doddy Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Eeee Brenusia dzis miala "atak" chyba za pol roku... Nie wiedzialam, ze ma taki potencjal :evil_lol: Jasio po 3h meczenia Breny padl :multi: Brena tyz. SPA... Ciotka taplanie w blocie mozemy miec nawet w Warszawie. Mi sie juz odwidziala wizja wyjazdow ostatnio. Nawet po PL w trasy z psami nie jezdze. Quote
ruda76 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Tego Jasia to juz moze pora do nowego domu eksmitowac:evil_lol: Leczenie szpitalne zakończone a plac zabaw to niech ma juz w nowym domku ;) Quote
doddy Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Przydaloby sie... Ale na razie nikt madry o niego nie dzwonil. Jutro bedzie ogloszenie w Wyborczej, wiec moze cos sie urodzi. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 doddy napisał(a):SPA... Ciotka taplanie w blocie mozemy miec nawet w Warszawie. Mi sie juz odwidziala wizja wyjazdow ostatnio. Nawet po PL w trasy z psami nie jezdze. I tak to własnie z Toba jest, jak ja juz padam i dorastam do pomysly wyjazdu to Ty nagle nei masz chęci - i jak mamy pojechać do SPA ???? Quote
doddy Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Moge Ci SPA w domu zrobic :eviltong: Raju ludzie od rana mi spac nie daja :placz: Dzwonia i dzwonia o Jasienka. I komu ja mam go oddac :p Quote
blue.berry Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Temu najlepszemu albo przystojnemu brunetowi z kasą i samochodem : ) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 No tos mnie Ina rozbawiła do łez :lol: A tak poza tematem to jak przyjdziesz do mnie to przypomnij, ze my na wino sie umawiałysmy bo jak poszlas to sobie przypomniałam jełopa jedna ( to o mnie ). Quote
doddy Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Obie rodziny maja dorosle dzieci wiec slabo to wrozy na sponsora... A na wino to ja sie wpycham w odwiedziny tyz :eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Masz stałe zaproszenie więc nie oczekuj, ze co chwilę bedę Cie informować. Poza tym , z Ina to juz było , a chwilo nie da rady powtórzyć - braki wolnego weekendu , chyba, ze w tygodniu to nie ma problemu. Quote
doddy Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Dziekuje za zaproszenie :multi: A teraz ide jesc obiad :p Quote
blue.berry Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 mnie tam w tygodniu pasuje nawet bardziej czasem niz w weekend. bo te minimum sily aby sie do Ciebie doczolgac to zawsze znajde:) a w niedziele to nasle mojego chlopa zeby lampe pozyczyl co? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Przyjdzcie razem ale jakos po 20 bo wczesniej nie dobije :( Quote
doddy Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Ja to moje dziecko do adopcji bym musiala oddac a pewnie tak sie nie stanie do niedzieli. Wiec musicie sie alkoholizowac same :loveu: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Kasia ale Ina przychodzi w niedziele z Pawłem i nie na alkoholizowanie sie tylko po lampe dla Grendla . Nic Tobie nie umknie , spoko. Ja w ten weekend mam szkole. Quote
Tengusia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Doddy a wiadomo cos o mamie Jasia i Malgosii ???? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ale Tengusia walnełaś sobie podpis :crazyeye: Stało sie coś ? Quote
andzia69 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Ale Tengusia walnełaś sobie podpis :crazyeye: Stało sie coś ? a możesz hmmmm mi przetlumaczyć o co chodzi w tym podpisie???? bo ja nieanglojęzyczna jezdem:oops: Quote
Tengusia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Ale Tengusia walnełaś sobie podpis :crazyeye: Stało sie coś ? Zycie poraz kolejny podarowalo mi bolesna nauczke :-( Quote
andzia69 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Tengusia napisał(a):Zycie poraz kolejny podarowalo mi bolesna nauczke :-( no to faktycznie jakoś tak....smutno:shake: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Podpis mial troche inna tresc , dosc porazajaca bo Tengusia marzyla o smierci .Ale widze, ze juz zmienila podpis wiec jest troszke lepiej. Tengusia, zycie niestety nie zawsze jest takie jakie bysmy chcieli ale czas pozwala zmniejszyc bol. Quote
Tengusia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Dzieki cioteczki za troske :* dzisiaj rzeczywiscie jest juz lepiej, rano wystawilam nowy bazarek dla Abi a potem poszlam na dlugi spacer z psami. Teraz czekam z niecierpliwoscia na wizyte u Darii i jej ferajny ... raz jeszcze dzieki :* Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Odwiedziny, szczególnie miłe zdecydowanie polepszaja humor - Tengusia , głowa do góry :) Quote
Tengusia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 przepraszam za off ale tu duzo ludzi bywa wiec duzo ludzi zobaczy kolejna sierotke :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9010600#post9010600 Quote
doddy Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Leee :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Zaczynam se szukac nowego domu. Niech mnie ktos adoptuje :placz::placz::placz: Jasiek i Mamba tak chrapia, ze chyba sasiedzi nasla na mnie Straz Miejska. Caly blok sie trzesie :placz::placz::placz: Leee ogladac tv nawet sie nie da. :placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts