dariaopole Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Mam nadzieje, ze nie jezyka ojczystego moze Andzia to do mnie bylo ? :evil_lol: Quote
doddy Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 I jutro chyba nadejdzie ten dzien... Kiedy bede musiala sie rozstac z Jasienkiem... I kto bedzie mi zjadac przescieradla, rozwlekac srajtasme po calym domu? Ahhh... Chyba sie jutro upije - z zalu i szczescia. Quote
andzia69 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 doddy napisał(a):I jutro chyba nadejdzie ten dzien... Kiedy bede musiala sie rozstac z Jasienkiem... I kto bedzie mi zjadac przescieradla, rozwlekac srajtasme po calym domu? Ahhh... Chyba sie jutro upije - z zalu i szczescia. ojoj - tylko wieczorem potrinkuj - bo przecież musisz wszystko dopiąć na cacy guziczek:loveu: Quote
doddy Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Oczywiscie ubzdygole sie dopiero w nocy :shiny: Quote
ruda76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 To dzis chyba ten wielki dzien dla Jaśka :loveu: Doddy a Ty się trzymaj ;) i oddaj smarkacza niech innym robi porządki przed świetami:p Quote
doddy Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Bylam po prezenty. :loveu: I zamiast rodzinie kupilam Jasiowi wyprawke - karme bo mi sie akurat skonczyla i suuuper zabawke. Teraz pakuje reszte karm, zabawek, ksiazeczke i za godzinke ruszamy w podroz. Ahhh Quote
Tengusia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 doddy napisał(a):I jutro chyba nadejdzie ten dzien... Kiedy bede musiala sie rozstac z Jasienkiem... I kto bedzie mi zjadac przescieradla, rozwlekac srajtasme po calym domu? Ahhh... Chyba sie jutro upije - z zalu i szczescia. super ze Jasio bedzie miec domeczek :D Quote
doddy Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 I stalo sie... JASIO MA NOWY DOM I OD DZIS JEST PELNOPRAWNYM CZLONKIEM RODZINY MARTY W. I ZAMIESZKAL NA BIALOLECE W WARSZAWIE! Domek suuuuper, Pancia tez. Niedlugo Pancia zawita i sama bedzie opowiadac o srajacym Jasiu itd. Dla tych chwil warto stawiac sobie wszystko na glowie! I oplacalo sie czekac i byc wybrednym :loveu: Quote
andzia69 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2::bigcool::bigcool::drinking::drinking::drinking: Quote
ruda76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Bravo :cunao: Doddy a czy Ty teraz nie masz przypadkiem zbyt luźno w domu:eviltong: Quote
doddy Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Nie. Mam 2 psy i mi wystarcza :eviltong: A do Twoich znajomych - doszlam do wniosku, ze latwiej by bylo yorkowi znalezc dom niz staffikowi bez oka :diabloti::evil_lol: Marta sie zdziwi jak bedzie czytac Jasiowe watki :lol: Jak ktos nowy w naszych dyskusjach to moze sie nie polapac :p Quote
Tengusia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Doddy super ze Jasiek juz w nowym domku:sweetCyb::bigcool::Cool!::BIG::laola::drink1::beerchug::drinka::drinking::drinking::drinking::knajpa: Quote
blue.berry Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 niech sie Jasiowi szczesci w nowym domu:) a Tobie doddy wielkie wielkie usciski za Jasia Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Hihihi, Blue Berry pieknie napisala - Jasio z duzej litery ale Doddy pozostała malutka :) Wreszcie mozna spokojnie sie spotkac ! Doddy czy moglabys przez miesiac nie zagracac sobie domu ? Ina, dzis Kasia mam u mnie chwilowy dyzur wiec zapraszamy po 18. Quote
invictus hilaritas Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 BRAWO !!!! bardzo sie cie ciesze :) lece przekazac dalej dobra nowine !!!! Quote
blue.berry Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 doddy sama sie pisze z małej litery wiec nie bede tego zmieniac, nie?:) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 hihii, bo jest mniej albo bardziej śpiąca . Dzieki za odwiedziny i prezent :) Quote
doddy Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Ciotka Ina dobrze pisze. Bo jak se wymyslilam nicka doddy to sie pisze przez "d" a nie "D". Ale spoko, Beata D. jest niewyspana od kilku dni, wiec zanudza strasznie :diabloti: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 I kto to pisze ? Ta co dziś zaszyla sie pod koldra i udawała, ze jej nie ma bo nie mogla wstac. Quote
doddy Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Bo Ty budzilas o nieludzkiej porze babo wstretna :eviltong: A kto ciagle narzeka, że się nie wyspał? I że pracować nie może? I się skupić nie może? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Wczoraj wrocilam o 22,15 do domu i juz nie mialam sily napalic w kominku bo spiaca bylam i co ......... dzis wstalam o 4 bo mroz mnie obudzil i poszlam napalic w kominku wiec wyobraz sobie jaka dzis jestem spiaca :) Quote
doddy Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Znalazłam jeszcze jakieś stare zdjęcie Jasia jak chrapie po zabawie z Breną: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Moze masz jeszcze kilka fotek ? Superaśne sa. Quote
dariaopole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Brena wygląda na tej fotce jakby Jaśka małpowała i udawała szczeniaka :evil_lol: Quote
Recommended Posts