andzia69 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Takich gazetowych to nie , Doddy się zanudzi . Myślisz, ze ma pełny portfel ??? I pije kawę z papierowego kubka ? ps. jak dla mnie z wygladu cool tylko nie wiem co mieszka w srodku, musiałabym psa przepytać :diabloti: ps2. Nie wiem czy Doddy nie wolałabym tego samochodu co jest na drugim planie. ps3. dobrze, ze to wzór bo z tego co pamietam to on jest zonaty i w dodatku prywatnie calkiem niezle rozrabia :) a po co Doddy samochod???? przeca nie kieruje:eviltong: ona musi miec i kierowcę i samochod!:evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Ale lepiej byc niezależnym , na wszelki wypadek a poza tym czasem też chcesz gdzies wyskoczyć i to niekoniecznie w towarzystwie bo drzewa do lasu sie nie zabiera a na taksówkę trzeba czasem długo czekać itp. Quote
dariaopole Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 ojjj dziewczyny jesteście boskie a Beatka - kochaniutka:diabloti: może szybciej bedzie jak się casting zorganizuje. Słyszałam ,że wiele osób przyłazi na takie rozmowy i to jeszcze czasem za to płacą !!!! można by było brać 50 zeta od osoby za casting. Przynajmniej troche kasy by spłynęło a bidakom wmawiało by się, że ich wylansujemy w stolicy :evil_lol: Quote
doddy Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Malgosia od wczoraj w super domu k. Nowego Dworu Mazowieckiego. A Jasio powoli zdrowy i tez zaczyna domu szukac Quote
invictus hilaritas Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 oo bardzo sie ciesze, lece przekazac na inne fora wiadomosc :) Quote
andzia69 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 i co tam u kupkającego na rzadko???? Quote
dariaopole Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 doddy coś tam nic nie chce pisać o jasieńku, a ja o nim codziennie myslę i wszystkim opowiadam :roll: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Jasieniek ma sie dobrze a Doddy na szmacie jeździ :) pomijam , ze znowu ma zwierzyniec w domu i nie mamy jak sie poumawiać na ploty ;( Quote
doddy Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Przeszlam na suchego RC i jak na razie nie ma sraczki. Trzymac kciuki! Bo jak tak dalej pojdzie to zaczynam go oglaszac :loveu: Quote
agata56 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 o matulo!!!!!!!!!!!!!! sa sliczne !!!!!!!!!!!!! hoooooops w gore.... tylko tyle moge dla nich zrobic:( Quote
kasiaNDM Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 witam serdecznie, przesyłam pierwsze zdjecia obecnie Moli z pierwszego jej spacerku po ogródku. W przyszłym tygodniu mam nadzieję,że zrobię następne. Moli jest super zabawna,bardzo dziękuję za nią.Myślę,że jest zadowolona i szczęśliwa. pozdrawiam Panią Pani Kasiu bardzo gorąco beata Quote
Tengusia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Slicznosci :loveu: i te malutkie uszka a nie takie nietoperki jak u mojej Fazuli :eviltong: Quote
ruda76 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Ale się smarkatej Małgosi trafiło:loveu: Quote
dariaopole Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 ruda76 napisał(a):Ale się smarkatej Małgosi trafiło:loveu: ładnym w życiu lepiej :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 O matko, to teraz ja juz wszystko wiem !!!!!!!! NIe ma dla mnie nadziei :( Quote
dariaopole Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):O matko, to teraz ja juz wszystko wiem !!!!!!!! NIe ma dla mnie nadziei :( Kochaniutka nie bądź dla siebie taka surowa !!!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Realnie oceniam ryzyko.............nikt mnie nie adoptuje i jeszcze kochaniutka do mnie mowia !!!!!!!!!! Quote
dariaopole Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Realnie oceniam ryzyko.............nikt mnie nie adoptuje i jeszcze kochaniutka do mnie mowia !!!!!!!!!! może doddy się nad Tobą zlituje i Cię zaadoptuje :evil_lol: a "kochaniutka" piszę z premedytacją bo nie lubisz bullowatych :eviltong: Quote
andzia69 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):O matko, to teraz ja juz wszystko wiem !!!!!!!! NIe ma dla mnie nadziei :( Beatko - jest takie powiedzenie, ze każda potwora znajdzie swego amatora - więc bądź przy nadziei!:evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Dzis z Wami nie rozmawiam, nie dosc , ze kochaniutka to jeszcze druga zyczy mi abym byla przy nadziei a najgorsze - to adopcja przed Doddy. Dziekuje Wam bardzo , jestescie wspaniale, wrog jest lepszy niz Wy ! Quote
ruda76 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Moj wet kiedys mi powiedział, ze ten jedyny sam zapuka do drzwi a ja na to ,że najszybciej to zapuka ale listonosz z emeryturą:evil_lol: I wiecie ,ze pewnego dnia bez poszukiwń z mojej strony do innej firmy mieszczącej się w tym samym korytarzu przychodził ON:eviltong:. Przychodził i przychodził aż pewnego dnia zapukał do moich drzwi i został....poki co:loveu: Beata będzie dobrze;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ruda,z Toba pogadam , wiesz to ni ejest nawiekszy moj zyciowy problem, spoko :) U mnie moze zadzwonic , mam dzwonek nie musi pukac :eviltong: Quote
dariaopole Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 cieszę się kochaniutka Beatko,że mogłyśmy Ci pomóc :eviltong: a adopcja przez doddy zła ?? doddy pozwoli Ci spać w łóżku przynajmniej tak jak i pozwala swoim podopiecznym obecnie :diabloti: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Wiesz co Ruda , własnie wyobrazilam sobie chuda kobiete z osikowym kołkiem w piersi, fantastyczne :diabloti: Quote
dariaopole Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Wiesz co Ruda , własnie wyobrazilam sobie chuda kobiete z osikowym kołkiem w piersi, fantastyczne :diabloti: a kogo masz na myśli ? :evil_lol: Quote
Recommended Posts