Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beate bedziemy musieli na bazarek wystawic. Moze ktos sie nad nia zlituje, albo przynajmniej zasili jakis szczytny cel :loveu:

Beata masz przerabane, ze nie chcesz bym Cie adoptowala. :evil_lol:
Przecie Cie nie otruje :lol:

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doddy napisał(a):

Beata masz przerabane, ze nie chcesz bym Cie adoptowala. :evil_lol:
Przecie Cie nie otruje :lol:

no nigdy nic nie wiadomo, no bo w sumie skąd Jasiek ma taką sraczkę ? :evil_lol:

Posted

Jasio to dostaje Royal Canina. Wiec ma najlepiej w moim domu.

Beata juz pewnie by wolala RC niz to co ja jadam :p
Ona nie moze sluchac mojego jadlospisu. :oops: :evil_lol:

Posted

doddy napisał(a):
Jasio to dostaje Royal Canina. Wiec ma najlepiej w moim domu.

Beata juz pewnie by wolala RC niz to co ja jadam :p
Ona nie moze sluchac mojego jadlospisu. :oops: :evil_lol:

to zdradź ciotka co ty jadasz na przykład ,niech wiem czym Beata gardzi :evil_lol:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Wiesz co Ruda , własnie wyobrazilam sobie chuda kobiete z osikowym kołkiem w piersi, fantastyczne :diabloti:

mnie to chyba nie dotyczy:laugh2_2:

Posted

doddy napisał(a):
Np. potrafie miec zachciewajke na: surowke z pora, z jajecznica z wedlinka i sliwkami, dopchac pomaranczem a pozniej surowka z czerwonej kapusty....

i takiego jadlospisu nasza Becia jesć nie chce???? pychota przecież!:evil_lol::evil_lol:

a z tym kolkiem w piersi to chyba mnie widziala...ino ja nie chuda:eviltong:

Posted

doddy napisał(a):
Np. potrafie miec zachciewajke na: surowke z pora, z jajecznica z wedlinka i sliwkami, dopchac pomaranczem a pozniej surowka z czerwonej kapusty....

no i rewelacja :evil_lol:, ja też często jem wszystko ze wszystkim. Nie mam czasu na gotowanie:shake:

jajecznicy ze sliwkami jeszcze nie jadłam

Posted

Ja tez nie gotuje :)
Jadam u mamusi (dobrze, ze mam do niej blisko) albo na miescie.
A skad ta dieta - bo jem to co jest tylko w nienormalnej konfiguracji.

Posted

Wiadomo kto jest chudy więc sie nie przekrzykujcie , hihihihi

No własnie , chodziło o ta dietę . Doddy je to czego ja nie jem a ja jem to czego ona nie je, np. serek wiejsci, nalesniki z serkiem, serek ze szczypiorkiem, serek z ogorkiem itp.

Poza tym ja na łóżku juz sie nie zmieszcze a wiadomym jest, ze psy maja pierwszeństwo.

Ruda, plecak ma poj. 20 lit , to troche za malo jak na gratisik do mnie :diabloti:

Posted

Jemu to do ksiecia to milionow lat swietlnych brakuje :p
Ooo znowu przecietna blondynka z mozgiem jaszczurki? :evil_lol: Normalnie mojego brata nie da sie nie lubic :loveu:

Posted

własnie zachwywal sie jak ksiaze, on jadl i siedzial , ona chciala cos zjesc na siedzaco ale miejsc nie bylo . No i z obstawa byl czyli ochranial go najglupszy z glupich czyli Shrek ( bez najglupszej , moze sie obrazila za blond wenus ) . Zmien brata bo ten sie nie nadaje nawet na rodzine.

Posted

Przecie to rodzina iscie jak z bajki :diabloti:

:ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2:

A ona to ma mozg jaszczurki chiba, ze nie usiadla po prostu na nim...

Posted

Jasio jest gotowy do adopcji.
Po dlugich bojach w ratowaniu Jasia, w koncu moge z czystym sumieniem napisac, ze Jasio zdrowy jak ryba szuka domu.
Pewnie bedzie mi bardzo ciezko sie z nim rozstac bo tyle co lez przez niego stracilam i nerw to dawno mi nikt nie przyspozyl...
Jasia udalo sie uratowac i to upewnia mnie, ze nawet w beznadziejne przypadki trzeba wierzyc.
Jas jest zdrowy, wazy 4,5kg i dzis zostal w koncu zaszczepiony!
Teraz rosnie w oczach wzwyz i wszez co dnia. Dostaje RC Babydog i nie ma rozwolnienia. Jest wesoly, gryzie wszystko, ciagle biega, zachowuje sie w koncu jak szczeniak!
Kilka zdjec, choc jakos nie umiem go normalnie obfocic bo wyglada pokracznie na fotkach...
Tego zdjecia nie chcialam wczesniej publikowac... Ale niech ono dodaje Wam wiary w beznadziejne przypadki:

A tak wyglada teraz Jasio:

Po co inwestowac w zabawki? Zainwestuj w psa.