Habibi Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Dzis Roncio jedzie na rtg, bo ma problemy z lapkami z tylu. Mamy nadzieje ze to nic powaznego, ale dla wlasnego spokoju zrobimy mu przeswietlenie. Quote
pusia2405 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Habibi napisał(a):Dzis Roncio jedzie na rtg, bo ma problemy z lapkami z tylu. Mamy nadzieje ze to nic powaznego, ale dla wlasnego spokoju zrobimy mu przeswietlenie. Niedobrze:shake:. Trzymamy kciuki z całych sił! Quote
Aaliyah1981 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Habibi napisał(a):Dzis Roncio jedzie na rtg, bo ma problemy z lapkami z tylu. Mamy nadzieje ze to nic powaznego, ale dla wlasnego spokoju zrobimy mu przeswietlenie. matko Habibi a ja tak wyskoczylam z tym postem :oops: nie wiedzialam ,ze macie takie problemy kurcze :roll: daj znac jak bedziecie po badaniach..trzymamy kciuki Quote
Habibi Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 rtg nie pokazał niczego niepokojącego (generalnie kęgosłup "nietypowy" jak wyrazil sie vet :) ) zalecany wypoczynek przez 2 tygodnie. Quote
PaulinaT Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Habibi napisał(a):rtg nie pokazał niczego niepokojącego (generalnie kęgosłup "nietypowy" jak wyrazil sie vet :) ) zalecany wypoczynek przez 2 tygodnie. uff czyli nie jest źle pewnie wszystkie bf mają nietypowe kręgosłupy ;-) wypoczywajcie na zdrowie! Quote
pusia2405 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 No to miłe wieści. Zakaz panierkowania przez 2 tygodnie:roll:. Quote
Aaliyah1981 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 pusia2405 napisał(a):No to miłe wieści. Zakaz panierkowania przez 2 tygodnie:roll:. uffffffffff dokladnie :cool3: no to sie mlody doigral jak on bez tych panierek wytrzyma az dwa tygodnie :p Quote
Habibi Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Dziewczyn jakiego mi pies jobla dostaje od siedzenia w domu. Wychodzimy tylo na siku i wracamy, bida siedzi w pokoju za plotkiem. Kupilismy tez klatke, ale juz lezy w garazu za duzy byl lament. 2 tygodnie bez panierkowania jakos trzeba zniesc, w kazdym razie pogoda nam pomaga, leje niemilosiernie ;) Quote
Aaliyah1981 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Habibi napisał(a):Dziewczyn jakiego mi pies jobla dostaje od siedzenia w domu. Wychodzimy tylo na siku i wracamy, bida siedzi w pokoju za plotkiem. Kupilismy tez klatke, ale juz lezy w garazu za duzy byl lament. 2 tygodnie bez panierkowania jakos trzeba zniesc, w kazdym razie pogoda nam pomaga, leje niemilosiernie ;) no bidulek :roll: no wycaluj go od cioteczek i powiedz mu ,ze dwa tygodnie to szybko zleci :razz:. Habibi a roni nadal jest na jakis suplementach bo ty vchyba dawals mu ten srodek na takie uroazy o ile dobrze pamietam ??? Quote
karjo2 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Wymiziaj futro, pokaz mu scenerie za oknem, to moze odpusci ;) Quote
Habibi Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Aaliyah1981 napisał(a): Habibi a roni nadal jest na jakis suplementach bo ty vchyba dawals mu ten srodek na takie uroazy o ile dobrze pamietam ??? Tak nadal podajeArthriAid,to profilaktycznie na stawy. Quote
Aaliyah1981 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Habibi napisał(a):Tak nadal podajeArthriAid,to profilaktycznie na stawy. czyli teoretycznie powinno byc lepiej ..le wet mowil co moglo spowodowac ten stan :cool1:??? Quote
Habibi Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Wydaje mi sie ze albo spadł ze schodów, albo z parapetu gdy wpatrywał bandziorów :roll: durnota nasza:shake: Dzis juz o wiele lepiej (tfuuutfuuu zeby nie zapeszyc) Quote
Aaliyah1981 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Habibi napisał(a):Wydaje mi sie ze albo spadł ze schodów, albo z parapetu gdy wpatrywał bandziorów :roll: durnota nasza:shake: Dzis juz o wiele lepiej (tfuuutfuuu zeby nie zapeszyc) kurcze no biedny zabolek no :-( musi uwazac teraz na siebie :roll:wymiziaj diableka od nas :loveu: Quote
pusia2405 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 I jak przyjmuje chłopak rekonwalescencję:razz:? chyba niezbyt zadowolony:cool1:... Quote
Kaśka (Hasta) Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Habibi napisał(a):Wydaje mi sie ze albo spadł ze schodów, albo z parapetu gdy wpatrywał bandziorów :roll: :-o to Roninek taki obrońca?! :-o pewnie jak by dorwał zbója, to by się w nim panierkował aż do utraty przytomności (bandziora, ma sie rozumieć!) :evil_lol: niechaj szybko wraca do pełni sił!!! przekazujemy mizianka :p Quote
Aaliyah1981 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 pusia2405 napisał(a):Więzienny smutek... co tam u Roniego jak zdrowko ?? Quote
Habibi Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 a dziekujemy juz duzo lepiej, znaczy sie normalnie, jak przed wypadkiem, ale teraz mam stresa co krzywo stanie sobie ja mam czarne mysli :roll: Quote
Recommended Posts