Guest Agata_B Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Ja juz nie kapujeee... to jest ogolna galeria biewerów czy Księciunia?
Guest Agata_B Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Aha :) Kaladan wstaw kilka fotek Di do Galerii Yorków :loveu: Moja ulubienica kochana :loveu:
Kaladan Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Postaram się niedługo. Na razie mam głowę zaprzątniętą gordnami. Byliśmy w Poznaniu na wystawie a za tydzień Kielce.
pompeo Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 PONGO napisał(a):chętnie bym to zrobiła ale nie mogę ,nie wychodzi mi coś :-( Ale ciesze się że coraz więcej miłosnikow biewerków :sweetCyb: wejdz na www.fotosik.pl i wczytaj zdjęcie a potem pod spodem będziesz miala linki do zdjęcia skopiuj go i wklej na forum :) proste? Jak ja taki laik sie nauczyłam to i ty dasz radę :cool2:
PONGO Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 dzięki Bayco, udało się chyba... oto moje zpierwsze zdjęcie:-)
PONGO Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 ale to jest bardzo dużo!!!! roboty ,nie macie jakiegoś prostszego sposobu??????????? wklejania zdjęć?
PONGO Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 ale skoro jeszcze pamiętam to może jeszcze jedno...
Patikujek Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Piekne psinki :loveu: Szczególnie dorosła panienka(jak dobrze pamietam dziewczynka)
PONGO Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 dzięki, tak dorosła to dziewczynka ,uczę się dalej wklejać zdjęcia...
GosiaNatalka Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Pongo czy ta dorosła sunie to jest od BiałeYorki ?
pompeo Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 O rany jakie piekności :B-fly: Ta starsza faktycznie jest w typie jak ma bialeyorki (mnie osobiście bardzo podobaja się jej psy) Naprawde przesliczne dziewczynki :iloveyou:
GosiaNatalka Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Popieram sunia jest faktycznie śliczna a właścicielka pewnie jest z niej dumna ( ja bym była)
pompeo Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 PONGO napisał(a):ale skoro jeszcze pamiętam to może jeszcze jedno... PONGO masz naprawdę sliczne sunie pochwal sie nimi na tym wątku :) kliknij na link poniżej http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=7877&page=215
PONGO Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 przyznam szczerze że do końca nie jestem pewna o co pytacie... ale domyślam się że o kogoś z forum ,poszukam i sprawdzę
PONGO Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 właściwie moja sunieczka jest podobna do ;;białe yorki" jeżeli są z pod Zgierza to rzeczywiście jest od nich:-) jednak chłopaczek już przyjechał z Niemiec ( z rodowodem) zobaczymy co z niego wyrośnie...
pompeo Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Napisz gdzie kupiłaś swoje sliczności. Jesli kupiłaś w woj.łódzkim to napewno od bialeyorki :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw:
pompeo Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 No zobacz w tej samej minucie napisałyśmy :) Mysle ze suczka jest od bialeyorki Mysle ze piesek wyrosnie na pieknego psiaczka :) Tylko dbaj o uszka zeby mu staneły :) :smilecol: Masz prześliczne biewerki :) :) :)
PONGO Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 no teraz jak zaczęłam przeszukiwać forum, to się okazało że zdjęcia mojej sunieczki są juz na tym forum( i to bez mojej wiedzy) i rzeczywiście moja sunia jest od (białe yorki) ale jestem z niej bardzo dumna i teraz ma już chłopaka,ale to już z Niemiec przywieziony z rodowodem,myślę że fajne będą z nich dzieciaki...
GosiaNatalka Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Pongo fajnie ze dołączyłaś do dogomaniakow:multi: a psiaczek pewnie dorowna urodą do suni ( bo jest ona urocza) pozdrawiam.Jakie mają imionka Twoje słodkości?
jolisia34 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 PONGO napisał(a):właściwie moja sunieczka jest podobna do ;;białe yorki" jeżeli są z pod Zgierza to rzeczywiście jest od nich:-) jednak chłopaczek już przyjechał z Niemiec ( z rodowodem) zobaczymy co z niego wyrośnie... Sliczne psiaczki.Piesek przypomina mi tego, co miał do sprzedania Pan z Włocławka:lol:.
PONGO Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 dzięki za miłe słowa,maluszkowi uszka już stoją:-) pilnuje tego bardzo... Moje łaciatki to Suzi i Chaps... póżniej wrzucę zdjęcie nowsze a teraz uciekam do pracy... Pozdrowionka dla Forumowiczów nie wiem co się dzieje ale ta szybka odpowiedz mi bardzo wolno wchodzi,ciągle jest problem Wy tez tak macie???
Recommended Posts