe czy my juz chore psychiczne jestesmy :cool1:

Ja coraz bardziej wnioskuje, ze to fajnie miec szpital w domu...
Zeby tylko te adopcje ruszyly...

Daria mam maly pomysl na ogloszenia Stefki i Sevena. Napisze Ci na pw bo nie wiem, czy to przejdzie w Opolu.

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Bo Kaska to daje tym psom tyle jesc na jeden dzien co moj dog zjada w tydzien. Okropnosc

Biedny doziu:placz::placz::placz::eviltong:

a zesz mi nerwy wysiadają jak czytam taki jeden wątek:angryy::angryy::angryy:

Posted

dariaopole napisał(a):
ja to na bank psychiczna jestem :diabloti:
wole z psami spędzać czas niż z ludźmi, ludzie mnie doprowadzają do szału i robię się dla nich niemiła:shake:

Ciekawa jestem czy juz mnie przebilas , czy jeszcze musisz popracowac.

Andzia , nie lubisz watku Krzyczek ??????????

Posted

Jakich to sie fajnych rzeczy mozna dowiedziec o ludziach na tym forum. Juz wiadomo kto psychiczny, kto co jada, co lubi, nie lubi itp.

Anita, fajny jest watek Krzyczek :loveu:
Moze chcesz amstaffa jakiegos? Jako spozniony prezent urodzinowy :loveu:

Posted

doddy napisał(a):

Moze chcesz amstaffa jakiegos? Jako spozniony prezent urodzinowy :loveu:

Doddy:mad::mad::mad: a nie wiesz gdzie go wepchnę????

Włąsnie 5 minut temu Zgredek chciał zezrec klienta - widać jakis nie bardzo był:evil_lol: ciekawa jestem czy wróci?:cool3:

Posted

A co to za klient ?
Andzia , i po co się denerwujesz , wiadome było , ze kiedys powróci jak z horrorów na koniec ... I will be back.

taaak - to jest włąsnie taki dogohorror z nią i paru innymi osobami w roli głównej!:diabloti: zamiast wziąć się za szukanie domów i robić super adopcje to tylko zadymy umieją robić:mad:

A co do klienta...hmmm pan od sieci supermarketów:evil_lol:

Posted

Ciekawa jestem czy juz mnie przebilas , czy jeszcze musisz popracowac.

trochę mi jeszcze brakuje do Ciebie :diabloti: ale jestem na dobrej drodze ;)

a gdzie znowu dodinkę niesie ??