Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Takich gazetowych to nie , Doddy się zanudzi . Myślisz, ze ma pełny portfel ??? I pije kawę z papierowego kubka ?

ps. jak dla mnie z wygladu cool tylko nie wiem co mieszka w srodku, musiałabym psa przepytać :diabloti:

ps2. Nie wiem czy Doddy nie wolałabym tego samochodu co jest na drugim planie.

ps3. dobrze, ze to wzór bo z tego co pamietam to on jest zonaty i w dodatku prywatnie calkiem niezle rozrabia :)

a po co Doddy samochod???? przeca nie kieruje:eviltong:
ona musi miec i kierowcę i samochod!:evil_lol:

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojjj dziewczyny jesteście boskie a Beatka - kochaniutka:diabloti:

może szybciej bedzie jak się casting zorganizuje. Słyszałam ,że wiele osób przyłazi na takie rozmowy i to jeszcze czasem za to płacą !!!! można by było brać 50 zeta od osoby za casting. Przynajmniej troche kasy by spłynęło a bidakom wmawiało by się, że ich wylansujemy w stolicy :evil_lol:

Posted

witam serdecznie,

przesyłam pierwsze zdjecia obecnie Moli z pierwszego jej spacerku po ogródku.
W przyszłym tygodniu mam nadzieję,że zrobię następne.
Moli jest super zabawna,bardzo dziękuję za nią.Myślę,że jest zadowolona i szczęśliwa.

pozdrawiam Panią Pani Kasiu bardzo gorąco

beata

Posted

Realnie oceniam ryzyko.............nikt mnie nie adoptuje i jeszcze kochaniutka do mnie mowia !!!!!!!!!!

może doddy się nad Tobą zlituje i Cię zaadoptuje :evil_lol: a "kochaniutka" piszę z premedytacją bo nie lubisz bullowatych :eviltong:

Posted

O matko, to teraz ja juz wszystko wiem !!!!!!!! NIe ma dla mnie nadziei :(

Beatko - jest takie powiedzenie, ze każda potwora znajdzie swego amatora - więc bądź przy nadziei!:evil_lol:

Posted

Moj wet kiedys mi powiedział, ze ten jedyny sam zapuka do drzwi a ja na to ,że najszybciej to zapuka ale listonosz z emeryturą:evil_lol: I wiecie ,ze pewnego dnia bez poszukiwń z mojej strony do innej firmy mieszczącej się w tym samym korytarzu przychodził ON:eviltong:. Przychodził i przychodził aż pewnego dnia zapukał do moich drzwi i został....poki co:loveu:

Beata będzie dobrze;)

Posted

cieszę się kochaniutka Beatko,że mogłyśmy Ci pomóc :eviltong:

a adopcja przez doddy zła ?? doddy pozwoli Ci spać w łóżku przynajmniej tak jak i pozwala swoim podopiecznym obecnie :diabloti: